Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 12:56 pm Temat postu: |
|
|
Zobaczysz zajdziesz w ciaze wtedy kiedy sie najmniej bedziesz tego spodziewac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 1:17 pm Temat postu: |
|
|
mam nadzieje...a powiedzmi Skoro okres wczesniej powinnam dostac 25lipca....dostalam 31lipca...ktory trwal 6 dni....18 i 19 lipca bolal mnie jeden jajnik (jak zawsze w jajeczkowanie) a my kochalismy sie 20lipca to czy sa szanse ze takiego dnia tez mozna zajsc w ciaze?? Zawsze okres mam co 30-31dni...ale ten sie jakos opoznil....dodam ze 22 zaczely bolec mnie lekko piersi co wcale nie musi nic oznaczac...a temperatura wynosila sprawdzajac od wtorku 37.2...moj sluz jest bialy,gesty i bardzo malo widoczny...i tak jakby moja macica stala sie werzsza...nie wiem teraz czy to objawy na okres czy moze nam sie udalo i moge byc w ciazy??Czy mozesz mi napisac co o tym myslisz...i jakie moze byc prawdopodobienstwo w tym przypadku ze ciaza jednak jest Z gory dziekuje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Pogubilam sie. Piszesz o lipcu a mamy sierpien. Ale w sytuacji ktora opisujesz jest jeszcze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. Z tym ze niewielkie bo plemniki potrzebuja troche czasu zeby do jajeczka dotrzec i w tym czasie kiedy dotra moze juz byc za pozno na zaplodnienie.Najlepsze efekty daje rozpoczecie wspolzycia przed owulacja kiedy tylko pojawi ci sie sluz plodny. Plemniki w tym sluzie moga przetrwac nawet piec dni wiec beda sobie juz czekaly kiedy jajeczko bedzie gotowe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 1:52 pm Temat postu: |
|
|
Tak pisze o lipcu bo 25 lipca powinnam dostac okres tyle ze dostalam 31 lipca...teraz mamy sierpien wiec czekam albo na okres albo na bobaska mianowice opoznil mi sie 6 dni...wiec moze to cos da.... Dlowo "moze" tez daje jakoas nadzieje....pozostalo mi tylko czekac.....OBY... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 2:32 pm Temat postu: |
|
|
No to biegnij do apteki po test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anula.d
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 6:57 pm Temat postu: podwyższona temperatura |
|
|
witajcie
czy utrzymująca się od pięciu dni podwyższona temperatura na pięć dni przed okresem, przy 35 dniowym cyklu, daje nadzieje na dzidziusia? nie jestem przeziebiona. jutro rano zrobię test z porannego moczu, ale już dziś chciałabym poznać parę opinii na ten temat. staramy się bardzo intensywnie o dziecko od 4 m-cy.
pozdrawiam i proszę o odpowiedź |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:08 am Temat postu: |
|
|
Dam sobie jeszcze 4,5 dni....piersi mnie bola ale nie tak jak na okres...a zawsze mialam twarde jak balony i nie moglam ich dotknac.....teraz bola ale nie tak bardzo. A powiem Ci szczerze ze moja mama zaszla w ciaze z siostra 22 dnia cyklu...bo wrocila wypoczeta z urlopu i tak jakos wyszlo... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:12 am Temat postu: |
|
|
Jak sie nie myle...to temperatura spada do normalnej gdzies okolo tygodnia przed okresem...jesli zas jest sie w ciazy utrzymuje sie do dnia spodziewaniej miesiaczki i dalej....ale nie radzilabym sie sugerowac temperatura....my staramy sie od pol roku i jak nrazie tez nic nie wychodzi....w sumie zrob test...bedziesz pewniejsza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:57 am Temat postu: |
|
|
Dzisiaj sprawdzana temperatura...37.2... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 6 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 12:36 pm Temat postu: |
|
|
Podwyzszona temperatura moze byc objawem roznych chorob czy nawet stresu. No ale ciazy nie mozna tutaj wykluczyc. Badz dobrej mysli.Mam nadzieje ze jednak tym razem to bedzie dobra nowina. Pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|