Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
monika26.81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 3:03 pm Temat postu: wypadanie włosów |
|
|
hej ja miałam ten sam problem z wypadaniem włosów ale fryzjerka mi doradziła zeby zazywać vitapin oraz nakładać wosk do włosów taki na wypadanie do kupienia w aptece i szczeze mówiąc wlosy sie wzmocniły.po za tym biore magnez i żelazo.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 3:43 pm Temat postu: |
|
|
a mi polecila fryzjerka odzywke "WAX" ( ale nie wiem czy literki nie przekrecilam). Wiec jak skoncze brac tabsy na wlosy to kupie ja sobie i powiem jak dziala |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Pinezka ja tez Ci kiedys o Waxie wspominałam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 10:32 am Temat postu: |
|
|
Mój problem z wypadaniem włosów powrócił :/
I to jakby ze zdwojoną siła, jestem przerażona, tracę takie ilości włosów że nie bawem chyba wyłysieję
Biorę od ok 3,5 miesiąca hpantoten, używam maski przeciw wypadaniu włosów, nie wiem już co ja mam robic używałam juz na prawdę różnych specyfików ale nic nie przynosi porzadanego efektu..
Nie mam też żadnych stresów, generalnie nie ma żadnych czynników które sprzyjały by tak strasznemu wypadaniu moich włosów ;(
poradzcie coś ;( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Cze 30, 2008 6:15 pm Temat postu: |
|
|
Domi milo ze sie odezwałas moze na hyde napisz co u ciebie bo jestesmy ciekawe .... pisałam ci na gg ale jakos cisza .... :> nie doszło?
co do wlosow- hmm moze jesz to co nie powinnas a nie jesz tego co potrzeba? niby ryby sa dobre na włosy...ja tam odzywiam sie tak jak wczesniej i tez mi wypadały strasznie a teraz? 1,2 kudły na dzien wyciagne. nie wiem czemu tak sie zmieniło...
moze przejdz sie do lekarza??? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
panienka-z-okienka
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 2:31 pm Temat postu: ...by włosy szybciej rosły |
|
|
Hej.
Niedawno ściełam włosy, jakieś 5 cm. ale nie podobam się sobie w tej długości, wiec chciałabym zeby włosy mi odrosły. Znacie jakieś sposoby by włosy szybciej rosły? Nie chodzi mi tutaj o to, żeby włosy odrosły w miesiąc...tylko o to by przyśmieszyć ich porost.
pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
annka22
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 6:50 am Temat postu: |
|
|
ja obciełam włosy pod koniec czerwca i do teraz urosły mi tyle ile urosły mi wczesniej przez ok pół roku
Sama nie wiem czemu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maputto
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
Oj panienka-z-okienka, teraz tez na pewno wygladasz slicznie, 5 cm do nie tak duzo znowu długosc nie jest najistotniejsza, wazne zeby wloski były zadbane, zdrowe i fajnie ulozone . ale jesli tak Ci zalezy…na pewno w aptece lub jakims sklepiku z ziolami pani pomoze wybrac Ci cos na porost wloskow, jakies tabletki ziolowe. Ale powiem Ci ze nawet nie zauwazysz kiedy odrosly albo przyzwyczaisz się do nich wkrotce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiki123
|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 10:55 pm Temat postu: Cieńkie włosy |
|
|
witam
czy macie jakieś sposobu, odzywki lub inne preparaty (np. tabletki), które pomagają we wzmocnieniu włosów?? mam w sumie gęste włosy, ale są jednak takie cieniutkie i delikatne... chciałabym je jakoś wzmocnić.
możecie mi jakoś pomóc?
pozdrawiam[/i] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Lis 01, 2008 11:11 pm Temat postu: |
|
|
OO!Widzę że nie jestem sama:)ja używam 2 odżywek: nivea hair care protein repair i gliss kur odżywka głęboko regenerująca aroma. stosuje je na zmianę.mimo że nie mam jakoś specjalnie zniszczonych włosów.są za to dużo mocniejsze.obie są idealne po lecie jak włosy się lekko przesuszają a koncuwki zaczynają rozdwajać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|