Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sty 25, 2010 1:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tykle dobrze ze dziewczyna sie polapala i jest jeszcze czas na wziecie tabletki po...

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 2:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam.zawsze kres miałam 20 lecz w grudniu miałam 26 trwał do 29 a w styczniu 23 trwał do 26 owulacje miałam 10 stycznia kochaliśmy się przed i w czasie teraz dzień po okresie miałam lekkie plamienie pobolewa mnie brzuch i czasem czuje kłucie ale takie lekkie i boli mnie głowa. czy mogę być w ciąży?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 2:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozesz byc w ciazy jesli mialas plamienia, a miesiaczki byly skąpsze niz zwykle ciaży nie mozna wykluczyć - owywiście jesli kochaliście się w dni płodne bez zabeztpieczenia.
Zrob test minimum 14 dni od ostatniego stosunku, albo stosunku niezabezpieczonego. Najlepiej zrobic test z krwi da 100 procent pewnosci

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak miesiączka była skąpsza niż zwykle a dzień po miałam lekkie plamienie. ow miałam 10 kochaliśmy się z mężem 9 i 10 grudnia i teraz dzień po miesiące w dniu plamienia stosunek był bez zabezpieczenia staramy się o dziecko
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 5:28 pm    Temat postu: Z Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrob test bo mi to wyglada na ciaze - skapsze "miesiaczki" a wlasciwie sa to plamienia moga byc objawem ciazy

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 8:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale miesiączke miałam normalnie tyle że mniej obfitą a dzień po skończeniu miesiączki miałam lekkie plamienie
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 28, 2010 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie mniej obfite miesiączki mogą sugerować ciąże. Tak czy siak radzę zrobić test i udać sie do lekarza.

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 1:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

w ciążę można zajść zawsze, dlatego że istnieje coś takiego jak spontaniczna owulacja, tutaj jest opisana:
Usuwam.
zapoznaj się z regulaminem. ! kolejny wyskok zaowocuje ostrzeżeniem!
Gosia85
Powrót do góry
Jenifer

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 5:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam podobny problem do Malwa15 . tez sie kochałam z chłopakiem 1 dzien po okresie mam nie reguralne miesiaczki... ale juz jest za pozno na tabletki 72. minoł juz jakis tydzien od tego mam sluz taki lekko zołty i mnie pobolewaja jajniki jak bym miała dostac okres ,ale to jeszcze za wczesnie na okres. wiec nie wiem czy moge byc w ciazy czy nie,a i jeszcze pobolewa mnie głowa ale to moze od pogody
Powrót do góry
Justynka50

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 5:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ostatnimi czasy pytałam o najprawdopodobniejsze dni płodne kiedy mogę zajśc w ciążę. A tu niespodzianka okres miałam 02.01.2010 jednak koilejny dostałam 28.01.2010 nie wiem czy to dobrze , ponieważ przyjmuję luteinę od 16 do 25 dnia cyklu a tu ni z tąd ni z owąd @ jestem trochę zaniepokojona czy powinnam z tym pójśc do swojego lekarza , @ ostatnia była bardzo brzydka pierwsze 2 dni krwawienie niesamowicie duże ze skrzepami nic przyjemnego jednak kolejne 2 dni oki wszystko tak jak powinno byc , czy może byc coś nie tak Confused

nie zakładaj nowego tematu jeśli takowy już istnieje!
nowy, założony przez Ciebie temat, usuwam.
Gosia85

Po co piszesz drugi raz to samo??
przeczytaj regulamin- za następne "wykroczenie" dostaniesz ostrzeżenie.
Gosia85

[b]
[/b]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41