Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
allisca
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 2:44 pm Temat postu: |
|
|
Dostałam okres cóż za radość dzięki za pomoc !! :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Sty 04, 2007 4:03 pm Temat postu: |
|
|
gratuluje i po co byly te nerwy:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pią Sty 05, 2007 4:56 pm Temat postu: doprawdy |
|
|
Sukces!
Ja przez takie straszenia kiedyś rozstałem się z dziewczyną.
Więc radzę uwazać.
Co, z kim i kiedy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nila
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 2:32 pm Temat postu: |
|
|
Niestety i ja zgłaszam się do was po poradę. Uprawiałam seks z moim partnerem trzy razy w tym miesiącu i za każdym razem w prezerwatywie (dodam, że jeszcze on wychodzi ze mnie przed wytryskiem). Czy jest jakieś prawdopodobieństwo zapłodnienia komórki jajowej jeżeli okresu dostałam 24 stycznia, a kochaliśmy się 1,18, i 21 lutego?? Przy tym cykle miesiączkowe przeciętnie trwają u mnie od 30-32 dni?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 4:40 pm Temat postu: |
|
|
Nila nie rozumiem twoich obaw, przeciez byly prezerwatywy wiec nie ma sie co martwic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nila
|
Wysłany: Pią Lut 23, 2007 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Różnie jest z tymi prezerwatywami 100-procentowej pewności one nie dają. czy myślenie o tym, ze może coś jest nie tak, może wpłynąć na spóźnianie się miesiączki?? Czy objawem nadchodzącego okresu mogą być dziwne gródki na brodawkach?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Lut 24, 2007 1:15 pm Temat postu: |
|
|
no wiem jak to jest z tymi prezerwatywami ale jak nie zauwazyliscie ze pekla to mysle ze nie ma sie czym martwic
oczywiscie ze takie nerwy moga wplynac na spoznienie sie miesiaczki a jezeli chodzi o te "grudki" to ja zazwyczaj mam tak ze przed okresem bola mnie i nabrzmiewaja mi piersi a na sutkach wlasnie pojawiaja sie takie male "grudeczki" wygladaja nawet czasem jak jakies chrostki ale czasami jest tak ze przez caly czas na sutkach sa takie "grudki" taka ich uroda pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dzarulka
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 2:22 am Temat postu: stosunek przerywany...i co teraz? |
|
|
kochalam sie ze swoim nowym chlopakiem pierwszy raz 68 godzin temu,boje sie ze moge byc w ciazy bo to byl stosunek przerywany, wyciagal penisa jak juz mowil ze dochodzi. Jednak ja nie wiem czy sperma nie zostawała na jego czlonku.
NIe moge spac ,a nie wiem jak mam sie go zapytac o to czy uwazał. Bo ja raczej nie czulam przyjemnosci bo bylam zdenerwowana i wogole nie wiem co teraz robic !
Okres zaczal mi sie 8 lutego trwał do 13, i wyliczylam ze to mogly byc dni plodne
Boje sie! Czy moge jeszcze wziac tabletki 'przeciw ciązy' po 72 godzinach ??
Prosze o pomoc!dziekuje z gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 12:46 pm Temat postu: |
|
|
na tabletki to juz raczej za pozno... czyli wtedy jak sie kochaliscie to byl 15 dzien twojego cyklu tak?? a ile twoj cykl zawsze trwa??
a jezeli chodzi o rozmowe to powinnas z nim pogadac czy faktycznie uwazal i czy jak wyciagnol penisa od razu mial wytrysk czy po chwili... jezeli juz zdecydowaliscie sie na wspolzycie to powinniscie umiec o tym porozmawiac, nie ma sie czego wstydzic powiedz ze sie denerwujesz i juz powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lut 26, 2007 4:48 pm Temat postu: |
|
|
hmm ciezko stwierdzic czy jestes w ciazy...tym bardziej ze sama nie wiesz czy skonczyl w Tobie i do tego mialas dni płodne...ajjjjjjjjjjjj 68 to bardzo dlugo. Tabletki nie zadziałaja ,tak jak mowila Pituszka. Ja trzymam kciUki mocno za Ciebie i oby test wyszedl negatywnie. pZdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|