Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Test ciążowy - wiarygodność - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 62, 63, 64  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KoffanaAgoosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 7:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec lekarz rozwieje Twoje watpliwosci a do tego czasu sadze ze powinnas sie nie denerwowac i o tym nie myslec poprostu
A ja zas mam zaparcia 2razy zdarzyly sie wymioty chodze nerwowa zmiana nastroju z minuty na minute klucie w podbrzuszu bol lewego jajnika i dziwny okres o ile to okres hm..
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
MAGNA

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WŁASNIE ZROBIŁAM KOLEJNE 2 TESTY...POZYTWNE MOJ NARZYCZONY PŁACZE ZE SZCZĘŚCIA A JA NIC NIE KUMAM
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to nic tylko pozazdroscic i szczescia zycze!!Smile)
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki temat juz istnieje!!! ja nie rozumiem po co zakladac nowy to nie zgodne z regulamienem i robi sie smietnik Confused prosze o kontynuowanie tematu tutaj:
http://www.biomedical.pl/forum/29-vt4793.html?start=280

TEMAT ZAMYKAM!
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

koteczek7777 jak zrobisz kolejny test to napisz co Ci wyszlo:))
Powrót do góry
elisa666

PostWysłany: Sob Sty 24, 2009 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.. robila ktoras z was test firmy amil? dobry jest?
Powrót do góry
ja88

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja miesiąc temu robiłam test firmy Amil ale to jeszcze zależy czy płytkowy czy strumieniowy, bo są dwa rodzaje. Ja robiłam płytkowym (wynik negatywny), a pozniej jeszcze raz ale z innej firmy, teraz juz nie pamietam z jakiej, ale byl strumieniowy. Moim zdaniem strumieniowy jest lepszy, bo bezpośredno musisz "nasikac" Wink na koncówke testu kilka sekund i juz. I czekasz na efekt Wink w tym miesiącu jak bedzie mi sie miesiączka spozniac, to napewno kupie strumieniowy.. no ale nie każdy woli to samo. Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
elisa666

PostWysłany: Sob Sty 31, 2009 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale strumieniowym mozesz tez zebrac mocz w pojemnik i zanurzyc koncowke, tak przeczytalam i tak zrobilam wiec spokojnie negatywny mialam xD
Powrót do góry
Marzena_240

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 2:03 pm    Temat postu: czy pierwszy test ciążowy może wyjść negatywny??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim ja zrobilam dziś rano test i wynikbył negatywny a okresu nie mam juz dwa dni jak do tej pory to okres mi sie nigdy nie spóźniał i zawsze był regularnie co do sekundy sama nie wiem co teraz mam robić pewnie nici z ciąży bo jak ktoś chcę to nie ma zawsze tak jest. A co do okresu to nic mnie nie boli i nic nie wykazuję na to że moge miec okres ale poczekam może jeszcze parę dni i powtórzę test. robiłam pre-test i nici 1 kreseczka. odpiszcie czekam, pozdrawiam.

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Lut 12, 2009 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Proponuje zrobić test ciążowy z krwi beta hcg. Jest w 100 % pewny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 62, 63, 64  Następny
Strona 52 z 64