Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Cze 11, 2009 10:54 pm Temat postu: |
|
|
dobre podsumowanie
zgadzam sie z Nowicjuszka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
puszkin
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 1:02 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje wam
moja dziewczyna dostała okres z 8 dniowym sp.
wielkie dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Buczek
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 9:22 pm Temat postu: POMOCY!!!!!!! |
|
|
Mam ogromne zmartwienie w tym miesiącu cykl trwa już u mnie 39 dni i nadal nie mam okresu( taką długość cyklu miałam w poprzednim miesiącu ). W tym miesiącu w maju okres miałam ostatni raz od 10 - 16 maja , 26 maja kochałam się z chłopakiem i on spuścił się na mój brzuch i prawdopodobnie nic nie poleciało do pochwy jednak jak leżałam na pościeli zauważyłam coś mokrego i nie wiem czy to była moja wydzielina czy jego. Co mogę dodać jeszcze że śluz mam biały i niepłodny, co poradzacie w takiej sytuacji???????pROSZĘ O ODPOWIEDZ BO NAPRAWDĘ NIE MOGĘ JUŻ PRZESTAĆ O TYM MYŚLEĆ.
-----edit by nowicjuszka-----
Przeczytaj regulamin forum!To nie jest śmietnik!
Przeniosłam do pokrewnego tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 9:36 pm Temat postu: |
|
|
jesli nei dostało sie nic do srodka to w ciazy nie bedziesz ale rzeczywiscie dlugo nie masz okresu.moze idz do gina - przepisze Ci tabsy? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 9:37 pm Temat postu: |
|
|
Zrób test z krwi. Da 100% pewności. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ppio
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 6:28 pm Temat postu: Wątpliwości - pilne pomocy!! |
|
|
Witajcie,
to mój pierwszy post na tym forum. WCzoraj kochaliśmy się z moją dziewczyną. Oboje mamy po 17 lat. To był nasz drugi raz ja do tej pory. Pieściliśmy się bardzo długo, ja najpierw ją parę razy doprowadziłem a potem ona zabawiła się moim wkładając go w usta.
Następnie kochaliśmy się z prezerwatywą, ale na koniec tuż przed dojściem wyciągnąłem i doszedlem na zewnątrz w prezerwatywie.
Mam kilka wątpliwości i pytań bo oboje jesteśmy młodzi i to dla nas wszystko jest nowe (dodam, że dni płodne miała na pewno):
- czy jak się zabawialiśmy przed stosunkiem to dotykając mojego penisa i wkładając palce jej mogłby dojśc do zapłodnienia (nie było wytrysku wczesniej ale tylko ten śluż sie pojawil podczas podniecenia )
- jak wzieła mi do ust kilka razy to potem zakładając prezerwatywe najpierw się pomyliłem i próbowałem odwrotnie ją założyć dotykając penisa, potem już zalożyłem dobrze, ale czy mogło coś zostać się na czubku prezerwatywy na tej stronie co niechcący dotknąłem i podczas sotsunku zostawić jakies plemniki w pochwie?
Przeprwszam, jeśli moje pytania sa smieszne, ale to nasze poczatki a staramy sie byc ostrożni..
Z gory dziekuje za odpowiedz.
pozdr ppio
Dodano po 7 godzinach 33 minutach:
Nikt nic nie napisze, zostało nam jeszcze 12h do tabletki 72h, no wiec jak to jest, pleeeeeeeeeeaaaaaseeee!! Brać czy nie ma sensu bo niepotrzebnie sie martwimy/.... ;/
Przyłączyłam do pokrewnego tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 6:40 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie bylo wytrysku w czasie gry wstepnej, to nie ma powodu zeby ja brac.
skoro doszedles w prezerwatywie i to na zewnatrz to tym bardziej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ppio
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 6:45 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź, nie było żadnego wytrysku podczas zabawy, tylko troche sluzu przy podnieceniu, fakt dluga byla ta gra wstepna, i troche sie martwilem,czy na prezerwatywie przy pomylce przy nakladniu jesli dotknalem czlonka to moglo cos stac pozniej. dzieki raz jeszcze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 6:48 pm Temat postu: |
|
|
plemniki sa w preejakulacie, ale zaraz przed wytryskiem, wiec watpie zeby istnialo jakiekolwiek ryzyko ciazy. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ppio
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 6:52 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuje Ci bardzo zupełnie jestem teraz spokojny, tymbardziej że chwile wczesniej ona go miała w buzi. (przed zalożeniem prezerwatywy)
Pozdrawiam serdecznie ppio |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|