Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:22 pm Temat postu: |
|
|
Badał je ginekolog? Jeśli nic nie powiedział to znaczy ze po prostu źle się badasz...Jak zbyt mocno uciśniesz to wyczujesz najzwyczajniejsze w świecie gruczoły... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kimka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:32 pm Temat postu: |
|
|
jak napinam piersi tzn naciagne je ręka to sa uwypuklenia widoczne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:35 pm Temat postu: |
|
|
Idź z tym do ginekologa wróżką nie jestem...Na wyobraźni polegać nie można. I nie rób offtopa...To temat poświęcony pigułkom.... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kimka
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:37 pm Temat postu: |
|
|
mój problem jest zwiazany z zapomniana pigułka. zamiast w niedziele wziełam pierwsza tab w poniedziałek a w piatek uprawiałam petting. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 9:40 pm Temat postu: |
|
|
No nierówności na naciągniętej piersi nie maja z tym najmniejszego związku. A na swoje pytanie odpowiedź już dostałaś. Forum to nie śmietnik.
Następnym razem dostaniesz ostrzeżenie. Przeczytaj regulamin. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niuńka1
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 7:24 pm Temat postu: zapomniana pigułka |
|
|
witam,zapomniałam przyjąć we wtorek 12 tabletki(wzielam ja po ponad 24 godz)a w piatek i sobote uprawialam seks z wytryskiem do środka.a od środe przyjmowałam antybiotyk.czy jest jakies
ryzyko ciąży??wczoraj wzielam ostatnia tabletke i dzisiaj zaczal mnie bolec brzuch tak jakby na okres.ale normalnie nic mnie nie boli a krwawienie zaczyna sie dopiero w niedziele wiec cos mi nie gra.prosze o odp.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Rozczochrana
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:41 pm Temat postu: |
|
|
przy zapomnianej tabletce jakieś tam małe ryzyko ciąży zawsze jest
z antybiotykiem to zależy czy wpływał na skuteczność tabletek, jeśli nie to nie ma mowy o ciąży a jeśli obniża skuteczność to w czasie brania antybiotyku i tydzień po zakończeniu leczenia trzeba się dodatkowo zabezpieczać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Maj 29, 2009 10:41 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście ze jest...Jak zapomnisz pigułki i bierzesz antybiotyk to się musisz zabezpieczać dodatkowo...
Czytałaś ulotkę w ogóle?! _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Koryfeusz
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 10:11 pm Temat postu: |
|
|
Hej!
Pomóżcie mi, bo mam problem.
Biorę Microgynon 21 kilka miesięcy. Zapomniałam tabletki w trzecim tygodniu, więc postanowiłam nie robić siedmiodniowej przerwy. Z nowego opakowania zapomniałam jednak wziąć drugiej tabletki, wzięłam ją po jakiś dwudziestu godzinach od zwykłego czasu. W nocy przed pominiętą tabletką miałam seks bez zabezpieczenia.
I cóż teraz? Ulotka Microgynonu nic o takim przypadku nie mówi.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 11:00 am Temat postu: |
|
|
wszystko jest ok. jeżeli nie robiłaś przerwy, to tą pominiętą tabletkę traktuje się tak, jak z drugiego tygodnia opakowania _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|