Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

zazdrosna teściowa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Rodzina
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Wrz 19, 2008 6:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Lady_a napisał:
Nowicjuszka, powiem Ci jedno, wiem co znaczy być żoną jedynaka i powiem tylko tyle: PRZERĄBANE. Pod baaaardzo wieloma względami. Gdybym mogła cofnąć czas inaczej potoczyłoby się moje życie.

wiem jedno...kocham Go i nic juz tego nie zmieni.i napewno nie pozwole zeby mi tesciowa z butami do domu wchodzila.bo nie po to zaczynam niezle studia ktore mi dadza dobra prace zeby mi ktokolwiek mowil co i jak mam robic.a Skarb od zareczyn bardzo zmienil swoj stosunek do mnie i do swojej mamy.i teraz naprawde czuje ze On jest moj i tylko moj Very Happy jego mama rowniez bardzo sie zmienila...juz mamy luz...a weekend beze mnie u nich w domu to weekend stracony dla jego mamy(wg tego co mowi Skarb,jego tata i babcia) Very Happy Very Happy JEST SUUUPER!!!do pelni szczescia brakuje nam tylko slubu... Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Sekrecik88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 21, 2008 3:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny jak juz wiecie z mojego postu
w ktorym pisalam ze mam zatargi z mojego meza bratowa.
Teraz okazalo sie ze przyjezdza meza mama i bedzie nocowala
u meza brata ...klopot z tym ze ja tam nie chodze ze wzgledu na nia
utrzyuje tylko kontakt z dziecmi i jej mezem...
Po tym co ona wygadywala nie mam ochoty na widzenie jej
dla przypomnienia ze mam usunac ciaze i gdybym urodzila
teraz dziecko a bylo to w 5miesiacu to wygladaloby jak
malpa bo ja w tym czasie bylam chuda przez to ze wymiotowalam
Wiecie napewno adama mama zapyta czemu nie przychodze
wtedy powiem jaka ta beatka jest wspaniala,bo zapewne bedzie mnie
obgadywac...najbardziej zal mi meza bo bedzie rozdarty ale wkoncu
to ja jestem jego zona co nie Question Napiszcie co o tym myslicie
Aneta11

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde, moim zdaniem to każda matka jest zazdrosna o swojego synka (o jedynaku nie mówiąc). Mnie też moja teściowa nie lubi, ale mi nie zależy już na tym. Dałam sobie spokój.
Powrót do góry
tatianna1

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 1:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No cóż, mnie się wydaje, że jest w tym wszystkim dużo winy ze strony twojego faceta, bo to on pozwala swojej matce wtrącać się w wasze życie. Ja też nie miałam najlepszych relacji z teściową ale mąż jakoś uregulowała sytuację . Po za tym wiele się zmieniło jak urodziłam dziecko. Teraz Kamilka jest oczkiem w głowie babci i tak nasze relacje uległy „cudownemu ozdrowieniu”.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Sty 30, 2009 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, dzieci dużo mogę zmienić, ale nie zawsze naprawić. często jest tak, że teściowe zaczynają za bardzo się angażować w wychowywanie bądź co bądź Waszego dziecka a nie Jej i wtedy też to najlepsze nie jest. więc należy być ostrożnym, żeby potem i z tego nie było kłótni i sporów. tak jak na początku nie postawi sie na swoim i pozwoli na to, żeby teściowa Ci zaczęła "pomagać" urządzać mieszkanie, to potem ciężko jest zrobić coś po swojemu ;]
mudiwola

PostWysłany: Pią Kwi 10, 2009 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepiej zaproponuj żebyście wyjechali gdzieś razem z teściową Wink zadzwoń czasem do niej, zapytaj co słychać, zapytaj czy możecie iść na kawę, kup jej apaszkę, tak "przez przypadek" Wink to zawsze działa, i pokaż że nie chcesz jej ona nie traci syna tylko zyskuje córkę Wink powodzenia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Rodzina Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4
Strona 4 z 4