Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jenifer po 14-16 dniach zrób test. nie wykonuj go wcześniej bo pokaże nieprawdę.
żółtawy śluz może, ale nie musi, świadczyć o infekcji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Jenifer

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha dobrze to zrobie test mniejwiecej za tydzien Wink dziekuje
Powrót do góry
monika02

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 6:14 pm    Temat postu: mam pytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży jak się kochałam zaraz praktycznie po okresie troszkę jeszcze plamiło a wytrysk był w środku

---tosia81---
*Zanim napiszesz posta lub rozpoczniesz nowy wątek upewnij się że nigdzie go nie ma .

* Nadając postowi tytuł pamiętaj, aby był on jasny i rzeczowy, co pozwoli na łatwe określenie, czego dotyczy zawartość wątku.

Przeczytaj Regulamin zanim go zaakceptujesz.
Temat przenoszę do odpowiedniego działu i tematu

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 6:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

monika02 sądzisz ze my jesteśmy wróżki?

Podaj ilu dniowe masz cykle, czy sa one regularne. Wtedy cos powiemy. Bez tego można sobie zaparzyć kawę i z fusów możemy wrózyć.

Polecam lekturę regulaminiu! NIe tworzy się nowych postów jeśli istnieją o podobnej tematyce Confused

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od3do5dni co 26 a niekiedy co 28dni
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mogłabyś spercyzować stwierdzenie "zaraz po okresie" króry to był dzień cyklu dokładnie?
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lut 08, 2010 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Swoją drogą..Cykl nie trwa 3-5 dni....Tyle trwa okres...Cykl liczy się od 1 dnia miesiaczki do dnia poprzedzający pierwszy dzień następnej...
Justynka50

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ostatnimi czasy pytałam o najprawdopodobniejsze dni płodne kiedy mogę zajśc w ciążę. A tu niespodzianka okres miałam 02.01.2010 jednak koilejny dostałam 28.01.2010 nie wiem czy to dobrze , ponieważ przyjmuję luteinę od 16 do 25 dnia cyklu a tu ni z tąd ni z owąd @ jestem trochę zaniepokojona czy powinnam z tym pójśc do swojego lekarza , @ ostatnia była bardzo brzydka pierwsze 2 dni krwawienie niesamowicie duże ze skrzepami nic przyjemnego jednak kolejne 2 dni oki wszystko tak jak powinno byc , czy może byc coś nie tak
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 4:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oczywiście ze dobrze jest się skonsultować z ginekologiem. Zwłaszcza jeśli istnieje prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży.
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Wto Lut 09, 2010 5:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Luteina powoduję ,że okres przychodzi w miarę regularnie. Zazwyczaj na trzeci dzień po ostatniej tabletce. W konsekwencji cykl jest krótszy.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41