Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zsunięta prezerwatywa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
gosiaa91

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sie 04, 2011 6:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moje cykle niestety nie są zbyt regularne. ale zazwyczaj wynosiły od 30 do 35 dni. czasami dłużej. poprzedni cykl wynosił 33.
tak więc czekam czekam:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Czw Sie 04, 2011 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie ciąży z tego nie będzie : raczej dni niepłodne, brak wytrysku, globulka antykoncepcyjna Smile
Powrót do góry
gosiaa91

PostWysłany: Pią Sie 05, 2011 10:03 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i prezerwatywa, która prawdopodobnie zsunęła się, gdy chłopak wychodziłSmile
hehe:) no nic nadal czekam:) może @ się pojawi:)
a jak nie to w odpowiednim czasie zrobię test:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 05, 2011 10:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie boj sie Smile
napewno bedzie 1 krecha Smile

Powrót do góry
gosiaa91

PostWysłany: Pią Sie 05, 2011 10:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pewnie tak;P mój chłopak żartuje, że zabezpieczyliśmy się jak pancerniki Very Happy hehe. i że musielibymsy miec mega pecha. Smile
wydaje mi się, że dni płodne miałam na jakiś tydzień przed wyjazdem. nie znam się dokładnie na tym, ale po wyglądzie śluzu tak mi się wydaje:P
to pewnie stres, albo jeszcze mój cykl nie wrócił do normy po tabletkach:)
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Pią Sie 05, 2011 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prezerwatywa zsuneła się, ale nie było w spermy więc z czego ma być ciąża ? chyba, że wytrysk nastąpił zaraz po wyjściu, ale to i tak była globulka. Smile
Powrót do góry
gosiaa91

PostWysłany: Pią Sie 05, 2011 11:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mam nadzieję, że nawet gdyby przed wytryskiem coś tam się dostało, to z tym sobie globulka poradziła. Od czegoś w końcu jest Rolling Eyes
Powrót do góry
elegantka

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Wrz 17, 2011 3:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Zapewne taki problem już był wałkowany, ba! Nawet i czytałam kilka podobnych sytuacji na tym forum, jednak jak się usłyszy "Spokojnie, bez nerwów!" w swoim przypadku, jest raźniej.
Do rzeczy.
Poprzedni okres 2.08. Kolejny okres dostałam 7.09. , był to okres około tygodnia spóźniony niż przewidywany, ponieważ zmieniłam klimat - podróż.
Jednak był to okres. Cykle mam nieregularne, jednak raczej z tendencją do wydłużania niż skracania. Najczęściej te 28dni plus.

10.09., czyli trzeciego dnia okresu, korzystając z okazji, że w zasadzie skąpy był wyjątkowo (winą obarczam zmianę klimatu), doszło do stosunku w prezerwatywie. Przy zmianie pozycji została ona jednak we mnie, jednak nie w całości, że pierścień też, jednak na tyle płytko, że końcówkę śmiało chwyciłam i wyciągnęłam. Miałam za co chwycić, choć niewiele.
Zestresowana wypełniłam ją wodą - była cała.
Mimo wszystko zastanawiam się, czy opóźniony okres zapewnił mi na początku cyklu niepłodność oraz czy preejakulat mężczyzny, który ewentualnie gdzieś przy wejściu do pochwy się pojawił był groźny. Dodam tylko, że mój mężczyzna produkuje go dość dużo, już od początkowej fazy podniecenia, jednak jak pokazały nasze dalsze prace już na zewnątrz - do wytrysku było jeszcze daleko. Mężczyzna używa prezerwatyw z Benzokainą, opóźniających wytrysk.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2011 7:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

elegantka, dostałaś już odpowiedź w innym dziale.
elegantka

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Wrz 19, 2011 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za odpowiedź, wiem, że to wbrew regulaminowi dwukrotnie postować z tym samym problemem, jednak z braku ruchu w jednym wątku, stres skierował mnie do następnego. Jestem już o deko spokojniejsza Wink

To następnym razem panuj nad stresem, bo załamanie Regulaminu przewidziane są kary / nowicjuszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24  Następny
Strona 20 z 24