Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
juli

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Gru 26, 2006 9:13 pm    Temat postu: Wpadka? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sprawa wygląda tak. Kochałam się z chlopakiem (dzisiaj mam 21 dzień cyklu - a przeważnie cykl mam 26dniowy), kochalismy się pierwszy raz z zabezpieczeniem (prezerwatywa), po stosunku moj chlopak poszedl sie umyc, zaraz po tym kochalismy sie bez zabezpieczenia (stosunek przerywany), spuścił się w chusteczke (dziwnie to może brzmieć, ale.. (...)), następnie za jakieś pół godziny znowu wszedł we mnie. Obawiam się, że po stosunku przerywanym 'mial na sobie jeszcze pleminiki', sama nie wiem, co teraz myślec. Czy istnieje taka możliwość, ze wpadlismy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Gru 26, 2006 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po takim czasie plemniki bez wilgoci nie przezywaja a to byly dni nieplodne wiec uwazam ze nie powinnas sie martwic
Kasia-_-

PostWysłany: Sro Gru 27, 2006 8:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pamiętaj że po stosunku przerywanym można zajść w ciąże ja własnie tak zaszłam :lol:
Powrót do góry
juli

PostWysłany: Sro Gru 27, 2006 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam nadzieje, ze nie jestem w ciazy, nie jestem jeszcze gotowa na taki krok i na taka odpowiedzialność, wiem, że moglam o tym pomyslec wczesniej, zanim sie kochalam bez zabezpieczenia, ale moj chlopak wyciagnal penisa i wytrysk mial dopiero po jakis 3 sekundach wiec moze nic sie nie stalo? OBY! jutro ide do lekarza.. Sad
Powrót do góry
allisca

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 9:10 am    Temat postu: Przerywany + dni niepłodne ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałam sie z chłopakiem 1.01.2007r Razz ostatni okres miałam 7.12.2006r. więc to był mój dzień niepłodny. Zastosowaliśmy stosunek przerywany...w sumie dużo tego nie było 7-8 pchnięć i tyle nie było wytrysku w pochwie więc nie ma prawdopodobieństwa że jestem w ciąży ?? Dziś powinnam dostać okres...ale sie cholernie stresuje...słyszałam że od stresu okres sie opóźnia Razz Chciałam iść już do ginekologa po postinor ale stwierdziłam że nie ma takiej potrzeby ale i tak sie boje Razz
Aha i co z tym płynem Razz Czy on wydziela sie tylko raz czy pare razy z chłopaka ??
Prosze pomóżcie to naprawde ważne ! Niewiem czy mam iść do ginekologa czy nie liczem na was Razz
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 4:52 pm    Temat postu: Re: Przerywany + dni niepłodne ?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

allisca napisał:
Chciałam iść już do ginekologa po postinor ale stwierdziłam że nie ma takiej potrzeby ale i tak sie boje Razz

Ale czy zastanowiłaś się jakie ryzyko niesie ze sobą wzięcie Postinoru?? To nie są witaminki... nie jest tak, że je weźmiesz i wszystko ok.

Uważam, że nie jesteś w ciąży, jak sama powiedziałaś, były to Twoje dni niepłodne. Więc ciążę można wykluczyć.
Uważam, że miesiączka opóźnia się poprzez stres. Uspokój się troszkę.
Powrót do góry
allisca

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 8:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ehh nie tak łatwo bedzie mi sie uspokoić ...SadSadSad Aha i pojawił sie taki dziwny śluz biały o innym zapachu niż zwykle Neutral boli mnie brzuch tak jak przed okresem i piersi dziś powinnam go dostać ale jakoś nie moge ....Okres sie zbliża czy jak ???
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem w ciazy nie jestes:) nie martw sie...okres na pewno niedlugo przybedzie Very Happy
Powrót do góry
allisca

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzieki :* ale wiesz jak to jest próbuje sie nie stresować ale podświadomość i fantazja robią swoje Razz Chyba zainwestuje w tabletki antykoncepcyjne i bedzie wkońcu spokój RazzP:)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 03, 2007 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem jak to jest... Smile czlowiek sie stresuje i wymysla rozne rzeczy:) a jezeli chodzi o tabletki to pamietaj ze z nimi tez trzeba uwazac i stosowac sie do zalecen lekarza i paru innych zasad:) pozdrowki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 12 z 62