Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anula_5555

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aguś ja nadal nie mam Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anula_5555

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pawle nie w tych czasach zyjesz teraz 15 latki sa bardzo wyrośniete i dojzale fizycznie i nie czepiaj sie Agi co chciala to zrobila najważniejsze że tego nie zaluje
Powrót do góry
Anula_5555

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie bądz taki zgodny z prawem, powiedz kto prawa przestrzega no chyba ze znajdziesz takiego głupka!
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj masz racje, fizycznie tak, parę razy i mi sie zdażyło "naciąć" jeżęli chodzi tylko o strone fizyczną.

Jak można łatwo zaobserwować czytając chodźby forum, psychicznie niestety nie rozwijają sie tak szybko.

Co skutkuje stresem, nie przespanymi nocami, depresją, flustracją seksualną, kłopotami w relacjach z ludźmi, zmniejszenie libido.

To że tak sie dzieje wcale nie jest czymś dobrym. Kradziezę i pobicia też są na porządku dziennym, ale czy dla tego mam twierdzić że od teraz można kraść?

Oj prawo jest przestrzegane w sieci Wink
Uwierz mi że naprawdę w tej materii troszkę za mało wiesz Wink
A to jest chyba sprawa na osobny temat - jeżeli chcesz to napisz na PW.
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 11:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

szczeze to mi sie nie chce dyskutowac na ten temat.. bo powiedzialam swoje

Anula jak tylko dostaniesz okres to daj znac.. kiedy powinnas dostac? na pewno dostaniesz Smile poZDrowienia
Powrót do góry
Ellka
Gość

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skąd wiesz ze ona nie byla przygotowana psychicznie? nie znasz jej tak napisano ze nie jest gotowa ale skad wiadomo kim ona akurat jest jak wyglada i jak sie zachowuje moze zrobila to z milosci a nie jak ty to mowisz pawle cwiczenie wf .. wydaje mi sie jednak ze co niektorzy akurat tak robia ze sypiaja z kims dla sportu ale nie wszyscy nawet jezeli maja 15 lat

pozdrawiam

Elżbieta
Powrót do góry
Anula_5555

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 8:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zgadzam sie z tobą Elu Wink Aguś powinnam dzis dostac ale nie ma narazie poczekam do przyszlego tygodnia moze mi sie spózni choc zawsze mialam wczesniej
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 11:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

TO 3mam kciuki zebys dostala tylko jak dostaniesz daj znac Smile Pozdrawiam
Powrót do góry
Anula_5555

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 7:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aguś jeeeeeeest dostalam dzis okres tylko brzuch strasznie boli a to nic Very Happy
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Nie Lip 23, 2006 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

SUPER!! ciesze się razem z TobąSmileSmile hehe to w takim razie cieszymy się razem mnie też brzuch bolał i to jeszcze nawet dzisiaj Smile POzdrawiam ;*
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 10 z 62