Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lenka Gość
|
Wysłany: Czw Lip 20, 2006 6:23 pm Temat postu: |
|
|
bea nic nie chce prorokować ale to że dostałaś okres jeszcze o niczym nie świadczy. Jak mówisz kochałaś się w dzień przed okresem a wię to ze go dostałaś nie świadczy o tym że nie jesteś w ciąży. Do zapłodnienia dochodzi w ciągu 72 godzin od stosunku, a zresztą twoje komóreczka jajowa już dawni się złuszczyła wieć ten okres który masz teraz jeszcze o niczym nie świadczy. Radze ci czekac na ten okres następny. Ja sama jestem w podobnej sytuacji. I czekam na ten okres następny (naprawde). Za krótki czas mija od czasu stosunku do okresu, to jest tylko jeden dzień, musisz więc czekać na okres następny. A tak inaczej mówiąć sądze ze to niemożliwe ze jesteś w ciąży to są absolutnie dni niepłodne. główa do góry bo inaczej zwariujemy!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Paź 09, 2006 10:14 pm Temat postu: |
|
|
nie wiem jak potoczyły sie twoje losy ale zapłodnienie w takim przypadku jest możliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 9:23 pm Temat postu: |
|
|
Ale nie można jednoznacznie stwierdzić, że jest zapłodnienie możliwe, zalezy jaka dokładnie to sytuacja ... był wytrysk? Czy to były dni płodne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 9:27 pm Temat postu: |
|
|
jezeli po wytrysku byl kontakt bezposredni to takie zagrożenie istnieje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 4:28 pm Temat postu: |
|
|
Oczywiście - zgadzam się. Ale założycielka tematu nie napisała nic o wytrysku... Czekam na odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 4:32 pm Temat postu: |
|
|
domyslam sie ze do wytrysku doszlo - ale skoryguj najlepiej
poczekamy na wyjaśnienia to coś może poradzimy
Ostatnio zmieniony przez agusia39 dnia Czw Lis 02, 2006 9:27 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
woj
|
Wysłany: Czw Lis 02, 2006 1:53 am Temat postu: Dopracować! |
|
|
Proponuję przytrzymać podstawę osłonki przy wyjmowaniu, po wytrysku nie trzymać go w środku - tylko wyjąć.
Wymyć się dobrze, w tym czasie niech Partnerka trochę "odsapnie".
Unikać dotykania penisem sromu, bo może "małe co nieco" wypłynąć, bo rzadko kiedy jest On dobrze wyciśnięty i ma jeszcze "drugi oddech". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
shelly
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2007 1:51 pm Temat postu: Zsunięta prezerwatywa. |
|
|
Witam wszystkich ekspertów, mam poważne pytanie, dwa dni temu uprawiałam seks z moim chłopakiem z prezerwatywą, kiedy on doszedł i skończył w prezerwatywie wyjął swojego penisa, ale prezerwatywa została w środku. Na szczęście została ona tuż przy końcu mojej pochwy, zawinęła się troszkę przy końcówce, mój chłopak jednym ruchem ją wyciągnął i sprawdził czy nie przeciekła, czy coś. Wszystko było w porządku. Ponadto do okresu miałam wtedy jakieś 5-7 dni, więc są to raczej dni niepłodne. Czy istnieje jakieś prawdopodobieństwo że doszło do zapołodnienia? Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, doświadczenie mam marne, dlatego się martwię, chyba rozumiecie? Dziękuję z góry za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wieeesz
|
Wysłany: Nie Lut 04, 2007 4:41 pm Temat postu: Wielki problem! |
|
|
Witam!
Dopadl mnie pewien problem. Podczas stosunku zsunela sie prezerwatywa ktora zostala w mojej partnerce. Czy jest jakas szansa ze nie doszlo do zaplodnienia skoro prezerwatywa posiadala plemniko bojcze substancje? Prosze o szybka i konkretna odpowiedz z gory dziekuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Agatka147
|
Wysłany: Pią Lut 16, 2007 1:12 pm Temat postu: |
|
|
myślę że skoro prezerwatywa posiadała własciwości plemnikobójcze to powinieneś być spokojny |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|