FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 4:42 pm Temat postu: |
|
|
cena spora, ale efekty może będą
poza tym sprawdzilam ten elancyl - to dopiero kosztuje! jakieś 130-150 zł!! za żel antycellulitowy nie dałabym tyle. oj nie. jak się działa tylko od zewnątrz, to nawet jakby cellulit po nim zszedł, to pewnie powróciłby w trymiga :/ _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 11, 2007 5:32 pm Temat postu: |
|
|
no fakt , masz racje... ja np. nie przejmuje sie tym celulitem za bardzo postanowilam zaczac eksperymenty od tych tanszych specyfikow i mi odpowiadaja, zreszta kazda z nas ma jakis tam cellulit, trezba sie zaakaceptowac i nie wpadac w paranoje hehe.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Kwi 19, 2007 9:17 pm Temat postu: |
|
|
ja chciałam tylko powiedzieć, ze już ponad tydzień pije truskaweczke i wcale sie praktycznie nie ruszam. może nie jestem zbyt konsekwentna w dzialaniu, bo czesto zapominam wypić i wychodzi na to, że bardziej raz dziennie pije niż dwa razy, ale nie wiem, czy chce, żeby tak było czy tak rzeczywiście jest, ale widze lekką poprawe. może to przez ogólnie zabiegi kosmetyczne (krem, masaże, peelingi), ale skorę mam gładszą i jakby bardziej napiętą :] _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Verona
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 12:39 am Temat postu: |
|
|
Witajcie, własciwie to już postanowiłam, że będe pić inneov. Zresztą moja mama go pije (tak, tak), moja siostra cioteczna też, no i przyszła kolej na mnie. Wiem chyba już wszystko o tym preparacie (z opinii internautek), ale cały czas zastanawia mnie jak trwałe sa efekty. Jezeli stosowałyście inneov, mogłybyście napisać? Czy dalej wklepujecie kremy, jesteście na diecie itd? Czy cellulit wraca?
Pozdrawiam
---edit by emilka---
przykro mi, ale na forum nie umieszczamy reklam, dlatego link do strony promującej ten kosmetyk został usuniety |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 2:27 pm Temat postu: |
|
|
dobra, to ja powiem, bo w końcu stosowałam ten inneov. no więc muszę powiedzieć, że jestem zadowolona z efektu, tym bardziej że się mało ruszałam, bo przechodziłam mononukleoze a przy tym nie można za bardzo ćwiczyć i się wysilać. trochę nieregularnie mi to wychodziło, ale smarowałam jeszcze kremem i peeling robiłam i udka naprawdę są gładsze i ładniejsze to chyba tyle. no i póki co efekt jest, nic się nie pogorszyło, a nadal nie ćwicze, bo tym razem nie mam czasu przez sesje. ale smaruje się dalej. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Verona
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Przepraszam za ten link, nie pomyślałam.
A wracając do tematu, Emilko - stosowałaś/stosujesz jakąś specjalną dietę? Bo moja mama i siostra stosują, ale ja niestety nie mam silnej woli i tak sie zastanawiam, czy bez diety ten inneov mi pomoże. Z drugiej strony nie mam nadwagi, a cellulit jest, ale nie taki straszny (wychodzi mi na to, że to 1 stopień, a gdzieniegdzie nawet 0), mogę się smarować, ale z dietą to raczej nie dam rady.
Myśisz, ze w takim przypadku picie Inneov ma sens? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alliness
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 8:03 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | a nie jest tak ze kazda kobieta go ma? w mniejszym czy wiekszym stopniu ale jest |
no chyba każda..nawet jeśli jeszcze nie jest w pełni kobietą.. :/
moja 10-letnia siostra juz ma, co prawda rzadko go widać gołym okiem..ale jest; jak miała dużą niedowage to nie było widać a teraz jak jest troche grubsza (chociaż i tak chudzielec) to widac :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 9:32 pm Temat postu: |
|
|
no własnie ...wiec taka kobieca natura.. ah eh uh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 10:18 pm Temat postu: |
|
|
Verona napisał: | Przepraszam za ten link, nie pomyślałam.
A wracając do tematu, Emilko - stosowałaś/stosujesz jakąś specjalną dietę? Bo moja mama i siostra stosują, ale ja niestety nie mam silnej woli i tak sie zastanawiam, czy bez diety ten inneov mi pomoże. Z drugiej strony nie mam nadwagi, a cellulit jest, ale nie taki straszny (wychodzi mi na to, że to 1 stopień, a gdzieniegdzie nawet 0), mogę się smarować, ale z dietą to raczej nie dam rady.
Myśisz, ze w takim przypadku picie Inneov ma sens? |
sorki, ze nie odpisałam, ale jakos przegapiłam pytanie :/
myśle, ze też pomoze. ja sie nie ruszałam i było o wiele lepiej.
alliness, w wieku 10 lat? to faktycznie strasznie młodo... jakoś mi się bardziej cellulit kojarzył z hormonami i trybem siedzącym zycia, mało ruchu itp.. co raczej nie pasuje do takich dzieciaków _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Foka
|
Wysłany: Czw Lip 05, 2007 7:13 pm Temat postu: |
|
|
A ja dodam tylko, że gorąco polecam serum antycellulitisowe z firmy Eveline, cała seria jest rewelacyjna _________________
PCO, starania 6 lat
laparo+elektro 15.10.2008
*+17.05.2009 Natalka 22tc pp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|