Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 9:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie. Daltego On mnie do niczego nie zmusza i tyle. Nasze przytulanki i tak sa boskie Smile

moze kiedys sie przekonam do milosci francuskiej.. ale cos ciezko mi to idzie a juz poltora roku minelo Embarassed i szczerze? nie spieszy mi sie!
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Lut 12, 2008 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja wyznaje zasade ze dzien bez loda to dzien stracony Smile
uwielbiam robic lodzika, czuc ten smak i widziec reakcje mojego Plutka Wink moge go robic kilkanascie razy dziennnie, o kazdej porze dnia i nocy i nie musze wcale sie kochac,z robie tylko lodzika i juz hehe Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 2:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja mam takie pytanie Smile Więc jak pobawić się penisem i co zrobić ( jakaś sztuczka albo cosik Razz ) żeby było zabawnie a końcówka odlotowa? Smile Nie chodzi o seks tylko po prostu zabawa penisem. Dziewczyna bierze penisa do ręki i ruchami góra dół podnieca faceta. Coś mozna do tego dodać? Smile A inie chodzi mi o lodzika Smile
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 4:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gonzi to zalezy od fakntazji Smile moj mezczyzna bardzo lubi jak sie podczas zabawy piesci kciukiem wedzidelko albo zlapac obiema rekoma penisa i kazda reka robic okrezne ruchy tylko ze w innym kierunku i dodatkowo mozna z gory nadol pojechac - mojego to strasznie kreci Smile
albo wziasc glowke penisa w jedna reke (zrobic taka ludeczke) druga reka normalnie w gore i w dol a ta reka pod ktora jest "glowka" krazyc, ruchy wachadlowe roznie - tez podobno bardzo podniecajace Wink
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można zwalniać i przyspieszać, przesuwać się ręką od góry do dołu... Najpierw skupiać się na główce, a potem na całości, albo odwrotnie... W sumie to łatwiej wprowadzać w życie niż opisywać Wink
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Smile

Pituszka kurcze jakos trudno to mi wyobrazić Razz
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gonzi napisał:
Dzięki Smile

Pituszka kurcze jakos trudno to mi wyobrazić Razz

hehehhe to jest trudne w opisaniu ale jakbym ci pokazala to bylaby latwizna Smile to trzeba na poczatku sie skupic zebyz robic dokladnie tak jak pisze ale potem juz dojdzie sie do wprawy Smile heheh
ja tam znam wiecej technik robienia loda niz takich robutek recznych.... jak chcesz moge ci napisac Smile
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bezpieczny seks....

O to moje pytanie Smile Seks z prezerwatywą ( w ciemno, nie wiem czy to dzień płodny czy akurat nie ), bez środków anty ( tabletki ) ze strony dziewczyny...

Czy to jest ok? Chodzi mi o zabezpieczenie i objawy przed tym że gumka może pęknąć. Branie tabletek to bezsens bo nie robimy tego codziennie, tylko raz na dłuuugi okres.

Co zrobić żeby seks był bezpieczny? Pozdr Smile
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 10:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja proponuje do prezerwatywy dodac jeszcze np. globulki.... Smile moj facet twierdzi ze on zawsze poczuje jak gumka peknie i sie wycofa bo to podobno zupelnie inne uczucie jest, ja tam nie wiem bo przeciez nie mam ... no wiecie Wink ale to bylo dawno, na samym poczatku potem zrezygnowalismy z gumek hehehe Smile
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 10:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmmm, pomyślimy o tych globulkach. Bez gumki to ja nie chcę, bo wole mieć to zabezpieczenie Smile Dzięki
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, ... 26, 27, 28  Następny
Strona 2 z 28