Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
allisca

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 2:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dostałam okres Very Happy cóż za radość dzięki za pomoc !! :*
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 04, 2007 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratuluje Very Happy i po co byly te nerwy:)
Powrót do góry
comet

PostWysłany: Pią Sty 05, 2007 4:56 pm    Temat postu: doprawdy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Sukces!
Ja przez takie straszenia kiedyś rozstałem się z dziewczyną.
Więc radzę uwazać.
Co, z kim i kiedy?
Powrót do góry
Nila

PostWysłany: Pią Lut 23, 2007 2:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niestety i ja zgłaszam się do was po poradę. Uprawiałam seks z moim partnerem trzy razy w tym miesiącu i za każdym razem w prezerwatywie (dodam, że jeszcze on wychodzi ze mnie przed wytryskiem). Czy jest jakieś prawdopodobieństwo zapłodnienia komórki jajowej jeżeli okresu dostałam 24 stycznia, a kochaliśmy się 1,18, i 21 lutego?? Przy tym cykle miesiączkowe przeciętnie trwają u mnie od 30-32 dni??
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pią Lut 23, 2007 4:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nila nie rozumiem twoich obaw, przeciez byly prezerwatywy wiec nie ma sie co martwic Smile
Powrót do góry
Nila

PostWysłany: Pią Lut 23, 2007 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Różnie jest z tymi prezerwatywami 100-procentowej pewności one nie dają. czy myślenie o tym, ze może coś jest nie tak, może wpłynąć na spóźnianie się miesiączki?? Czy objawem nadchodzącego okresu mogą być dziwne gródki na brodawkach??
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sob Lut 24, 2007 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem jak to jest z tymi prezerwatywami ale jak nie zauwazyliscie ze pekla to mysle ze nie ma sie czym martwic Smile
oczywiscie ze takie nerwy moga wplynac na spoznienie sie miesiaczki a jezeli chodzi o te "grudki" to ja zazwyczaj mam tak ze przed okresem bola mnie i nabrzmiewaja mi piersi a na sutkach wlasnie pojawiaja sie takie male "grudeczki" wygladaja nawet czasem jak jakies chrostki Smile ale czasami jest tak ze przez caly czas na sutkach sa takie "grudki" taka ich uroda Smile pozdrawiam
Powrót do góry
dzarulka

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 2:22 am    Temat postu: stosunek przerywany...i co teraz? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochalam sie ze swoim nowym chlopakiem pierwszy raz 68 godzin temu,boje sie ze moge byc w ciazy bo to byl stosunek przerywany, wyciagal penisa jak juz mowil ze dochodzi. Jednak ja nie wiem czy sperma nie zostawała na jego czlonku.
NIe moge spac ,a nie wiem jak mam sie go zapytac o to czy uwazał. Bo ja raczej nie czulam przyjemnosci bo bylam zdenerwowana i wogole nie wiem co teraz robic !
Okres zaczal mi sie 8 lutego trwał do 13, i wyliczylam ze to mogly byc dni plodne
Boje sie! Czy moge jeszcze wziac tabletki 'przeciw ciązy' po 72 godzinach ??

Prosze o pomoc!dziekuje z gory
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na tabletki to juz raczej za pozno... czyli wtedy jak sie kochaliscie to byl 15 dzien twojego cyklu tak?? a ile twoj cykl zawsze trwa??
a jezeli chodzi o rozmowe to powinnas z nim pogadac czy faktycznie uwazal i czy jak wyciagnol penisa od razu mial wytrysk czy po chwili... jezeli juz zdecydowaliscie sie na wspolzycie to powinniscie umiec o tym porozmawiac, nie ma sie czego wstydzic powiedz ze sie denerwujesz i juz Smile powodzenia
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lut 26, 2007 4:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm ciezko stwierdzic czy jestes w ciazy...tym bardziej ze sama nie wiesz czy skonczyl w Tobie i do tego mialas dni płodne...ajjjjjjjjjjjj 68 to bardzo dlugo. Tabletki nie zadziałaja ,tak jak mowila Pituszka. Ja trzymam kciUki mocno za Ciebie i oby test wyszedl negatywnie. pZdr. Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 13 z 62