Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wolne rozmowy o seksie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 3:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alina to jest straszne. zgadzam sie z Zibim.
powinnas zgłosic to na policje.
nie pozwalasz a on robi swoje.
dzieki Bogu ze dostałas @.
w nast miesiacu mozesz nie miec tyle szczescia.
ten chłopak sie nie zmieni,wiec uciekaj od niego czym predzej.
cos obrzydliwego!
obys nie złapała jakiej choroby!
pilnuj płodnych dni i okolicy owulacji.
no i pomysl o tych tabletkach bo masz jeszcze szanse to zatrzymac i zakonczyc zanim nie skonczy sie nieszczesciem,
zostaNIESZ samotna matka z dzieckiem a on wypnie sie na Was i poszuka sobie kolejnej ktora bedzie zalewał ile tylko wlezie..
i nie daj sie upijac! miej rozum Exclamation

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Alina1991

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 3:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
powinnas zgłosic to na policje.

Ale co mam zgłosić? Że sama przyszłam do niego, piłam alkohol a później uprawiałam z nim seks. Przecież mnie wyśmieją na policji. Cała wieś będzie ze mnie śmiała się, powiedzą że się -----łam.
Przecież on mnie nie zgwałcił.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale sama pisałas ze Cie przydusił i w jakims sensie uwieził..
wiesz na gwałt masz dowod w postaci nasienia.. ;/
chcesz całe zycie byc wykorzystywana?
jesli tak -to nie ma sensu ta rozmowa.
szkoda mi tylko Ciebie.
nie wiem ile masz lat ale zmarnujesz sobie zycie u boku tego... nie powiem kogo.
rob jak uwazasz.

Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lis 24, 2011 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ale co mam zgłosić? Że sama przyszłam do niego, piłam alkohol a później uprawiałam z nim seks. Przecież mnie wyśmieją na policji. Cała wieś będzie ze mnie śmiała się, powiedzą że się -----�am.
Przecież on mnie nie zgwałcił.

No tak co powie wieś to jest najważniejsze. Miej rozum dziewczyno, bo w tym wypadku ciąża to i tak może być nazwijmy to "najmniejszym problemem" czego Ci oczywiście nie życzę.

Nie zgwałcił, ale niejako zmusił Cię do czegoś czego nie chcesz żeby robił, a to już podchodzi pod przestępstwo.
Powrót do góry
Alina1991

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Lis 28, 2011 9:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope, Zibi, dziękuję że otworzyliście mi oczy na mojego chłopaka, myślałam że jest ze mną szczery, ale okazało się że jemu bardziej zależy na seksie niż na mnie. Zerwałam z nim i nie żałuję tego.
Czuję się okropnie, wykorzystywał i oszukiwał mnie jak jakąś ….
ale przyjdzie i na niego czas i jakaś go porządnie wrobi.
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lis 28, 2011 11:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze postąpiłaś! A jak się czujesz? Wszystko ok?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Lis 28, 2011 1:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alina madra decyzja!!!!
obyś tylko nie zmiekla za pare dni i nie dała mu kolejnej szansy bo sama widzisz do czego to prowadzi.
!!
zareagowałas w odp czasie.
niedlugo skonczy Ci sie @ a on znow zacznie wyprawiac to co do tej pory i ciaza murowana.
ciesze sie ze odwazyłas sie to zakonczyc.
niech sobie wrabia kogo chce. najwazniejsze ze TY zmadrzałas i nie zostaniesz samotna matka...

powodzenia i oby tylko Cie nie zaraził jakims paskudztwem!

pamietaj ze kazdy niezabezp stosunek niesie za soba ryzyko zarazenia sie roznymi chorobami przenoszonymi droga płciowa.
skad wiesz czy kolejny partner jest "czysty" ?
dlatego lepiej zaopatrzyc sie w gumki, tabletki, cokolwiek Smile

Powrót do góry
Hitsu_91

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 9:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiedzcie, czy wy też tak mieliście, że po pierwszym razie seks spodobal się wam tak, że mogliście się kochać z partnerem/partnerką na praktycznie każdym spotkaniu i to nie raz (cztery razy po dwa razy xP )? I czy wam też po jakimś czasie (kilka miesięcy) ta ochota zaczęła przechodzić...?
Bo mam mały problem....na początku miałam ochotę za każdym razem, nawet gdy facet mnie pocałował to czułam podniecenie, a teraz dramat, może robić nie wiadomo co, a ja się nie podniecam...tzw chcicę czuję o wiele rzadziej niż wcześniej.Np ostatnio kochaliśmy się dwa tygodnie temu, a ja dopiero wczoraj zaczęłam odczuwać LEKKĄ ochotę na to.To normalne, nie ? Neutral

(Nie wiem czy w dobrym temacie napisałam, ale chyba tak, jak coś to skasuję i przeniosę)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hitsu_91 napisał:
Powiedzcie, czy wy też tak mieliście, że po pierwszym razie seks spodobal się wam tak, że mogliście się kochać z partnerem/partnerką na praktycznie każdym spotkaniu i to nie raz (cztery razy po dwa razy xP

tak bylo u nas Wink
Hitsu_91 napisał:
I czy wam też po jakimś czasie (kilka miesięcy) ta ochota zaczęła przechodzić...?

tez

hitsu dni cyklu maja znaczenie,jesli masz nieplodne to zazwyczaj ochota spada,jak masz owulke to wiadomo co sie dzieje.

czasem potrzeba odpoczynku zeby potem znow sie cieszyc przyjemnoscia.
ja nie widze w tym nic zlego.

Powrót do góry
Hitsu_91

PostWysłany: Czw Wrz 13, 2012 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Problem w tym, że czasami cały cykl mija, a ja nic nie czuję...aż tak mi się przejadło? ^^'' Zwłaszcza, że ostatnio rzadziej do czegoś dochodziło.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28  Następny
Strona 26 z 28