Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anula_5555
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 11:24 am Temat postu: |
|
|
to nie jest powód do paniki pisalas ze masz co 30 dni a a dopiero jest 24 wiec masz jeszcze czas moim zdaniem nie jestes w ciąży bo to malo prawdopodobne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aguś Gość
|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 1:13 pm Temat postu: obawa |
|
|
tzn.. jest 24 dzien a często mialam tak ze co 19,20 nieraz co 30 ale to zadko ostatnim razem mialam po 19 dniach moze po prostu okres sie wyrownuje? nie wiem.. nadal okresu nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anula_5555
|
Wysłany: Nie Lip 16, 2006 10:46 pm Temat postu: |
|
|
nie martw sie wszystko bedzie ok hehe razem czekamy na okres ja ma dostac za 5 dni a tez mialam malom wpadke |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aguś Gość
|
Wysłany: Pon Lip 17, 2006 10:09 am Temat postu: obawa |
|
|
No w sumie tak... zyje nadzieją ze bedzie ok ...Dzis boli mnie brzuch znowu mam nadzieje ze to przed okresem ...) Anula jak dostaniesz okres to powiadom ja tez powiadomie jak cos . JA wpadki nie mialam.. ale dziwne wlasnie jest to dla mnie ze okres sie spoznia a jest to mozliwe ze ostatnio mialam po 19 dniach to po prostu teraz bedzie dluzej zeby sie wyrównał? Pierwszy raz tak bardzo chce miec okres:( POzdro |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anula_5555
|
Wysłany: Wto Lip 18, 2006 6:56 pm Temat postu: |
|
|
hehe ja chce miec zawsze bardzo okres jak wiem ze cos zle zrobilam, teraz sie tak zle czuje no i troche brzuszek mi urósł jakos nie mam kiedy testu zrobis a zreszta one malo dają u wielu osób wykazalo negatyw a byly w ciąży |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anula_5555
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 8:27 pm Temat postu: |
|
|
Aguś odpisz co tam z tobą i jak masz okres???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agus Gość
|
Wysłany: Sro Lip 19, 2006 9:19 pm Temat postu: |
|
|
Anula nadal nie mam.. ale to jest 28 dzien a podobno po pierwszym razie sie spoznia? bo ja objawow nie mam zadnych..;/ masz moze gadu gadu ? podaj to pogadamy bedzie lepiej buziaki pozdrowienia ;* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anula_5555
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 9:29 am Temat postu: |
|
|
wiesz nie mam gg, ja zaczynam sie bac bo brzuch mnie boli i rano jest mi niedobrze w tym tygodniu mam dostac okres a tak wlasciwie to ile masz lat? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agus Gość
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 10:26 am Temat postu: obawa |
|
|
wlasnie o to chodzi ze ja mam 15 lat.;/ i chyba troche glupio zebym zaszla w ciaze a ty ile masz lat? to bylpierwszy raz z moim chlopakiem .. male jest prawdopodobienstwo zebym zaszla w ciaze.. ale jezeli ty masz dostac w tym tygodniu to te wymioty i brrzuch mogą byc objawem okresu nie martw sie na pewno dostaniemy ;* chociaz ja juz mam 29 dzien.. w sumie to po 1 razie podobno si espoznia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 10:52 am Temat postu: |
|
|
Po pierwsze to mając 15 lat miesiączka nie jest uregulowana jeszcze do końca, więc możę nastąpić samoistne rozregulowanie, zanik, bądz przyspieszenie.
PO DRÓGIE, jeżeli partner ma więcej niżeli 17 lat popełnia PRZESTĘPSTWO!!!
A sytuacja że dwoje 15 latków idzie do łóżka, też jest po prostu chora!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|