Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 9:54 pm Temat postu: |
|
|
no wlasnie. Daltego On mnie do niczego nie zmusza i tyle. Nasze przytulanki i tak sa boskie
moze kiedys sie przekonam do milosci francuskiej.. ale cos ciezko mi to idzie a juz poltora roku minelo i szczerze? nie spieszy mi sie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lut 12, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
a ja wyznaje zasade ze dzien bez loda to dzien stracony
uwielbiam robic lodzika, czuc ten smak i widziec reakcje mojego Plutka moge go robic kilkanascie razy dziennnie, o kazdej porze dnia i nocy i nie musze wcale sie kochac,z robie tylko lodzika i juz hehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 2:48 pm Temat postu: |
|
|
A ja mam takie pytanie Więc jak pobawić się penisem i co zrobić ( jakaś sztuczka albo cosik ) żeby było zabawnie a końcówka odlotowa? Nie chodzi o seks tylko po prostu zabawa penisem. Dziewczyna bierze penisa do ręki i ruchami góra dół podnieca faceta. Coś mozna do tego dodać? A inie chodzi mi o lodzika |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Gonzi to zalezy od fakntazji moj mezczyzna bardzo lubi jak sie podczas zabawy piesci kciukiem wedzidelko albo zlapac obiema rekoma penisa i kazda reka robic okrezne ruchy tylko ze w innym kierunku i dodatkowo mozna z gory nadol pojechac - mojego to strasznie kreci
albo wziasc glowke penisa w jedna reke (zrobic taka ludeczke) druga reka normalnie w gore i w dol a ta reka pod ktora jest "glowka" krazyc, ruchy wachadlowe roznie - tez podobno bardzo podniecajace |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 10:34 pm Temat postu: |
|
|
Można zwalniać i przyspieszać, przesuwać się ręką od góry do dołu... Najpierw skupiać się na główce, a potem na całości, albo odwrotnie... W sumie to łatwiej wprowadzać w życie niż opisywać _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 10:45 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki
Pituszka kurcze jakos trudno to mi wyobrazić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 10:52 pm Temat postu: |
|
|
Gonzi napisał: | Dzięki
Pituszka kurcze jakos trudno to mi wyobrazić |
hehehhe to jest trudne w opisaniu ale jakbym ci pokazala to bylaby latwizna to trzeba na poczatku sie skupic zebyz robic dokladnie tak jak pisze ale potem juz dojdzie sie do wprawy heheh
ja tam znam wiecej technik robienia loda niz takich robutek recznych.... jak chcesz moge ci napisac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 12:37 am Temat postu: |
|
|
Bezpieczny seks....
O to moje pytanie Seks z prezerwatywą ( w ciemno, nie wiem czy to dzień płodny czy akurat nie ), bez środków anty ( tabletki ) ze strony dziewczyny...
Czy to jest ok? Chodzi mi o zabezpieczenie i objawy przed tym że gumka może pęknąć. Branie tabletek to bezsens bo nie robimy tego codziennie, tylko raz na dłuuugi okres.
Co zrobić żeby seks był bezpieczny? Pozdr |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:01 am Temat postu: |
|
|
no ja proponuje do prezerwatywy dodac jeszcze np. globulki.... moj facet twierdzi ze on zawsze poczuje jak gumka peknie i sie wycofa bo to podobno zupelnie inne uczucie jest, ja tam nie wiem bo przeciez nie mam ... no wiecie ale to bylo dawno, na samym poczatku potem zrezygnowalismy z gumek hehehe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 10:36 am Temat postu: |
|
|
Hmmm, pomyślimy o tych globulkach. Bez gumki to ja nie chcę, bo wole mieć to zabezpieczenie Dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|