Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jotasee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

średnio ok 12 zł Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika  
angelika

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzis dostalam okres mam nadzieje ze ju to jest pewne ze nie jestem w ciazy jak myslicie
Powrót do góry
angelika

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiu odpisz jak po widycie u lekarza czekam i pozdrawiam
Powrót do góry
angelika

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 3:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CZY KTOS MI W KONCU ODPOWIE?? Sad
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 4:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno nie jesteś w ciąży Very Happy Very Happy Very Happy skoro masz miesiączkę.Pozdrawiam.
Powrót do góry
Kasia

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 6:53 pm    Temat postu: czy moge juz byc pewna? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej Angelika:)Nie sadzilam , ze ktos bedzie czekal na odpowiedz jak mi poszlo u lekarza:)Bylam no i stwierdzil, ze nie jestem w ciazy.No kto jak kto ale chyba ginekolog nie moze sie mylic co?Smile Takze juz sie nie martwie!!!Pozdrawiam.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc Kasiu dzieki że mi odpisalas bo ja tez uprawialam sex z chlopakiem i to bez zabezpieczenia ale to bylo w grudniu w styczniu mialam okres i lutym i wlasnie dzis mi sie zaczal nastepny a z niecierpliwosci tak jak ty zrobilam 3 testy ciazowe jak myslisz czy moge byc w ciazy odpisz jak najszybciej POZDRAWIAM
Powrót do góry

angelika

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 9:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasiu ta powyzsza wypowiedz jest moja a co do testow to wszytkie byly negatywne
Powrót do góry
Kasia

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 10:19 pm    Temat postu: czy moge juz byc pewna? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro masz okres juz 3 raz to moim zdaniem nie powinnas sie martwic tym, ze jestes w ciazy i jeszcze na dodatek testy wyszly Tobie negatywne ,to tym bardziej powinnas spac spokojnie.Tylko zeby uniknac tych wszystkich Twoich stresów moze powinnas/powinnisice pomyslec o jakis zabezpieczeniu:)(i pisze to osoba ktora mimio zabezpieczenia panikuje:))Pozdrawiam.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Wto Mar 07, 2006 5:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jezu prosze niech ktos mi odpowie. Zmam juz trzecia miesiaczke od stosunku ale z sutka leci mi jakis plyn prosze
Powrót do góry

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 6 z 64