Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bmichalina87
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 1:34 pm Temat postu: |
|
|
Wiesz, wszystko się może zdażyć. Nikt Cie nie zapewni ze tatą nie będziesz. Daj znać co z tego wyszło...
Co do przypominania to ja używam ---- Link usuwam. Przypominam że na forum jest zakaz umieszczania jakichkolwiek linków, chyba że pochodzą one z biomedical.pl / nowicjuszka ---- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nie_kasia
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 8:37 pm Temat postu: Nie wzięłam tabletek i mam miesiączkę. Proszę o poradę!!! |
|
|
Nie wzięłam trzech tabletek i dostałam miesiączkę. Byłam poza domem, więc nie przyjęłam kolejnych trzech tabletek, czyli razem sześciu. Zdarzyło się to w drugim tygodniu. Nie doszło do stosunku. Proszę o możliwie szybką odpowiedź, ponieważ nie chciałabym przerywać przyjmowania tabletek.
Przyłączyłam do pokrewnego tematu. NIE ZAKŁADAJ NOWEGO JESLI JUŻ TAKI ISTNIEJE NA FORUM.PRZECZYTAJ REGULAMIN / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 9:15 pm Temat postu: |
|
|
Po pierwsze nie napisałaś o co Ci chodzi. Więc nie za bardzo wiadomo na jakie pytanie odpowiedzieć.
Po drugie teraz musisz zrobić trzymiesięczną przerwę i dopiero będziesz mogła zacząć brać tabletki od nowa. To są hormony. Nie można ich sobie brać ot tak. Jak Ci się podoba to weźmiesz a jak nie to nie. Al;bo bierzesz regularnie o stałej porze, albo nie bierzesz. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 10:11 pm Temat postu: |
|
|
na ulotce napewno pisze, że jeśli w pierwszym tygodniu brania tabletek zapomnisz o jednej a przerwa bedzie dluzsza niz 12 godzin, nalezy zaprzestac przyjmowania dalszych i zrobic trzymiesieczna przerwe, ty zapomnialas 6, wiec nie masz sie ludzic zeby brac nadal. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niuńka1
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 10:15 pm Temat postu: nie wzielam tabletki |
|
|
z pewnych przyczyn nie wzielam jednej tabletki(wcale jej nie wzielam)na nastepny dzien juz normalnie bralam.czy bede zabezpieczona?i jest mozliwe zajscie w ciaze?dadam ze kochalam sie z chlopakiem i doszlo do wytrysku.czekam na odpowiedzi
Przyłączyłam do pokrewnego tematu. NIE ZAKŁADAJ NOWEGO JESLI JUŻ TAKI ISTNIEJE NA FORUM.PRZECZYTAJ REGULAMIN / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 10:16 pm Temat postu: |
|
|
wszelkie takie informacje sa na ulotce. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niuńka1
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 10:59 pm Temat postu: |
|
|
hallo!!czy ktos wie??!!prosze o odpowiedzi bo troche sie boje:(
Nie ma potrzeby pospieszania userów. Jak ktoś będzie wiedział to na pewno odpowie. PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 11:10 pm Temat postu: |
|
|
info masz na ulotce.
nie pamietam dokladnie, ale jesli wezmiesz do 12 godzin zapomniana tabletke to w zaleznosci od tygodnia jestes bezpieczna, ale jesli nie wezmiesz w ogole, to chyba caly ten cykl ochronny zostaje przerwany.
powiem to po raz trzeci, na ulotce, ktora jest do kazdych tabletek jest wszystko dokladnie wyjasnione _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
niuńka1
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 11:49 pm Temat postu: |
|
|
wiem ze na ulotkach wszystko jest wyjasnione tylko ze wyrzucilam ulotke z pudelkiem.do stosunku doszlo jakos 5 tygodni temu a od kilku dni bola i swedza mnie piersi,czasami brzuch(jakby jajniki)i czuje zmeczenie.czy moze byc w ciąży?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Lut 08, 2009 11:52 pm Temat postu: |
|
|
niuńka1 Co do tego czy jesteśw ciąży...Na objawy jest stanowczo zbyt wcześnie. Zrób test z krwi jak minie 16 dni od stosunku.
eyesonfire Ona wie że w ulotce jest wszystko napisane ale napisała że ją wywaliła. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Ostatnio zmieniony przez nowicjuszka dnia Pon Lut 09, 2009 12:19 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|