Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 4:46 pm Temat postu: |
|
|
jesli sie nie myje po wyrtsyku to oczywiscie ze sa szanse.
duzo "wpadek" wynika wlasnie z takiej "niefrasobliwosci" _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatosz014
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 3:56 pm Temat postu: |
|
|
hej!
mam pytanie.Czy jesli kochal bym sie ze swoim chlopakiem a on spscilby sie na zewnatrz i zalozmy ze pozniej potarlby wackiem moja pochwe to czy moglo by dojsc do zaplodnienia?a czy po sposcie jesli on by wytarl sie i pozniej znow weszedl do pochwy to czy jest tez mozliwe zaplodnienie?
bardzo prosze o szybka odpwoiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 9:11 pm Temat postu: |
|
|
jesli masz płodne dni i owulacje tuz tuz to moze jakis % byc ze zajdziesz w ciaze ale watpie.. najlepiej po stosunku umyc dokładnie i odczekac z pare h a najlepiej to sie zabezpieczyc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
feral20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 12:02 am Temat postu: |
|
|
Pewnie powtórzę się po raz n-ty po kimśtam ale nie wiem już co mam myśleć...kilka dni temu uprawiałem seks bez zabezpieczenia z dziewczyną, byliśmy troszkę pod wpływem ale jestem pewien że nie doszedłem...najpierw ona mnie pieściła oralnie, potem wsunałem jej sie do pochwy, ale z pewnością wyciągnąłęm penisa przed wytryskiem...poleżeliśmy chwilę po czym ona próbowała mnie jeszcze na jeźdzca dosiąść ale nie daliśmy już rady. Teraz naszły mnie obawy, jakie waszym zdaniem są szanse na ciążę w tym przypadku? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
blondii
|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 6:11 pm Temat postu: |
|
|
na wasze pytania odpowiem w taki sposob ze:
stosunek przerywany zalezy tylko od waszego partnera bo jezeli zgodzicie sie na niego to napewno nie bedziecie liczyc dni plodnych i nie plodnych z reszta ze ich tak do kona dokladnie nie da sie obliczyc
moze byc tak ze przestawi sie wam o jeden dzien i lipa ja sama przez ponad rok stosuje ta metode i wiem z doswiadczenie ze mimo tego ze obiecywalam sobie ze juz tak nie bede robic to za kazdym razem i tak do tego dochodzilo . NIE ZASZLAM W CIAZE ale co miesiac przechodze stres ze moze jestem w ciazy chociaz ani razu nie stalo sie tak zeby moj chlopak sie we mnie spuscil!! ALE TERAZ WIEM I UCZULAM WAS NA TO!!! ze jezeli po raz pierwszy chcecie sie zdecydowac na taki sposob zabezieczenia SPRAWDZCIE!!!! czy wasz partner potrafi wyjsc na czas czy tylko tak gada!! MOZNA TO BARDO LATWO SPRAWZIC!! PODCZAS SEKSU Z PREZERWATYWA NIECH WAM POKAE ZE MOZE WYJSC NA CZAS! BO SEKS TO TYLKO CHWILA PRZYJEMNOSCI A KONSEKWENCJE SA PRZEZ ALE ZYCIE!!!!!! pozdrawiam i caluje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
puszkin
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:07 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem
witam. mam pytanie uprawiałem sex z dziewczyną bez zabespieczenia. ale bez gumki weszłem dosłownie 10 razy. było to 5 dni po okresie. czy jest możliwość zapłodnienia w takim przypadku.
prosze o szybką odpowiedż Sad
Nie zakładaj kilku takich samych tematów!!!Wystarczy jak napiszesz w jednym!Na pewno ktoś odpowie!Przeczytaj REGULAMIN!!!Dostajesz ostrzeżenie!
Resztę tematów usunęłam! / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Doszło do wytrysku w niej? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
puszkin
|
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 9:54 am Temat postu: |
|
|
nie doszło. ale słyszałem ze w trakcie wydiela sie nieznaczna ilość. ale to było tylko 10 wejść. aha cykl ma regularny 32 dni. krwawienie trwa 6-7 dni. okres dostała5 maja. a zrobiłem to chyba 16. więc jak. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 6:39 pm Temat postu: |
|
|
Skoro nie było wytrysku to w ciąży nie będzie.
To o czym piszesz to preejakulat który zasadniczo nie zawiera zdolnych do zapłodnienia plemników. Jedynie bezpośrednio przed wytryskiem mogą się one pojawić. Chyba, że był to drugi stosunek z rzędu, bez toalety( oddanie moczu i umycie). _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
puszkin
|
Wysłany: Sro Maj 27, 2009 8:48 pm Temat postu: |
|
|