Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosiaa91
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 6:05 pm Temat postu: |
|
|
moje cykle niestety nie są zbyt regularne. ale zazwyczaj wynosiły od 30 do 35 dni. czasami dłużej. poprzedni cykl wynosił 33.
tak więc czekam czekam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 11:07 pm Temat postu: |
|
|
wg mnie ciąży z tego nie będzie : raczej dni niepłodne, brak wytrysku, globulka antykoncepcyjna |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaa91
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 10:03 am Temat postu: |
|
|
i prezerwatywa, która prawdopodobnie zsunęła się, gdy chłopak wychodził
hehe:) no nic nadal czekam:) może @ się pojawi:)
a jak nie to w odpowiednim czasie zrobię test:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 10:25 am Temat postu: |
|
|
nie boj sie
napewno bedzie 1 krecha _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaa91
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 10:38 am Temat postu: |
|
|
pewnie tak;P mój chłopak żartuje, że zabezpieczyliśmy się jak pancerniki hehe. i że musielibymsy miec mega pecha.
wydaje mi się, że dni płodne miałam na jakiś tydzień przed wyjazdem. nie znam się dokładnie na tym, ale po wyglądzie śluzu tak mi się wydaje:P
to pewnie stres, albo jeszcze mój cykl nie wrócił do normy po tabletkach:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 11:01 am Temat postu: |
|
|
prezerwatywa zsuneła się, ale nie było w spermy więc z czego ma być ciąża ? chyba, że wytrysk nastąpił zaraz po wyjściu, ale to i tak była globulka. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiaa91
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 11:11 am Temat postu: |
|
|
no mam nadzieję, że nawet gdyby przed wytryskiem coś tam się dostało, to z tym sobie globulka poradziła. Od czegoś w końcu jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elegantka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 17, 2011 3:24 pm Temat postu: |
|
|
Witam!
Zapewne taki problem już był wałkowany, ba! Nawet i czytałam kilka podobnych sytuacji na tym forum, jednak jak się usłyszy "Spokojnie, bez nerwów!" w swoim przypadku, jest raźniej.
Do rzeczy.
Poprzedni okres 2.08. Kolejny okres dostałam 7.09. , był to okres około tygodnia spóźniony niż przewidywany, ponieważ zmieniłam klimat - podróż.
Jednak był to okres. Cykle mam nieregularne, jednak raczej z tendencją do wydłużania niż skracania. Najczęściej te 28dni plus.
10.09., czyli trzeciego dnia okresu, korzystając z okazji, że w zasadzie skąpy był wyjątkowo (winą obarczam zmianę klimatu), doszło do stosunku w prezerwatywie. Przy zmianie pozycji została ona jednak we mnie, jednak nie w całości, że pierścień też, jednak na tyle płytko, że końcówkę śmiało chwyciłam i wyciągnęłam. Miałam za co chwycić, choć niewiele.
Zestresowana wypełniłam ją wodą - była cała.
Mimo wszystko zastanawiam się, czy opóźniony okres zapewnił mi na początku cyklu niepłodność oraz czy preejakulat mężczyzny, który ewentualnie gdzieś przy wejściu do pochwy się pojawił był groźny. Dodam tylko, że mój mężczyzna produkuje go dość dużo, już od początkowej fazy podniecenia, jednak jak pokazały nasze dalsze prace już na zewnątrz - do wytrysku było jeszcze daleko. Mężczyzna używa prezerwatyw z Benzokainą, opóźniających wytrysk. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 7:04 pm Temat postu: |
|
|
elegantka, dostałaś już odpowiedź w innym dziale. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elegantka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 19, 2011 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Dziękuję za odpowiedź, wiem, że to wbrew regulaminowi dwukrotnie postować z tym samym problemem, jednak z braku ruchu w jednym wątku, stres skierował mnie do następnego. Jestem już o deko spokojniejsza
To następnym razem panuj nad stresem, bo załamanie Regulaminu przewidziane są kary / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|