Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Stosunek przerywany

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 60, 61, 62  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Aguś
Gość

PostWysłany: Czw Lip 20, 2006 1:02 pm    Temat postu: .. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moja sprawa czy zrobilam to z chlopakiem czy nie w sumie to juz mialam prawdo bo jestem z nim 2 lata ... i upewnial sie kilkakrotnie czy jestem tego pewna..ma 18 lat ale to nie ma roznicy

miesiączkę miałam zawsze nierówną od 19-31dni ale ostanio mialam po 19 dniach wiec byc moze teraz będę miala pozniej zeby mi się wyrównała.
dzisiaj jest 29 dzien a ja nie mam miesiączki. prawdopodobienstwo zajscia jest bardzo male wiec juz sama nie wiem z czego to wynika..
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lip 20, 2006 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ma różnice, dzieciaku Wink

Popełnia przestępstwo, mimo żę sie zgodziłąś, nikt nawet nie bedzie sie Ciebie pytał czy chciałąś czy nie. Odpowiada za zmuszenie osoby nieletniej do czynów seksualnych.

Koniec kropka!!!

Twoja sprawa?
Nie nie twoja sprawa, bo dziecko mające lat 15 nie powinno być wprowadzane w świat erotyki. Nie jest na to przygotowana ani fizycznie ani psychicznie!!!
Pozatym w pełni odpowiadają za Ciebie rodzice, im tez mogą być przedstawione zarzuty. Niedopilnowania oraz demoralizacji co w konsekwęcji może prowadzić do odebrania praw rodzicielskich.

Ja rozumie młodzieńczy bunt, ale osoba mająca lat 15 czy chce czy nie, czy sie podoba czy nie, nie ma praw jak dorosły!!!
Jest dzieckiem, ma prawa dziecka, ale odpowiedzialność spoczywa na rodzicach!!!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Anula_5555

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 21, 2006 3:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aguś ja jestem starsza bo mam 18 lat ale swietnie cie rozumiem. Pawle popierwsze w jakim ty swiecie zyjesz ze seks uwazasz po slubie nie każda dziewczyna w wieku 15 lat to dziecko i nie traktuje tego poważnie tu sie mylisz!!
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lip 21, 2006 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie widać, tutaj można zaobserwować co sie dzieje gdy 15 latka zaczyna brać sie za seks.

Nie nie uważam że seks tylko po ślubie, uwielbiam coś naprawde ostrego - BDSM, coś co dla wielu jest już zbyt ostrą fantazją a nawet dewiacją Wink

Dobrze wiem na jakim świcie żyje.
Powrót do góry
Anula_5555

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lip 21, 2006 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no dobra ale to nie powód żeby opier..... odrazu, wiadomo miala smój pierwszy raz i sie troche boji tak jak każdy po pierwszym razie
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Pią Lip 21, 2006 9:49 pm    Temat postu: obawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki anula..dobra ja rozumiem moze za wczesnie ale ja tego nie zaluje tylko teraz troche sie boje.. bo nadal okresu nie ma ale ja nie wiem sama bo nie dosc ze stosunek przerywany to jeszcze z gumka.. i ciaza praktycznie malo mozliwa pozdro anula a jak tam twoj okres?
Powrót do góry
Agus
Gość

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 12:53 am    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anula dostalam okres dzis dokladnieo 00:40;] a co z tobą?

POzdrawiam ;*
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 8:46 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak tak mają wyglądać pierwsze razy to ja dziękuje, wymrzemy za jakieś 100 lat, bo wszyscy będą na bawieni nerwicy przez takie podejścia.

Po pierwsze to jest karalne i tak jak pisałem żaden prokurator nikogo nie bedzie pytał czy ona chciała czy to miłość itd. Ma poniżej 16 lat jest to karalne.

Karniści to nie księża czy jacyś nawiedzeni i staroświeccy.
Uznali iż poniżej 16 roku życia osoba nie jest przygotowana fizycznie ani psychicznie. Dlatego wyrządza sie jej krzywdę i jest karalne.

Po drógie nie przesadzajmy, seks nie jest dla każdego, nie wiem skąd sie wzieło to że seks to norma. Bzdura.

Seks zaczyna sie w chwili fantazji a kończy na wspomnieniach.
Gratuluje seksu wielu młodym osobą które zakończyły na czymś co przypominało orgazm Wink

To nie seks, to jakieś wymuszenie, nie ma to nic wspólnego z kochaniem się.

Co z tego że poczuła to miłe wypełnienie, skoro teraz nic z tego nie ma. To nie na tym polega, chwila, chwila.

Przykro mi ale nie jestem osobą która głaszcze po główce za karygodne zachowanie.

Co do samego przesunięci miesiączki, tak jak pisałem wcześniej, mając 15 lat nie można liczyć na regularne miesiączki, to dopiero początek normowania sie cyklu. Bardzo częste zaniki, nieregularności. Trzeba odczekać po prostu.

Całe zamieszanie to albo zbieg czasie albo reakcja n nowe doznania.
Jak by ktoś nie wiedział (no bo są tacy którzy twierdzą ze 15 lat i seks to nic takiego - normalka - takie czasy), to pierwszy stosunek dla osoby z unormowaną psychiką jest dużym przeżyciem i stresem. Dla tego, jest możliwe że miesiączka sie przesunie.

Oprucz fizyczności jest też psychika, tak już jako ciekawostka to faceci są potrzebni do tych psychicznych doznań, bo zanim facet nauczy sie ciała kobiety tak aby sprawiać jej prawdziąwą przyjemność tylko fizyczną to mija parę lat doświadczenia.

To jest dowód na to że psychika, doznania emocjonalne w łóżku odgrywają ogromną role, a to co jest uznawane w większości za doznania fizyczne, w gruncie żęczy jest doznaniem emocjonalnym tak mocnym iż potrafi fyrównać największe braki w fizycznych Wink
Powrót do góry
Ellka
Gość

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem jeżeli dziewczyna chciala to zrobila to co chciala a jezeli nie bylo wpadki to chyba ok? gorzej by bylo jakby jednak byla ale byla swiadoma tego co robi.
w tych czasach zdazaja si enawet dzieci ktore maja 13 lat i urawialy seks wiec nie czepiaj sie Pawle wieku 15 ja stracilam dziewictwo majac 16 lat. to tytlko rok roznicy teraz mam 23 i nadal jestem z tym chłopakiem praktycznie za miesiąc juz mężem. Teraz coniektóre?niektórzy 15 letnie/letnie są mondrzejsze od osó które maja 19 lat bo ci mlodsi postępują bardziej rozważnie

Moim zdaniem temat został zamknięty. Daj już spokuj tej dziewczynie czepiaj sie innych wie co zrobila nie muusisz jej wypominac .

Pozdrawiam

Elżbieta
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 22, 2006 5:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I uważasz że trzeba to pochwalać i akcetować no bo tak sie dzieje?

Dla mnie osobiście jest to patologia.
Piszesz że masz 23 lata, czy seks jest czymś dla Ciebie tylko i wyłącznie fizycznym (niczym ćwiczenia na w-f'ie)?

Dla mnie nie, podchodzę do tego z uczuciem, chodź nie zaprzeczam że niektóre zabawy wymagają pewnej akceptacji - chodzi mi tutaj o ostrzejsze formy zbliżeń.

Mimo wieku partnerek - które obecnie przekracza 20 lat, gdyby tylko czego kolwiek obawiała sie, natychmiast przystopuje. No co to za przyjemność jak ta będzie sie martwić potem, zadręczać czy porpstu źle czuć.
Woel mniej, łagodniej ale tka aby sprawiało to przyjemność.

Są dwa aspekty tego, jeden moralno kulturowy, na który o wsze mogę polemizować. (właśnie to robie zadając pytanie,, nie bój sie odpowiedzieć, pisze stanowczo ale bardzo sobie cenie innych ludzi oraz umiejętność dyskusji Wink - myśle zę taka dyskusja przydała by sie - być może gdy sie rozwinie zostanie ona wydzielona do osobnego tematu i przyklejona).

Drógim aspektem jest prawo.
Przykro mi bardzo ale forum podlega zarówno Polskim jak i międzynarodowemu prawu.
Które jasno i wyrażnie mówi że czyny seksualne z osobami poniżej 16 roku życia przez osoby pełnoletnie jest przestępstwem ściganym z urzędu. (to polskie prawo) - w którym jest luka, poniewarz nie przewidziano niczego na temat stosunków płuciowych osób małoletnich a nieletnich nieletnich ze wskazaniem tak jak pełnoletnich jeżeli sąd uzna to za stosowne.

Pisząc prosto w prawie nie ma nic o stosunkach osób do 14 roku życia,
powyżej 14 ale mające od 16 (nowelizacja wcześniej było od 17) gdy uzna to za stosowne (muszą być przesłanki ku temu) mozę potraktować taką pare jak osoby pełnoletnie.

Zaś każdy czyn który jest w konfiguracji poniżej 16 i powyżej bądz równe 18 jest przestępstwem (ścigane z urzędu, to znaczy że prokuratura po zgłoszeniu do niej tego zajmuje sie tym, nie trzeba powudźtwa poszkodowanego - jak jest np. podczas gwałtów gdy wiek ofiary - kobiety przeważnie chodź zdarzają sie też i zgwałceni mężczyźni - powyżej 16).

Widzisz dla tego nie za bardzo można nakłaniać do tego aby osoby poniżej 16 roku życia uprawiały seks.

NIE JA WYMYŚLIŁEM I UCHWALIŁEM POLSKIE PRAWO.
Międzynarodowe prawa dotyczą sie sfery internetu oraz treści rozpowszechnianych w nim.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 60, 61, 62  Następny
Strona 9 z 62