Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Włosy - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
monika26.81

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 3:03 pm    Temat postu: wypadanie włosów Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej ja miałam ten sam problem z wypadaniem włosów ale fryzjerka mi doradziła zeby zazywać vitapin oraz nakładać wosk do włosów taki na wypadanie do kupienia w aptece i szczeze mówiąc wlosy sie wzmocniły.po za tym biore magnez i żelazo.pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 3:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi polecila fryzjerka odzywke "WAX" ( ale nie wiem czy literki nie przekrecilam). Wiec jak skoncze brac tabsy na wlosy to kupie ja sobie i powiem jak dziala Smile
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Kwi 11, 2008 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka ja tez Ci kiedys o Waxie wspominałam Wink
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój problem z wypadaniem włosów powrócił :/
I to jakby ze zdwojoną siła, jestem przerażona, tracę takie ilości włosów że nie bawem chyba wyłysieję Crying or Very sad
Biorę od ok 3,5 miesiąca hpantoten, używam maski przeciw wypadaniu włosów, nie wiem już co ja mam robic używałam juz na prawdę różnych specyfików ale nic nie przynosi porzadanego efektu..
Nie mam też żadnych stresów, generalnie nie ma żadnych czynników które sprzyjały by tak strasznemu wypadaniu moich włosów ;(
poradzcie coś ;(
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 30, 2008 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Domi milo ze sie odezwałas Razz moze na hyde napisz co u ciebie Wink bo jestesmy ciekawe .... Razz pisałam ci na gg ale jakos cisza .... :> nie doszło?
co do wlosow- hmm moze jesz to co nie powinnas a nie jesz tego co potrzeba? niby ryby sa dobre na włosy...ja tam odzywiam sie tak jak wczesniej i tez mi wypadały strasznie a teraz? 1,2 kudły na dzien wyciagne. nie wiem czemu tak sie zmieniło...
moze przejdz sie do lekarza???

Powrót do góry
panienka-z-okienka

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 2:31 pm    Temat postu: ...by włosy szybciej rosły Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej. Smile
Niedawno ściełam włosy, jakieś 5 cm. ale nie podobam się sobie w tej długości, wiec chciałabym zeby włosy mi odrosły. Znacie jakieś sposoby by włosy szybciej rosły? Nie chodzi mi tutaj o to, żeby włosy odrosły w miesiąc...tylko o to by przyśmieszyć ich porost.Wink

pozdrawiam. Wink
Powrót do góry
annka22

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 18, 2008 6:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja obciełam włosy pod koniec czerwca i do teraz urosły mi tyle ile urosły mi wczesniej przez ok pół roku Shocked
Sama nie wiem czemu.
Powrót do góry
maputto

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 3:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj panienka-z-okienka, teraz tez na pewno wygladasz slicznie, 5 cm do nie tak duzo znowu  długosc nie jest najistotniejsza, wazne zeby wloski były zadbane, zdrowe i fajnie ulozone . ale jesli tak Ci zalezy…na pewno w aptece lub jakims sklepiku z ziolami pani pomoze wybrac Ci cos na porost wloskow, jakies tabletki ziolowe. Ale powiem Ci ze nawet nie zauwazysz kiedy odrosly albo przyzwyczaisz się do nich wkrotce Smile
Powrót do góry
kiki123

PostWysłany: Sob Lis 01, 2008 10:55 pm    Temat postu: Cieńkie włosy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam
czy macie jakieś sposobu, odzywki lub inne preparaty (np. tabletki), które pomagają we wzmocnieniu włosów?? mam w sumie gęste włosy, ale są jednak takie cieniutkie i delikatne... chciałabym je jakoś wzmocnić.
możecie mi jakoś pomóc? Very Happy
pozdrawiam[/i]
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Lis 01, 2008 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

OO!Widzę że nie jestem sama:)ja używam 2 odżywek: nivea hair care protein repair i gliss kur odżywka głęboko regenerująca aroma. stosuje je na zmianę.mimo że nie mam jakoś specjalnie zniszczonych włosów.są za to dużo mocniejsze.obie są idealne po lecie jak włosy się lekko przesuszają a koncuwki zaczynają rozdwajać.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 5 z 13