Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
foremka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 12:24 am Temat postu: Wolne rozmowy o seksie |
|
|
kochani ja chyba mam jakies cos nie tak ...bo nie wyobrazam sobei zrobic lodzika swojemu mezczyznie, wiem ze on by chcial ,a le jak ja mam sie do tego przekonac????jakos mi sie nie wydaje to przyjemne ..dla mnie
--- edit by karioka---
Utworzyłam nowy temat,żeby uniknąć offtopa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 10:34 am Temat postu: |
|
|
nie kazdy to lubi trzeba poprostu chciec i nie czuc "obrzydzenia". z tego co wiem to wiekszosc czuje wstret, wydaje sie im ze zwymiotuja, ale tak naprawde nie jest przeciez mozna np. polac.... (wiadomo co ) sokiem, smietana lub czyms słodkim i napewno Was nie zemdli, a gwarantuje ze facet odleci ale nic na siłe. to musisz czuc. bedziesz gotowa to zrobisz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 11:41 am Temat postu: |
|
|
robi sie maly offtopic! proponuje zalozyc osobny temat np. pogaduchy o sexie... ten temat jest tylko o pozycjach! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 4:03 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | nie kazdy to lubi trzeba poprostu chciec i nie czuc "obrzydzenia". z tego co wiem to wiekszosc czuje wstret, wydaje sie im ze zwymiotuja, ale tak naprawde nie jest przeciez mozna np. polac.... (wiadomo co ) sokiem, smietana lub czyms słodkim i napewno Was nie zemdli, a gwarantuje ze facet odleci ale nic na siłe. to musisz czuc. bedziesz gotowa to zrobisz |
moja kobieta też nie mogła się przekonać, a teraz... prawie, że nie mogę się "opędzić" od takich pieszczot, mogłaby całymi dniami chyba to robić, tylko żebym ja mógł , myślałem może że plamki które zobaczyła u mnie na penisie ( http://www.biomedical.pl/forum/2-vt6974.html?start=10 ) trochę ją od tego odsunął, ale jest OK, nawet okazuje się ze podobają się Jej bardzo , tak z ciekawości, bo mam odmienne wrażenie od jej odnośnie plam, rzeczywiście są takie brzydkie i odrażające - pytanie do Pań?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 4:19 pm Temat postu: |
|
|
Moim skromnym zdaniem nie są odrażające- ot, zwykłe przebarwienia na skórze
A co do seksu oralnego to moim zdaniem bardzo dużo zależy od higieny partnera. I diety _________________ I'm your little butterfly...
Ostatnio zmieniony przez karioka dnia Czw Gru 03, 2009 3:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Cytat: | I, jak się przekonałam, diety |
A co dostrzegłaś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 4:46 pm Temat postu: |
|
|
Zależnie od diety zmienia się smak spermy. Wszyscy już chyba słyszeli o że po zjedzeniu ananasów sperma jest słodsza a po jedzeniu potraw ostrych i mocno przyprawionych ma bardziej gorzki smak. _________________ I'm your little butterfly...
Ostatnio zmieniony przez karioka dnia Czw Gru 03, 2009 3:00 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 6:11 pm Temat postu: |
|
|
jak najbardziej potwierdzam
co do plamek,co to za roznica- wg mnie zadna, robiac dobrze facetowi nie patrzy sie czy ma plamek 10 czy wogole takie moje zdanie. liczy sie przyjemnosc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 8:35 pm Temat postu: |
|
|
ja tam nie lubie orala w zadym wypadku i nigdy sie chyba nie przekonam do niego tak samo nie lubie minetki i nie sprawia mi ona przyjemnosci.. moze troszke podnieca ale dobrze ze moj facet mnie nie zmusza do orala. Kiedys juz dawno temu powiedzial mi ze nie jest mu to potrzebne do szczescia ani do fantastycznego seksu i git. Ale pewnie raz tam kiedys sobie pomysli o tym.
Te wypowiedz kieruje rowniez do Domi ktora mowila o milosci francuskiej w dziale ulubiona pozycja.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 8:51 pm Temat postu: |
|
|
No chyba nie ma gorszej rzeczy niż zmuszać... Po co to?
A ja Wam powiem, że się mnie kiedyś mój facet zapytał, czy nie będę się czuła poniżona, bo tego by absolutnie nie chciał. Także nie tylko kobietki mają wątpliwości _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|