Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anula_5555

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lip 24, 2006 9:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Odpowiedzcie mi na pytanie jakie jest ryzyko zajscia w ciąże w 7 przerwie brania tabletek wtedy kiedy ma byc okres
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Lip 24, 2006 12:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przez całe 7 dni kobieta jest chroniona przed ciążą.
Powrót do góry
ajjj

PostWysłany: Nie Lip 30, 2006 2:22 pm    Temat postu: Watpliwości do skuteczności stosunku przerywanego Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój chłopak i ja chodzimy ze soba juz 2 lata, miesiąc temu odbyliśmy pierwszy stosunek a potem następne, on kupił prezerwatywy a kiedy sie skończyły to znowu on chcaił sie kochac ale ja bez zabezpieczenia nie zgadzam sie na to bo nawet z kondomem boje sie że zajde w ciąże, może wyda się wam to śmieszne ale on mnie uspokajał że możemy to zrobic bez zabezp a jak on będzie czuł że nadchodzi czas na zakończenie przed 'finałem' to nie zajdę w ciąze bo on w porę zareaguje
i teraz mam pytanko czy to możliwe że plemniki będą sie wydostawać a on nie będzie czuł
i czy on ma racje czy tylko tak mówi bo ma ochotę na seks i chce mnie uspokoić
to dla mnie bardzo wane a wole was zapytac niż kogos tak w cztery oczy Embarassed

Zmieniłam tytuł na bardziej sugerujący problem / nowicjuszka
Powrót do góry
Pauli86

PostWysłany: Nie Lip 30, 2006 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przed wytryskiem z członka wydobywa się płyn preejakulacyjny, w którym moga być plemniki. Twój chłopak napewno nie wyczuje kiedy ten płyn będzie się wydobywał. Twoje zachowanie jest bardzo rozsądne, ale przecież jak on tak bardzo nalega to dlaczego nie kupi prezerwatyw znowu?

pozdrawiam
Powrót do góry
kasiasz

PostWysłany: Pon Lip 31, 2006 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

stosunek przerywany, bo o nim mowa, nie jest skuteczna metoda zapobiegania ciazy, dlatego postapilas bardzo rozsadnie nie zgadzajac sie na to. oprocz tego, ze przed wytryskiem z czlonka moze wydobyc sie troche plemnikow, to w dodatku metoda ta stosowana na dluzsza mete prowadzi do nerwic seksualnych.
Powrót do góry
GISA

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 9:58 am    Temat postu: hey Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój chłopak miał podobne pomysły ja stnowczo powiedziałm że bez zabezpieczenia nie będe się z nim kochać.Powiedził ze będzie uważł,że w odpowiednim momęcie wyjmie,ale po tym co czytam to widze to to jest złudne myslenie facetów że stosunek przerywany nie ma żadnego sensu.Chce się kochać bez,wyskakuje wówczas z tekstem ze to będzie impuls,małe szleństwo,nio ale mnie na takie szleństwo nie stać.Wole byc stanowcza
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

GISA, słusznie. Później znalazłabyś się na tym forum, wśród dziewczyn, które martwią się o swoje życie, o to czy będą w ciąży. A po co? Nie lepiej być spokojnym? Lepiej poczekać. Czasami wpadka może się zdarzyć.
Stosunek przerwany to żadna metoda antykoncepcji.
Powrót do góry
GISA

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 10:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie Yalissea masz racjie ze pewnie by tak było.
Powrót do góry
amy

PostWysłany: Wto Sie 29, 2006 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja dopiero niedawno stracilam dziewictwo, z moim chlopakiem kochalam sie dopiero 5 razy, ale o pewnych rzeczach powinno sie wiedziec juz przed rozpoczeciem wspolzycia m.in. o tym ze stosunek przerywany jest najmniej skuteczna metoda antykoncepcji. w zasadzie to nie jest ZADNA metoda antykoncepcji.
Powrót do góry
GISA

PostWysłany: Sro Sie 30, 2006 8:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

więc jej nie próbuj stosować jeśli nie chcesz wpaść i za jakieś 9 misięcy mieć dzidziusia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 11 z 62