Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
juli
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Gru 26, 2006 9:13 pm Temat postu: Wpadka? |
|
|
Sprawa wygląda tak. Kochałam się z chlopakiem (dzisiaj mam 21 dzień cyklu - a przeważnie cykl mam 26dniowy), kochalismy się pierwszy raz z zabezpieczeniem (prezerwatywa), po stosunku moj chlopak poszedl sie umyc, zaraz po tym kochalismy sie bez zabezpieczenia (stosunek przerywany), spuścił się w chusteczke (dziwnie to może brzmieć, ale.. (...)), następnie za jakieś pół godziny znowu wszedł we mnie. Obawiam się, że po stosunku przerywanym 'mial na sobie jeszcze pleminiki', sama nie wiem, co teraz myślec. Czy istnieje taka możliwość, ze wpadlismy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Gru 26, 2006 9:59 pm Temat postu: |
|
|
po takim czasie plemniki bez wilgoci nie przezywaja a to byly dni nieplodne wiec uwazam ze nie powinnas sie martwic _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 8:39 pm Temat postu: |
|
|
pamiętaj że po stosunku przerywanym można zajść w ciąże ja własnie tak zaszłam :lol: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
juli
|
Wysłany: Sro Gru 27, 2006 10:00 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieje, ze nie jestem w ciazy, nie jestem jeszcze gotowa na taki krok i na taka odpowiedzialność, wiem, że moglam o tym pomyslec wczesniej, zanim sie kochalam bez zabezpieczenia, ale moj chlopak wyciagnal penisa i wytrysk mial dopiero po jakis 3 sekundach wiec moze nic sie nie stalo? OBY! jutro ide do lekarza.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
allisca
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 9:10 am Temat postu: Przerywany + dni niepłodne ?? |
|
|
Kochałam sie z chłopakiem 1.01.2007r ostatni okres miałam 7.12.2006r. więc to był mój dzień niepłodny. Zastosowaliśmy stosunek przerywany...w sumie dużo tego nie było 7-8 pchnięć i tyle nie było wytrysku w pochwie więc nie ma prawdopodobieństwa że jestem w ciąży ?? Dziś powinnam dostać okres...ale sie cholernie stresuje...słyszałam że od stresu okres sie opóźnia Chciałam iść już do ginekologa po postinor ale stwierdziłam że nie ma takiej potrzeby ale i tak sie boje
Aha i co z tym płynem Czy on wydziela sie tylko raz czy pare razy z chłopaka ??
Prosze pomóżcie to naprawde ważne ! Niewiem czy mam iść do ginekologa czy nie liczem na was |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 4:52 pm Temat postu: Re: Przerywany + dni niepłodne ?? |
|
|
allisca napisał: | Chciałam iść już do ginekologa po postinor ale stwierdziłam że nie ma takiej potrzeby ale i tak sie boje |
Ale czy zastanowiłaś się jakie ryzyko niesie ze sobą wzięcie Postinoru?? To nie są witaminki... nie jest tak, że je weźmiesz i wszystko ok.
Uważam, że nie jesteś w ciąży, jak sama powiedziałaś, były to Twoje dni niepłodne. Więc ciążę można wykluczyć.
Uważam, że miesiączka opóźnia się poprzez stres. Uspokój się troszkę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
allisca
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 8:29 pm Temat postu: |
|
|
Ehh nie tak łatwo bedzie mi sie uspokoić ... Aha i pojawił sie taki dziwny śluz biały o innym zapachu niż zwykle boli mnie brzuch tak jak przed okresem i piersi dziś powinnam go dostać ale jakoś nie moge ....Okres sie zbliża czy jak ??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 9:43 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem w ciazy nie jestes:) nie martw sie...okres na pewno niedlugo przybedzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
allisca
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 10:38 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki :* ale wiesz jak to jest próbuje sie nie stresować ale podświadomość i fantazja robią swoje Chyba zainwestuje w tabletki antykoncepcyjne i bedzie wkońcu spokój P:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 10:42 pm Temat postu: |
|
|
wiem jak to jest... czlowiek sie stresuje i wymysla rozne rzeczy:) a jezeli chodzi o tabletki to pamietaj ze z nimi tez trzeba uwazac i stosowac sie do zalecen lekarza i paru innych zasad:) pozdrowki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|