Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zsunięta prezerwatywa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Cze 02, 2011 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nastja napisał:
oj wind a Ty jak zawsze musisz pogdadać

bo ja zawsze zakładam i ten zły scenariusz.
jak to mowia : sa 2 strony medalu. nie zakładaj z gory dobrego i tylko dobrego bo uzytkownik bedzie polegał na Twojej wypowiedzi a w rzeczywistosci wyjdzie zupełnie inaczej i beda pretensje w stylu " a mowiłas ze ciaza jest niemozliwa". wiec po co dodatkowy stres? Wink
ja zawsze zakladam i ta zła strone...tzn jesli sytuacja tego wymaga Smile
Steve a Ty nie ryzykuj w dni płodne wytrysku w srodku bo ktoregos pieknego dnia gumka wam peknie i bedzie płacz i lament.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
stevemajster

Wysłał podziekowań: 15
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 03, 2011 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope, apropo mikrouszkodzeń:

Wiem, to głupie.. Ale mam nerwicę i zawsze byłem wyczulony na punkcie ciąży. Po każdym stosunku, tzn nie od razu ale kilka godzin po jak już nei jestem z kobietą sprawdzam prezerwatywy nalewając do nich wody i uciskając je, żeby zobaczyć czy nic się nie wylewa. Więc chyba jeśli nic się takiego nie dzieje to mogę spać spokojnie? Skoro woda się nie wyleje to sperma też..
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Cze 03, 2011 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Steve - tak Smile mozesz byc spokojny. jesli sie nie wylewa tzn ze jest cała Wink
ale nie ufaj zbytnio tym najtanszym. w sumie durex tez peka i moze miec uszkodzenia.. ja jednak wolałabym wydac wiecej Wink

Powrót do góry
alicjaaaaa

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Pią Cze 24, 2011 1:41 pm    Temat postu: prosze o pomoc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sprawa wyglada tak, kochalam sie z chlopakiem 16.06, mieliśmy prezerwatywe, jednak zsunęła się i doszło do wytrysku, wytrysk był jednak w prezerwatywie, ale została ona we mnie, wyciągnęliśmy ją od razu, planowana miesiączka powinna wystąpić wczoraj tj. 23.06, dziś spóznia się drugi dzień. mam regularne cykle co 28 dni. co myslicie?
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pią Cze 24, 2011 8:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

alicjaaaaa, mnie się osobiście wydaje, że ciąży z tego nie będzie, gdyż z tego co piszesz były to Twoje dni niepłodne (tydzień przed treminem miesiączki) Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Cze 24, 2011 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

popieram zdanie Plus Smile
miałas juz dni niepłodne i nie ma szans na ciaze Smile

Powrót do góry
alicjaaaaa

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 5:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki za odpowiedzi. jednak okresu jak nie było tak nie ma. czy to może być spowodowane stresem?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 9:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze Smile
jak najbardziej.
stres, zmiana klimatu, antybiotyki, zaburzenia hormonalne - to wszystko moze wpływac na opoznianie @.
postaraj sie odprezyc i nie myslec tak o tym i zobaczysz ze @ sie pojawi Smile

Powrót do góry
gosiaa91

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Czw Sie 04, 2011 1:01 pm    Temat postu: zsunieta Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Współżyłam 6 dni temu w 29 dniu cyklu. Zabezpieczaliśmy się prezerwatywą i globułką antykoncepcyjną. Pod koniec stosunku chłopak wyciągnał penisa i okazało się, że połowa prezerwatywy została w środku. Nie doszło do wytrysku w środku, jednak nie wiemy czy gumka zsuneła się podczas wyciągania czy już wcześniej podczas stosunku. Ta 1 opcja wydaje nam się bardziej prawdopodobna. 2 dni temu powinnam mieć miesiączkę i jak do tej pory nic. Objawy miesiączki są jak zawsze ale okresu brak. 2 miesiące temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Czy to może mieć jakiś wpływ na miesiączkę?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Sie 04, 2011 3:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak długie masz cykle?
sadzac po tym ze stosunek był w 29dc to dosc długie sa.
nie masz powodu do niepokoju.
nawet gdyby doszlo do wytrysku w srodku to zajscie w ciaze w 29dc jest NIemozliwe Smile
spokojnie czekaj na @ Smile jestem pewna ze sie pojawi Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 19 z 24