Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatosz014
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:37 pm Temat postu: |
|
|
hej.mam ogromny problem;(troche nas ponioslo z chlopakiem i stosowalismy stosunek przerywany(czesto tak sie kochamy ale w dni nieplodne)tym razem jednak mialam koncowke miesiaczki a dokladnie 4 dzien on skonczyl na zewnatrz ale martwi mnie jedna rzecz bo po stosunku on sie wytarl ale za jakies 8 godz ponownie weszedl do pochwy i skonczyl na zewnatrz ale boje sie ze mogl sie niedokladnie wytrzec i ze jakies plemniki sie dostaly i ze moglam zajsc w ciaze.czy to jest mozliwe?:( ja wiem ze zle postapilismy tak ryzykujac;(
bardzo prosze o szybka odpowiedz:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 11:49 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze jak wytarł, to nic nie zostalo, bo wszystkie były zwyczajnie rozgniecione...
A po 8 godzinach już dawno zaschły...Więc tym bardziej nie...
Swoja droga....nie umył się przez tyle czasu??? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agatosz014
Wysłał podziekowań: 4 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 11:02 am Temat postu: |
|
|
nie no umyl sie po wytarciu ale balam sie ze moze jakis plemniczek zostal;)
wolalam zapytac :) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
koko19
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 2:36 pm Temat postu: |
|
|
czy w dni plodne mozna zajsc w ciaze jesli chlopak nie skonczyl w srodku ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2009 9:26 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli chłopak wyjął penisa odpowiednio wcześniej to nie...Ale jest to bardzo ryzykowne...
Ja bym się mimo wszystko zabezpieczała... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
NoTdEaD
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 4:55 pm Temat postu: Pytanie |
|
|
Witam.
Słuchajcie mimo, że jestem nowy na forum proszę Was o odpowiedzi.
Kochałem się z dziewczyną. Nigdy podczas seksu nie miałem wytrysku. Po zdjęciu prezerwatywy ja i moja partnerka poszliśmy się dokładnie umyć.Dodam, że gumka nigdy mi nie pękła, ani się nie zsunęła! Do tej pory miała okres regularnie co 18 dni. Teraz ma 24 dzień. Z tego co słyszałem najdłuższa miesiączka może trwać 28 dni. Dodam że cały czas boli ją brzuch, a nie ma żadnych objawów ciąży typu nudności, wymioty. Mimo to trochę się denerwuję. Czy jest możliwość, że ją zapłodniłem? Albo zapytam tak. Czy są jakieś sposoby wywołania okresu ? Z góry dzięki za odpowiedź.
-----edit by nowicjuszka-----
Nie zakładaj nowego tematu jeśli istnieje pokrewny. Pisz w odpowiednim dziale. Przeczytaj regulamin forum.
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Matko...Jakby miesiączka trwała 28 dni to by się dziewczyna wykrwawiła...
Cykl miesiączkowy (a to NIE TO SAMO) może trwać różnie...Teoretycznie trwa 28 dni, ale może trwać 18 a może trwać nawet 30-kilka dni.
Ja na jej miejscu poszłabym do ginekologa.
Nie ma tu mowy o ciąży, bo nie dość ze było zabezpieczenie to jeszcze brak wytrysku, więc ciąża nie ma z czego powstać...
Ale wypadałoby sprawdzić co jest przyczyną tak krótkich cykli. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi79sia
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 8:13 pm Temat postu: wyszedł a potem miał wytrysk |
|
|
w poniedzialek z moim facetem ocieralismy sie narzadami, bo nie mielismy gumki (a chemii nie uznaje;)) , pozniej on wszedl do mnie zrobil 1-2ruchy po czym wyszedl i mial wytrysk na mnie.
Czy sa powody do obaw?;/
pierwszy raz takmi zrobil,ale mowil,ze nie robi to 1 raz, ogolnie powiedzialam mu pozniej,zeby wiecej tak nie robil...
mam starsznie niergularne cykle ostatni mialam dokladnie 4 tyg temu , przedtem ponad 2 miesiace, wczesniej 4tyg, przedtem ponad 3 miesiace...
pozdrawiam
NIE ZAKŁADAJ NOWYCH TEMATÓW JEŚLI ISTNIEJĄ POKREWNE!!!
Przeczytaj regulamin forum!
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 10:10 pm Temat postu: |
|
|
jesli ne bylo wytrysku w srodku to ciazy tez nie bedzie,ale pamietaj ze jest to zbyt bezpieczna metoda..
wystarcza dni plodne i zbyt pozne wyjecie i ciaza gotowa.
a z tymi cyklami to powinnas sie udac do gina..moze przepisze Ci tabsy anty..na uregulowanie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi79sia
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Pią Lip 10, 2009 8:14 am Temat postu: |
|
|
bylam u ginekologa juz kilka lat temu. Badania hormonalne robione, niby wszystko w normie. bralam ok 2-3ata diane35, ale odstawilam i nie chce brac. w Koncu to chemia, poza tym te tabletki b.silne sa(siostrze,ktora miala krotkie cykle za to nie chcial ich zapisac) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|