Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Mar 29, 2009 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze plemniki tego nie przeżyje, bo zostanie rozgnieciony. Ale jeśli by nie wytarł i znalazłoby się to w pochwie to zapłodnienie jak najbardziej możliwe. Dziewictwo nie jest żadną ochroną...Już to pisałam...Ile można powtarzać?
alunti

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 7:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was !
Kochalam sie z chlopakiem w prezerwatywie mniej wiecej w dni plodne. Po skoczeniu on sie poszedl umyc. Potem kochalismy sie jeszcze drugi raz bez zabezpieczenia!! Ale do wytrysku nie doszlo, ani we mnie, ani nawet na zewnatrz. Jest mozliwosc, zebym zaszla w ciaze, moze sie niedokladnie umyl? Sad
Bo mnie strasznie bola piersi. Przed okresem to jest normalne, ale do mojego okresu jest jeszcze z jakis tydzien...
Prosze odpowiedzcie, bo sobie faze wbilam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli dobrze go umyl to nie.
ale zrob test ciazowy 14 dni po stosunku.
a piersi cie bola pewnie z powodu okresu, moze np. przyjdzie wczesniej.
bo jako objaw ciazy,. to jeszcze za wczesnie

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ojej, dziekuje za odpowiedz:).
Ja sie wlasnie moge poszczycic regularnymi okresami, dlatego malo prawdopodobne, zebym dostala okres wczesniej niz za tydzien, a piersi juz mnie bola od kilku dni,co jest nienormalne dla mojego organizmu (chyba ze wczesniej nie zwracalam az tak na to uwagi:P)!!! Jestes pewna, ze na bolace piersi jako objaw ciazy to jest jeszcze za wczesniej? Stosunek byl mniej wiecej 7-9 dni temu.
Mowil, ze sie dobrze umyl:).
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 8:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do zagniezdzenia sie komorki w macicy dochodzi ok 7 dnia po stosunku, wiec na taki objaw jest naprawde staaaaanowczo za wczesnie, nawet jesli jestes w ciazy to dopiero w ostatnich dniach doszloby do zagniezdzenia sie komorki.
dlatego zrob test po 14 dniach, ale wg mnie nie ma obaw.
a piersiami sie nie przejmuj.
ja np. czesto w srodku cyklu mialam bolace piersi.

PostWysłany: Nie Maj 03, 2009 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test zrobie na pewno! Juz w przyplywie strachu prawie polecialam do apteki , chociaz jeszcze jest stanowczo za wczesniej:)
Ale juz sie supokoilam, obiektywnie rzecz biorac nie powinnam byc w ciazy i na pewno wyciagne z tego wnioski na przyszlosc Laughing .
Fajnie, ze jest takie forum, gdzie anonimowo mozna pogadac o "problemach" i poczytac opinie osob w podobnych sytuacjach:).
Powrót do góry
turczynka

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 3:55 pm    Temat postu: co myślicie...?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie mam taki problem. Ostatnio kochalalam sie z moim facetem, uzylismy prezerwatywy i dodatkowo wycofal sie wczesniej i skonczyl na zewnarz. Ale boje sie czy przypadkiem w tym preejakulacie byly plemniki... Przeciez prezerwatywa mogla sie osunac i wydzielina mogla dostac sie do srodka.. Dodam, ze byłam wtedy w 14 dniu cyklu czyli okolice owulacji..

Prosze napiszcie co o tym myślicie.... To było 5 dni temu wiec jeszcze za wczesnie na zrobiebie testu, choć już go kupiłam.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Maj 06, 2009 5:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakby się zsunęła, to byście to na pewno zobaczyli. Skoro nie zobaczyliście, to znaczy ze wszystko jest ok. Poza tym w preejakulacie plemniki pojawiają się bezpośrednio przed wytryskiem. A Twój partner wycofał się wcześniej jak sama piszesz. Więc spokojnie Smile w ciąży nie będziesz Smile
turczynka

PostWysłany: Czw Maj 07, 2009 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za odpowiedź Wink obyś miała racje Smile
Powrót do góry
Ona12345

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Maj 09, 2009 4:40 pm    Temat postu: Stosunek przerywany?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!
mam do was pytanie. Od niedawna stosuje z moim facetem stosunek przerwany. Ale mam jedną wątpliwość. Po jego wytrysku on kocha się zę mną po raz drugi. Czy jest możliwość ze resztki nasienia mogły zostać na prąciu i przedostać się do mojej macicy?
Pozdrawiam.

Pisz w odpowiednich tematach jeśli już istnieją!!!Forum to nie śmietnik!

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 40 z 62