Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
scalo

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 01, 2009 7:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest problem z po naszej myśli xD. Bo każdy chce inaczej xD. Ja chciałem kupić gumki, a partnerka powiedziała że nie chcę, no to ja chcę ją do ginekologa, za to ona nie chce xD. Ogólnie nasz związek to jedno wielkie przeciwieństwo, ale jest nam wesoło i dobrze xD. A co do mojego wieku T_T. Niektóre dzieci do mnie przez per Pan wołają T_T. To boli. 21 lat to już nie tak mało xD Statystycznie według GUS, przeżyłem już 1/3 swojego życia xD. A nie chcę mieć dzieciaka w wieku 30-35 lat T_T. Ja umrę jak on maturę będzie pisał xD. Ech. No już koniec offtopu xD. Powiem jak to z tym wyjdzie. Najwyżej urządzimy meeting i będziemy pocieszać moją partnerkę ^^. Pozdrawiam i dziękuje, za wszystko ^^

Obiecałem, że napisze jak się to wszystko ułoży a więc pisze, jednak daliśmy radę ^^. Wszystko w jak najlepszym porządku ^^. Dziękuje za informacje i za wsparcie duchowe, bo zapewne takie było mi udzielone c(= Pozdrawiam ^^
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
puszkin

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 5:18 pm    Temat postu: hej Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam i prosze o pomoc.
wiec tak włożyłem moje partnerce penisa dosłownie 10 razy. było to piec dni po okresie. prawdopodobie były to dni niepłodne. nie doszło do wytrysku. przez ostatnie 3 mieśiące miała regularny cykl. okres miała dostać 6 czerwca a tu nic a nic. boje sie. wcześniej to znaczy 6 może siedem miesiecy wczesniej miała nie regularny cykl. zdarzało sie nawet chyba przez 3 razy ze okresu nie miała cały mieśiąc. co o tym myślicie. prosze o pomoc.
dziękuje.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 1 to powinna isc do lekarza...uregulowac swoj okres. to nie wrozy nic dobrego jesli tak długo nie ma i nie mowie tu o ciazy tylko jakies problemy hormonalne moze miec. warto zbadac.
po 2: w ciazy nie bedzie jesli nie doszlo do wytrysku w srodku i nie miala owulacji Laughing

Powrót do góry
puszkin

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 9:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aha rozumie

czyli w ciaży nie jest? raczej

no było to 4 albo 5 dni po okresie i do wytrysku nie doszło. to było tylko pare razy.
tylko chodzi mi o to ze przez ostatnie 3 miesiące miała regularny a teraz nie ma. no ale wczesniej to był kiedy chciał, albo go nie było
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 08, 2009 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na moje oko nie ma ciazy Smile po 16 dniach niech zrobi test Smile a do gina i tak musi isc... tak nei moze byc ze okres raz jest a raz nie ma... cos z tym trzeba zrobic..

Powrót do góry
puszkin

PostWysłany: Wto Cze 09, 2009 4:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak w procentach to na ile nie ma??
Powrót do góry
jack

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez stosujemy stosunek przerywany, ostatnio w dni plodne kochalismy sie, ale nie skonczylem w niej. Ostatnia miesiaczke miala normalnie, teraz cos wyczula kolo sutka w prawej piersi, okres jej sie spoznia jeden dzien. Czy mozliwa jest ciaza? Prosze o szybka odp, martwie sie Sad
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jack Nie...To w piersi to może być jakiś guzek...Ciąża umiejscawia się w macicy Laughing Ja bym w płodne tak nie ryzykowała...Ale myślę że jeśli zdążyłeś z niej wyjść w miarę wcześnie to nie będzie ciąży...

puszkin daj już spokój...Nie jest w ciąży i niech idzie do tego ginekologa...

Boże...z facetami to gorzej niz z rozhisteryzowanymi nastolatkami... Confused
jack

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to było w okresie owulacji, ale dziewczyna mowila ze czula dwa dni wczesniej owulacje,,,, moze ja wyczuc ? i jesli ja wyczula to byl ok 12 dzien cyklu . Nie skonczylem w niej....
Powrót do góry
aedd

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Cze 11, 2009 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o chryste panie. Very Happy No nie moge Very Happy

Po pierwsze - dla mnie jest to szczyt nieodpowiedzialności uprawiać stosunek przerywany w dni płodne ! lepiej wydać te pare zł na gumke, niż potem 50 zł na paczke pieluch?

Po drugie - Tak, kobieta czuje kiedy ma płodne. Głownie poprzez śluz wydobywający sie z pochwy.

po trzecie - jeżeli bierzemy sie za seks, wypadałoby coś na ten temat wiedzieć.

po czwarte - jeżeli "nie skonczyles w niej" jak to określiłeś, to o niczym nie świadczy. Przez wytryskiem dochodzi do wycieku nasienia, w którym pleminiki mogą już zapłodnić. No i jakbyś nie wiedział, pleminiki są w stanie przezyc w okresie płodnym w ciele kobiety do 5 dni czekają na komórkę jajową.

Ale, nie strasząc Cie - Guzki w piersiach - norma przed okresem, powiększają sie gruczoły mleczne na skutek wahania hormonów. Stosunkek przerywany w dni płodne (idiotyzm do kwadratu!) - jeżeli w porę sie zorientowałes i wyciągnałes nie za poźno jest szansa, że ciąży nie ma Wink Objawy ciązy mozna zaobserwować po paru tygodniach dopiero. Te po dwóch dnia od rzekomego zapłodnienia to skutek imaginacji. Więc nie ma co się martwić, ja uważam, ze jest wszystko w porządku i okres będzie Smile

jeżeli minelo 14-16 dni od stosunku, test Wink i nie panikować Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 43 z 62