Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zazdrosna teściowa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
loco_marina

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 2:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gdyby nie moje różnorodne przypadki, rozstania i powroty nigdy nie trafiłabym na moja ukochna tesciowa. Masz trudne zadanie. Gdybys była tak samo zaborcza jak ona to oznaczaloby ciagla walke o tego chłopaka. Gdybys odpuściła ona pewnie czulaby się wygrana a Ty stratna. Najlepiej byloby chyba gdybyście poki co poszly na jakis kompromis i gdyby ona poczula ze jestes najodpowiedniejsza dziewczyna dla syna. On tez musi ja zapewniac ze mu jej nie odbierasz i nie masz zamiaru takiego. Najlepiej pewnie dla niej jak moglaby do konca zycia trzymac pod kluczem i tylko dla siebie. Niestety sa tacy ludzie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myszunia są sytuacje które dzieją sie bez przyczyny, moja teściowa najpierw była dmanie niemiła chociarz wogóle mnie nieznała. Kiedy miała mnie poznać powiedziała poprostu że niechce nikogo poznawać i można stwierdzić że poprostu jakby zabroniła mmi do nich przychodzić. No to nieprzychodziłam dopiero jak mnie pierwszy raz zobaczyła to nagle jej się odwidziło i zaczeła normalnie sie domnie odzywać. Więc było to bez przyczyny i znam jeszcze przypadki wrednych teściowych które mają moje kolerzanki, nie wszystkie ale niektóre tak.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja słyszałam zeby nie mowic za wczasu "moja tesciowa", "moj tesc", "moj maz"... Neutral nigdy do konca nie wiadomo jak zycie sie potoczy..po co nazywac ich tesciami skoro nie sa? niech bedzie matka mojego faceta itp.. tak ja uwazam. to tak jakby nosic srebrne obraczki na palcach i nie miec slubu Neutral dla mnie głupota..

Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 4:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z jednej strony racja ale wsumie co ma być to będzie. Ja tam zawsze nazywam tak ich jakoś tak się przyjeło.
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 1:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ho ho ho ho Wind Ty tak tutaj nie nieguj innych, bo..... hehe co Ty masz kobieto do obrączek??? Ja np dostałam od mojego gdy tylko poprosił o chodzenie, więc nie mogłam odmówić, nawet nie chciałam, bo ślicznie się prezentuje na paluszku <tak w ogóle to on też nosi nie > no to tyle.
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Sie 31, 2008 8:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wie o oświadczynach."oficjalne" będą we wrześniu.już jego rodzice są zaproszeni na obiad do moich rodziców.a jego mama taka jest od zawsze...odkąd sie znamy...tylko ze ja chciałabym mieć Go tylko dla siebie...nie chce żeby nam ktokolwiek wspólnie spędzany czas wydzielał...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja napisał:
ho ho ho ho Wind Ty tak tutaj nie nieguj innych, bo..... hehe co Ty masz kobieto do obrączek??? Ja np dostałam od mojego gdy tylko poprosił o chodzenie, więc nie mogłam odmówić, nawet nie chciałam, bo ślicznie się prezentuje na paluszku <tak w ogóle to on też nosi nie > no to tyle.

Nastja a no mam;/ nie podoba mi sie takie cos..nie wiem czemu Neutral obraczke sie daje w dniu slubu a nie na spotkaniu..a potem zerwie z Toba i co? obraczke wyrzucisz? cy dalej bedziesz nosiła...oczywiscie nie zycze tego Smile
dla mnie obraczka to jest ze szczerego złota Wink srebra nie uznaje Razz ale jak kto woli Smile
Nastja a po co Ty ja nosisz?WY nosicie.. po to zeby "inne" laski i inni faceci wiedzieli ze jestes zajeta? przeciez i bez tego mozna dac kosza innym napalencom Razz jak uraziłam to sorKI Smile mowie co mi slina na jezor przyniesie Wink

Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja też, całkiem niedawno dostałam pierścionek Embarassed Taki śliczny kwiatuszek z oczkiem. Sam powiedział, że to po to, by podkreślić wagę naszego związku, dla niego to była taka mała deklaracja... Rolling Eyes

A co do oddawania- jeden już oddałam i nikomu nie życzę (sobie też wolałabym oszczędzić powtórkę...).
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 4:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
nastja napisał:

Nastja a no mam;/ nie podoba mi sie takie cos..nie wiem czemu Neutral obraczke sie daje w dniu slubu a nie na spotkaniu..a potem zerwie z Toba i co? obraczke wyrzucisz? cy dalej bedziesz nosiła...oczywiscie nie zycze tego Smile
dla mnie obraczka to jest ze szczerego złota Wink srebra nie uznaje Razz ale jak kto woli Smile
Nastja a po co Ty ja nosisz?WY nosicie.. po to zeby "inne" laski i inni faceci wiedzieli ze jestes zajeta? przeciez i bez tego mozna dac kosza innym napalencom Razz jak uraziłam to sorKI Smile mowie co mi slina na jezor przyniesie Wink

noszę, bo mi się podoba! bo dostałam ją od mojego Ukochanego od razu pierwszego dnia i jest srebrna!!i ona mi nie przeszkadza, prezentuje się też fajnie jako ozdoba palca, tyle.

Karioka też ostatnio dostałam pierścioneczek taki z dwoma diamencikami <słodki jest> Smile
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja od mojego lubego dostałam też już pierścionek nie zarenczynowy poprostu ja lubie pierścionki i on o tym wie i wie że najbardziej się ciesze z pierścioneczków. Oboje wiemy że na zaręczynowy jeszcze będzie pora. A dostałam taki delikatny z oczkami a przedtem na gwiazdke dostałam smoczyce taką Smile Strasznie fajny ten pierścionek taki dosyć orginalny.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Rodzina Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 2 z 4