Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
slong1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 11:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nom moim zdaniem w takim przypadku to dziecko z brzucha powinno napisac ze go tam jednak nie ma albo... jeszcze ze 3 testy i wyciagnac z tego srednia arytmetyczna.moze to pomoze... Laughing
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kasia

PostWysłany: Czw Mar 02, 2006 11:14 pm    Temat postu: czy moge juz byc pewna? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj ludzie , darujcie juz sobie dobrze bo to w niczym nikomu nie pomaga .......
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Pią Mar 03, 2006 3:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Droga Kasiu.Nie wiem czy po tych odpowiedziach,które otrzymałaś kiedykolwiek pojawisz się jeszcze na forum Question Zakładam jednak,że może w dalszym ciągu potrzebujesz pomocy i jednak tutaj zajrzysz Very Happy
Jeżeli regularnie zażywasz tabletki nie musisz się obawiać,że jesteś w ciąży.Niepokojący jest jednak ból w podbrzuszu,który opisujesz i myślę,że w tym wypadku ginekolog,do którego wybierasz się w poniedziałek,pomoże Very Happy Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Powrót do góry
jotase
Gość

PostWysłany: Pią Mar 03, 2006 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

testy strumieniowe to takie do których nie używa się pipetki tylko siusia Laughing się na wystającą z testu końcówkę papierka lakmusowego(chyba:) taki test to np. Seratec Direct..Ja robiałm kiedyś dwa razy Bobo Test i 2 razy było puste okienko-tzn ani linii kontrolnej ani tej oznaczającej ciążę, sądze, że robiąłm go bardzo ostrożnie i nic- "Dzero" wyniku. Pozdrawiam.
Powrót do góry
angelika

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 10:33 am    Temat postu: test ciążowy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc mam male pytanko. W grudniu prawialam sex z chlopakiem bez zabezpieczenia ale nic nie wytryslo do srodka pochwy mam nieregularne miesiaczki i w styczniu mialam 7 a potem 31 stycznia d 5 lutego robilam sobie trzy testy ciazowe praktycznie co tydzien ostatni wczoraj i wyszly wszystkie negatywnie prosze odpiszcie mi czy moge byc w ciazy czekam
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 12:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli zrobiłas 3 testy i wszystkie wyszły negatywnie to nie ma mozliwości żebys była w ciąży. Poza tym miałam okres. Nic nie wskazuje na to żebyś była w ciąży. Nie denerwuj sie i głowa do góry:)
Powrót do góry
angelika

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy ktos mial takie cos jak ja prosze odpiszcie
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podobny jest posk napisane przez Kasie pt "Czy juz moge byc pewna"
Powrót do góry
bel
Gość

PostWysłany: Sob Mar 04, 2006 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

drogie są te testy strumieniowe?
Powrót do góry
angelika

PostWysłany: Nie Mar 05, 2006 5:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale martwie sie tym ze okres pierwszy byl obfity i to bardzo a kolejny mnie a pozatym chce mi sie czesto sikac niewiem moze se juz wmowilam ta ciaze ale boje sie prremowcie do mnie napewno nie moge byc jak zrobilam 3 testyu odpiszcie jak najszybciej

prosze odpiszcie mi na nia jak nnajszybciej czekam

---- edit by Paweł:
Logowanie juz poprawione Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 5 z 64