Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hania S.
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 2:41 pm Temat postu: Wypadanie włosów |
|
|
Witam wszystkich,
Czy wiecie jak można powiększyć objętość swoich włosów?
Mam dosłownie "kilka włosków na krzyż" i jest coraz gorzej.
Pozdrawiam,
Hanka
---Pisz prosze w odpowiednich tematach ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jowita25
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 2:03 pm Temat postu: odp. |
|
|
Możesz kupić w aptece specjalne lekarstwa na wypadanie włosów, ale powiem Ci szczerze, że to strata pieniędzy. Już nie wspominam o szamponach i odżywkach, które jeszcze bardziej obciążają włosy.
Ja straciłam na tym tyle,że spokojnie mogłabym kupić mały samochód;p.
Dopiero jak poszłam na zagęszczenie włosów do kliniki (Hairlab) zobaczyłam fantastyczne rezultaty. Mój kolega, który jest po chemioterapii, zrobił tam implanty i wygląda super. Teraz jest efekt naturalnych włosów i zero kłopotu.
Polecam wam wszystkim:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
whitewine
|
Wysłany: Pią Maj 27, 2011 2:05 pm Temat postu: |
|
|
odświeżam wątek, może komuś pomogę swoim doświadczeniem. po wypróbowaniu dziesiątek szamponów i odżywek poszłam wreszcie do specjalisty i doradzono mi mezoterapie. Od tego trzeba było zacząć zamiast wyrzucać kase w błoto no ale czasu sie nie cofnie. Sam zabieg robiłam w------, wszytko w porządku przebiegło, w miłej atmosferze. No ale najważniejsze że nie wypadają mi już tak wlosy, że udalo mi się z tym skończyć wreszcie. A było naprawde źle, uwierzcie, włosy wszędzie dookoła :/ Aż mi było wstyd np spać u znajomych albo chłopaka :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hitsu_91
|
Wysłany: Sro Wrz 28, 2011 8:14 pm Temat postu: |
|
|
A na czym ten zabieg polegał? I ile kosztował ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kuba1234
|
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 12:18 pm Temat postu: |
|
|
Wznawiam temat. Coraz częściej obserwuję, że wypadają mi włosy, są krótkie, dotąd nie miałem z tym problemów. Nadmienię, że mój tata ma dopiero 54 lata i jest łysy… nie chcę skończyć jak on. Polecicie coś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pawelwro
|
Wysłany: Czw Sie 16, 2012 12:32 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz co, może spróbuj z szamponem DX2, mnie zdecydowanie pomógł. Może Tobie też pomoże. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aleks_andra
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2012 10:04 am Temat postu: maska do włosów |
|
|
Ja mam nowy sposób na zdrowe włosy. Mam niestety suche i trochę kręcone włosy i wypadają na potęgę.. Ale koleżanka używa maskę do włosów biowax. Podobno rewelacyjne efekty za niską cenę. Ja ją dopiero zaczęłam stosować więc trudno mówić o efektach ale ona używa już kilka miesięcy i twierdzi, że nic lepszego nie miała bo kondycja jej włosów zdecydowanie się poprawiła. Po użyciu włosy są trochę dziwne,trudno to określić, ale skoro efekty podobno mają być super to stosuję. Podobno olejowanie włosów też coś daje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dtk
|
Wysłany: Pią Paź 05, 2012 9:08 pm Temat postu: |
|
|
A ja polecam biovax -------------. Mam włosy rozjaśnione, swego czasu miała w taim stanie że bałam się ich dotykać ale systematycznę stosowanie zgodne z instrukcją serum oraz maseczek doprowadziło włosy do normalności.Mogę z czystym sumieniem polecić! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olanowik Spamer
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 4:24 pm Temat postu: |
|
|
A co polecacie na suche zniszczone |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andzia-79
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 3:46 pm Temat postu: |
|
|
hej, do tej pory nie farbowałam jeszcze włosów, ale postanowiłam to zmienić mam długie, ładne włosy w kolorze jasny blond i postanowiłam coś z tym zrobić, jednak nie niszcząc ich. Znalazłam farby bez amoniaku i parabenów, które nie niszczą tak bardzo włosów jak farby drogeryjne. Jednak z racji, że jestem amatorem farbowania potrzebuje poznać Wasze opinie Co sądzicie o farbach color&soin? Polecacie? Strasznie mi się spodobał ich kolor 10N i chciałabym wypróbować go na swoich włosach, tylko powiedźcie, że nie wyjdzie z tego żaden zielony, rudy czy inny kosmiczny kolor |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|