Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek po okresie - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
bacio

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chcemy miec dziecko ale nie wiem odczego mam zaczac Sad prosze pomozci mi Exclamation przed ostatni okres mialam 14 sierpnia i trwal do 18 sierpnia.ostatni okres mialam 13 wrzesnia i trwal do 17 wrzesnia.prosze bzardzo pomozcie mi dziewczyny bo nie wienm co robic a bardzo chcemy miec z moim mezem dzidzusia z gory wam dziekuje.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Paolla87

PostWysłany: Pią Paź 03, 2008 4:10 pm    Temat postu: Czy mozna zajsc w ciaze tuz po okresie. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czesc,mozliwosc zajscia w ciaze w pierwszych dniach po miesiaczce jest duza,poniewaz rozpoczyna sie produkcja jajeczka,a nigdy nie wiesz dokladnie w ktorym dniu znajdzie sie ono w jajowodzie,cykle czesto roznia sie od siebie,u mlodych dziewczyn okresy sa nie regularne,wiec i jajeczkowanie takze,dochodza do tego rozne zaburzenia ze strony czynnikow zewnetrznych,tj. przeziebienie,stres,itp. ,po za tym plemniki przezywaja od dnia stosunku nawet do 4 dni,nie ma zatem stoprocentowej pewnosci,ze nie "trafia" na dzien plodny.
Jesli obawiasz sie ciazy,lepiej po prostu zabezpieczaj sie w tych dniach,a jesli chcesz miec dziecko-to smialo probuj Kochana Smile Pozdrawiam.
Powrót do góry
agnes198918

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 4:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. mam pytanie jesli chcialabym sie kochac z chlopakiem (z prezerwatywa)w ostatni dzien miesiaczki czy 1-2 dni po to jest mozliwosc zajscia w ciaze?? okres mam bardzo nieregularny. ostatnio 2 razy mialam 34dniowe wiec dosyc dlugie ale przed tym 28dniowe. bylby to moj pierwszy raz wiec chcialabym jak najwiecej o tym wiedziec Smile prosze o pomoc Smile
Powrót do góry
Paolla87

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 5:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,prezerwatywa to dobre zabezpieczenie.No jak na pewno wiesz-nie daje stuprocentowego zabezpieczenia,ale jesli tylko wiesz jak jej uzywac,aby nie pekla i takie tam,to nie widze przeszkod,ja kochalam sie z chlopakiem przez 3 lata z uzyciem zwyklych prezerwatyw i nic,wiec niczym sie nie martw,i nie stresuj nie potrzebnie,chyba ze bardzo sie boisz to poczekaj troszke i 3-4 dni przed nastepna planowana miesiaczka masz dni nieplodne,wtedy 100 procent bez obaw,a powiedz,nie myslalas o tabletkach?Maja one bardzo duzo zalet Wink jesli nie planujesz dzieci w najblizszym czasie.Ale to juz Twoj wybor kochana Smile powodzenia na randce Smile
Powrót do góry
agnes198918

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm no wlasnie tak troche sie boje bo to wkoncu moj pierwszy raz a dzidzius w ogole nie wchodzi w gre he o to chodzi ze mam nieregularne miesiaczki i trudno jest mi okreslic kiedy bede miala nastepna, dlatego chcialam wiedziec jak to jest odrazu po miesiaczce

----

a o tabletkach nie myslalam, jakos mi sie one nie widza Smile

nie pisz dwóch postów bezpośrednio pod sobą. emilka
Powrót do góry
Paolla87

PostWysłany: Pią Paź 10, 2008 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Slonce,ja generalnie polecam tabletki ze wzgledu na doswiadczenie i wiele ich zalet,miedzy innymi reguluja miesiaczki,ale nie namawiam na sile,w takim razie niczym sie nie przejmuj i propunuje prezerwatywe,bo jest alternatywnie dla Ciebie najlepszym sposobem na zabezpieczenie przed ciaza,mozesz takze kupic zel plemnikobojczy,sa dostepne w aptece,a jesli masz jeszcze jakies pytania czy watpliwosci,napisz mi na maila,lub podam Ci nr gg,chetnie doradze,jesli tylko bede mogła,buziaki Smile e-mail; paulina146@op.pl PS.Jesli to Twoj pierwszy raz to faktycznie warto sie dobrze przygotowac i wiedziec jak najwiecej.Zyczliwa.
Powrót do góry
agnes198918

PostWysłany: Sob Paź 11, 2008 10:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok. to jesli mozesz to wyslij mi nr gg. tu chyba mozna prywatna wiadomosc wyslac takze Smile
Powrót do góry
marina7

PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 11:12 am    Temat postu: dni niepłodne gdy nieregularna miesiączka ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja miesiączka jest nieregularna ostatnią miałam 7 lipca kolejną dopiero 18 października . Dzień po zakońćzeniu okresu uprawiałam sex z moim chłopakiem. Użyliśy prezerwatwy ale gdy skończyliśmy była dzwnie mokra na na czubku i nie jesteśy pewnie czy przypadkiem nie pękła. Wiem, ze jesli było to jeden dizeń po zakońćzonym okresie, który trwał 6 dni był to dzieńnei płodny no ale jeżeli moja miesiaczka jest bardzo nieregularna ? pomóżcie
Powrót do góry
mika089

PostWysłany: Wto Paź 28, 2008 7:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hi mam male pytanko kochalam sie z chlopakiem 5dnia okresu-tzn jeszcze troszke go mialam(taki ostatni dzien;) cylke mam 30dniowe zawsze stale,tylko2miesiace temu mialam taki35 dniowy ale to przez wypadek w wakacje-w sumie przez glupote wzielam tabletke"po"i troszke raz sie przestawilo;/ ALE MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJACE JESLI MAM30DNIOWE CYKLE,OKRES TRWA 5 DNI TO czy stosunek5dnia byl niebezpieczny? obawiam sie tego chociaz chlopak nie skonczyl w ale po stosunku zauwazylismy ze prezerwatywa byla uszkodzona,teraz mam jakies nerwy-moj facet jest spokojny,ale nie wiem co myslec,ponadto dodam ze 3dzien po tym okresie czuje klucie w dole brzucha i pojawila sie wydzielina ale jeszcze bialawa i lepka czyli chyba nie plodna...?a w czasie stosunku i dzien po bylo sucho.z gory dziekuje za opinie;)
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Paź 28, 2008 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wedlug mnie szanse sa bardzo male na ciaze. Cykle masz regularne i dosc dlugie wiec 5 dc to nieplodny tym bardziej ze okres jeszcze byl. Nie ma co sie stresowac. Ja kochalam sie w 5 dc do konca i mama nie zostalam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41