Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Włosy - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kiki123

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lis 02, 2008 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... stosowałam tę odżywkę z NIVEA i nie mogłam narzekać... teraz przerzuciłam się na fructisa- odżywka do włosów słabych i zniszczonych... fakt faktem, włosy nie wypadają w takich ilosciach, ale jednak są nadal cienkie... myslałam coś o tym, żeby zacząć przyjmować jakieś preparaty ze skrzypu i pokrzywy... co o tym myślicie??:>
pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pon Lis 03, 2008 7:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wzmocnienie włosów nie jest równoznaczne ze zmianą ich grubości...jak ktoś ma cienkie włosy to one już cienkie pozostaną...genetyki nikt nie przeskoczył...jeszcze;)mam nadzieje ze mnie się uda w przyszłości...
Powrót do góry
kiki123

PostWysłany: Pon Lis 03, 2008 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale własnie chodzi mi o to, że one jeszcze jakieś parę tygodni temu były grubsze i w lepszej kondycji... to nie jest wina doety, ani kosmetyków bo one sienie zmieniły. Dlatego prosiłam o radę, bo chciałabym, żeby moje kosmyki powróciły do dawnej kondycji Embarassed
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pon Lis 03, 2008 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a próbowałaś capivit piękne włosy? kosztuje ok16zl,podobno działa cuda,z tego co widzę po składzie to teoretycznie powinien...
Powrót do góry
kiki123

PostWysłany: Wto Lis 04, 2008 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie próbowałam jeszcze niczego w tabletkach ani akpsułkach, bo jest tego całe mnóstwo, producent każdego specyfiku zapewnia, że właśnie on jest najlepszy toteż postanowiłam sie Was poradzić, drogie forumowiczki Smile
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widać ten temat tylko mnie zainteresował... Shocked
Powrót do góry
mewa81

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 12:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Je tez niestety mam cienkie wlosy. Stosowalam wiele roznych kosmetykow na cienkie wlosy, ale niestety nic mi nie pomagalo Sad
W koncu kolezanka polceila mi ampulki na wlosy. sa one do kupienia w aptece (niestety zapomnialam nazwy Embarassed jak mi sie przypomni to dam znac) troszke mi pomogly. Wlosy staly sie bardziej puszyste i nie wypadaly. A teraz po kazdym myciu dodatkowo stosuje serum z pantene pro v. Jest bardzo wydajne, wlosy sa bardzo miekkie i puszyste.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 12:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dercos, seboradin, rzepa, shiseido też ma ampułki...
mewa81

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 12:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, to nie jest zaden z tych produktow. Chyba nazywal sie radical, ale nie jestem pewna.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Lis 05, 2008 1:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to możliwe, firma farmona Smile jak chodziłam na kosmetologię, to nawet prowadząca wspominała, że spoko
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 6 z 13