Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 1:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmieniłabym lekarza.
temperatura to zależy czy mierzysz ją regularnie czy nie. w drugie fazie cyklu jest podwyższona, w ciąży jest podwyższona, przy przeziębieniu jest podwyższona. w ogóle w pochwie jest zwykle wyższa niż ciała...
Justynka!!

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

~~*madziaaa*~~ aby tempka była wiarygodna musisz mierzyc regularnie każdego ranka o tej samej porze bez wstawania i przynajmniej po 3 godzinach snu.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
~~*madziaaa*~~

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Smile mierzylam codziennie nie wstajac nawet z lozka rano po termometr mialam zawsze pod poduszka prowadze kalendarzyk i mam wszystko zapisane o tej samej godz codziennie Smile
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to tempka w II fazie zawsze jest wyższa jeśli utrzymuję się tak 18/20 dni fazy lutealnej mozna już podejżewać ciążę. a co spóźnia Ci się okres?
a np. przed pierwszą wyższa tempka miałaś niższe?
Powrót do góry
eda1418

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy ktos moze mi wytłumaczyc o co chodzi z rtym cyklem miesiaczkowym ,bardzo prosze o pomoc.. mialam stosunek z chlopakiem pierwszego dnia po okresie i nie wiem czy jest mozliwosc ze jestem w cioąży , czy w tedy moglyby byc te dni plodne??? Sad Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zalezy jak długie masz cykle... jesli bardzo krotkie to koniec okresu moze byc poczatkiem dni płodnych...nie napisałas czy wytrysk był w srodku czy tez nie..
mam pytanie: dlaczego nie myslisz o zabezpieczeniu podczas sexu? tak ciezko wydac 8zł na gumki? i zyc bezstresowo? .... Neutral

Powrót do góry
~~*madziaaa*~~

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 10:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zawsze jak mierzylam tempke mialam 36.5 lub 36.2

------

a okres mialam dzien wczesniej niz zwykle ale byl dziwny przez 4 dni obfity a na dwa dni spokoj i znow tak nie mialam nigdy Rolling Eyes

-----edited by emilka-----
staraj się korzystać z opcji "zmień"
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Lip 22, 2008 10:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i nadal sie utrzymuje podwyższona? przeziębiona nie jesteś?
może zrób na wszelki wypadek test, co?
~~*madziaaa*~~

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeziebiona nie jestem a temp dalej taka cala noc kuly mnie jajniki pierwszy raz w zyciu ze spac nie moglam Rolling Eyes Shocked
Powrót do góry
ollapunk

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam takie pytanie proszę o odpowiedz.Kochałam się pierwszego dnia po miesiączce,która zaczeła mi się 13go lipca(miesiączki mam długie ok.7miu dni)więc to było 20go lipca,cykle mam regularne 30to dniowe,czy mam jakieś powody do zmartwien?a i jeszcze dodam że kochałam się bez zabiezpieczenia....plis odpiszcie mi Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41