Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Anula_5555

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nie jest powód do paniki pisalas ze masz co 30 dni a a dopiero jest 24 wiec masz jeszcze czas moim zdaniem nie jestes w ciąży bo to malo prawdopodobne
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Aguś
Gość

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 1:13 pm    Temat postu: obawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tzn.. jest 24 dzien a często mialam tak ze co 19,20 nieraz co 30 ale to zadko ostatnim razem mialam po 19 dniach moze po prostu okres sie wyrownuje? nie wiem.. nadal okresu nie ma
Powrót do góry
Anula_5555

PostWysłany: Nie Lip 16, 2006 10:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw sie wszystko bedzie ok hehe razem czekamy na okres ja ma dostac za 5 dni a tez mialam malom wpadke
Powrót do góry
Aguś
Gość

PostWysłany: Pon Lip 17, 2006 10:09 am    Temat postu: obawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No w sumie tak... zyje nadzieją ze bedzie ok ...Dzis boli mnie brzuch znowu mam nadzieje ze to przed okresem ...Smile) Anula jak dostaniesz okres to powiadom ja tez powiadomie jak cos . JA wpadki nie mialam.. ale dziwne wlasnie jest to dla mnie ze okres sie spoznia a jest to mozliwe ze ostatnio mialam po 19 dniach to po prostu teraz bedzie dluzej zeby sie wyrównał? Pierwszy raz tak bardzo chce miec okres:( POzdro
Powrót do góry
Anula_5555

PostWysłany: Wto Lip 18, 2006 6:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehe ja chce miec zawsze bardzo okres jak wiem ze cos zle zrobilam, teraz sie tak zle czuje no i troche brzuszek mi urósł jakos nie mam kiedy testu zrobis a zreszta one malo dają u wielu osób wykazalo negatyw a byly w ciąży
Powrót do góry
Anula_5555

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aguś odpisz co tam z tobą i jak masz okres????
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Sro Lip 19, 2006 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anula nadal nie mam..Sad ale to jest 28 dzien a podobno po pierwszym razie sie spoznia? bo ja objawow nie mam zadnych..;/ masz moze gadu gadu ? podaj to pogadamy bedzie lepiej buziaki pozdrowienia ;*
Powrót do góry
Anula_5555

PostWysłany: Czw Lip 20, 2006 9:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz nie mam gg, ja zaczynam sie bac bo brzuch mnie boli i rano jest mi niedobrze w tym tygodniu mam dostac okres a tak wlasciwie to ile masz lat?
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Czw Lip 20, 2006 10:26 am    Temat postu: obawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie o to chodzi ze ja mam 15 lat.;/ i chyba troche glupio zebym zaszla w ciaze a ty ile masz lat? to bylpierwszy raz z moim chlopakiem .. male jest prawdopodobienstwo zebym zaszla w ciaze.. ale jezeli ty masz dostac w tym tygodniu to te wymioty i brrzuch mogą byc objawem okresu nie martw sie na pewno dostaniemy ;* chociaz ja juz mam 29 dzien.. w sumie to po 1 razie podobno si espoznia
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 20, 2006 10:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze to mając 15 lat miesiączka nie jest uregulowana jeszcze do końca, więc możę nastąpić samoistne rozregulowanie, zanik, bądz przyspieszenie.

PO DRÓGIE, jeżeli partner ma więcej niżeli 17 lat popełnia PRZESTĘPSTWO!!!

A sytuacja że dwoje 15 latków idzie do łóżka, też jest po prostu chora!!!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 8 z 62