Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Maj 17, 2010 5:19 pm Temat postu: |
|
|
Moze sproboj Belisse - Wzmacnia i regeneruje włosy skórę i paznokcie. Koszt kolo 13 zl 50 tabletek powinno pomoc. Zawiera nie tylko sam cynk i zelazo ale sklad ma nastepujacy:
Cytat: | Skład:
Sacharoza, laktoza (substancja wypełniająca), ziele skrzypu rozdrobnione, ekstrakt z ziela skrzypu, celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), talk (substancja glazurująca), witamina C, L-cysteina, witamina PP, cynk; żelazo II, stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca), pantotenian wapnia, witamina E, dwutlenek tytanu (barwnik), guma arabska (substancja zagęszczająca), dwutlenek krzemu (substancja przeciwzbrylająca), witamina A, witamina B6, witamina B2, -karoten, witamina B1, kwas foliowy, biotyna, jod, żółcień chinolinowa (barwnik); brąz HT (barwnik), witamina B12, wosk biały i wosk Carnauba (substancje glazurujące). |
|
|
|
RomanaM
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 11:53 am Temat postu: |
|
|
A ja polecę Ci Prolab. Naprawdę szybko działa (oczywiście zależy jak wypadają) ale już po 1-2 zobaczysz efekt. ja generalnie stawiam na produkty lecznicze ( z apteki) bo komercyjne marki dla mnie to placebo... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kuba1234
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 12:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam! Przechodziłem przez problem wypadania włosów- łysienia. Od dłuższego czasu biorę tabletki DX2 i stan moich włosów znacznie się poprawił. Tyle, że one są chyba tylko dla mężczyzn |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lukaszzek
|
Wysłany: Czw Sie 12, 2010 6:07 pm Temat postu: |
|
|
Tak już niestety jest, że wielu osobom włosy wypadają... Czy można temu zaradzić? Gdy wypadają włosy, trzeba działać jak najwcześniej! Pamiętaj o tym, poczytaj artykuły w internecie, a najlepeiej skorzystaj z rady lekarza.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kika75 Zbanowany
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 5:24 pm Temat postu: farby do włosów |
|
|
stosuje farby sanotint bo nie uczulają pokrywają siwe włosy są to farby naturalne na wyciągach roślinnych a co najważniejsze włosy pięknie po nich wyglądająca na co wy zwracacie uwagę kupując farbę lub szampon koloryzujący do włosów????
Temat przenosze w odpowiednie miejsce
mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 10:00 pm Temat postu: |
|
|
kika zauwaz ze post na ten temat jest sprzed 4 lat! juz dawno powinien byc zamkniety..
Mi ? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 24, 2010 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Wind to jest temat zbiorczy dot. włosów wiec specjalnie tutaj to przenioslam. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 9:55 pm Temat postu: |
|
|
aha ok oby tylko odpisywali _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia29
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Paź 16, 2010 1:57 pm Temat postu: |
|
|
Ja farbuje włosy u fryzjera farbą. Moja fryzjerka stosuje kosmetyki i farby firmy osmo, dlatego do niej chodzę. Włoski są błyszczące i fajną gamę kolorów mają, ja akurat gustuję w brązach.
Kosmetyki tej firmy można kupić w sklepie internetowym sklep.osmoikon.pl farby też, jednak ja farbować wolę się u fryzjera, ale szampon i maskę z serii odbudowa i nawilżenie osmo kupuję w sklepie internetowym bo jest taniej niż kupując u fryzjerki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
małgosia3
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 1:35 pm Temat postu: |
|
|
Może wypróbuj gorących kuracji do włosów z olejkami. Firma Marion kosmetyki ma świetną taką kurację z olejkami rozmarynu i ylang ylang. Działa wzmacniająco, zapobiega wypadaniu włosów i przyspiesza ich porost. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|