Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Tabex

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
rudrafroo

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Kwi 02, 2019 12:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tabletki na rzucenie palenia - https://nicorix.pl dzisiaj muj 52 dzień bez papierosa. Jestem pewny, ze tym razem dam rade, dodam, ze paliłem 20 lat.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
rozan

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Paź 21, 2019 9:04 am    Temat postu: Re: tabex a okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

aneta100 napisał:
Cześć mam takie pytanie czy jak przyjmowałyście tabex to normalnie u Was wystąpiła miesiączka?? Jestem na tabexie 8 dzien i powiem że jest super nie pale i odrzuca mnie od papierosów Smile ale mam jeden problem otóż 2 dni temu powinnam dostać okres, a nie dostałam :/ objawy przed okresem mialam i czekam czekam a tu nic. Zawsze mam reguralnie Mam pytanie czy może to byc spowodowane przyjmowaniem tabexu dodam że tabletki dostałam bez recepty, czy może brakiem nikotyny już sama nie wiem, ciąża jest raczej wykluczona prosze o porade pozdrawiam [/img]

Witam nie umię ci powiedziec.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Nałogi Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Strona 7 z 7