Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gosc1990

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki emilka...no ja wlasnie jej mowilem ze sa tez inne metody anty oprocz tebletek i prezerwatyw...

moze nie ze nie dojrzala bo wydaje mi sie ze tak jest.Ja tez boje sie wpadki mam 19 lat i szkołe i nie spieszy mi sie z dzieckiem,No wlasnie tak jest ze po kazdym razie ona rozmysla czy wszystko bylo ok.U ginekologa wlasnie bylismy ale z dylematem czy nie jest w ciazy bo juz mi tak nawkrecala ze sam zaczelem sie obawiac.Jak jej powiedzialem zebysmy szli do ginekologa ze moze dobierze dobre tabletki i bedzie lepiej to ona nie i Ch** ze nie bedzie juz ich jesc...nie rozumiem jej,duzo czytalem na ten temat i nigdzie nie pisalo ze w pozniejszej faznie powoduja one zaburzenia hormonalne czy jakąś niepłodnosc
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Sty 03, 2009 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie wypowiem tylko tyle ze moja ginekolog tez pytala sie czy chce brac tabletki antykoncepcyjne skoro wspolzyje okolo 2 lat. Ale..jak jej powiedzialam ze spotykam sie z chlopakiem 2-3 razy w tygodniu i jeszcze nie zawsze jest seks to nie warto truc organizmu po to by pokochac sie kilka razy w miesiacu bo to bez sesnu..wtedy lepiej zainwestowac w globulki itp rzeczy.
Powrót do góry
Aniluapp

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 2:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio z moim chłopakiem zapomnieliśmy się na chwile nie używając zadnych zabezpieczeń... byłam ok 12 dni przed miesiączką. Nie wchodził głęboko i może ze 3 razy. Wyszedł ok 10 s przed wytryskiem. Czy jest mozliwość że jestem w ciąży? Sad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 5:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma.
Isadora

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie a propos początku współżycia. Widzimy się z chłopakiem bardzo rzadko, co jakieś 3-4 tygodnie, więc okazji do kochania się wiele nie mamy. Doszłam do wniosku, że w takiej sytuacji bezsensowne będzie zażywanie tabletek, które mogą się tak rzadko przydać. Poza kwestami finansowymi utrudnieniem jest też to, ze co miesiąc muszę prosić kogoś o odbiór recept z poradni, bo mnie w tym czasie zazwyczaj nie ma (studiuję w innym mieście).

Jakie inne, bardziej doraźne metody mogłybyście poradzić? Oczywiście oprócz prezerwatyw, bo szukam czegoś, co mogłoby je uzupełnić
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 11:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja dodatkowo stosuje kalendarzyk i metodę objawową...Bo nie chce mi się temperatury mierzyć Embarassed
Isadora

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 11:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gorzej jeśli dzień, kiedy na weekend przyjeżdżam do domu wypada akurat w trakcie owulacji :] wiem, piekielnie głupia sytuacja
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Czw Sty 15, 2009 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale co zrobić? Możesz spróbować globulki albo jakieś pianki, ale musisz najpierw sprawdzić czy nie uszkadzają one gumy z której są wytworzone prezerwatywy których używacie. No i czy nie masz uczulenia...Ja na przykład nie mogę bo od razu mam takie uczulenie że masakra...
Czarnulka18

PostWysłany: Pią Sty 16, 2009 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wraz z chłopakiem uprawialismy jakis czas temu sex własnie metoda przerywaną .. moj chłopak zdązył wyjsc ale boje sie ze jestem w ciazy bo spoznia mi sie okres o 5 dni ... POMOCY ;/
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Sty 16, 2009 2:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedz czy współżyliście w dni płodne. Jak je wyliczyć jest napisane w ogłoszeniu w tym dziale.Wtedy będzie można coś więcej powiedzieć.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 30 z 62