Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zsunięta prezerwatywa

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
patiiiii

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lut 27, 2008 11:13 pm    Temat postu: ten sam problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

współżyłam z moim chłopakiem po raz pierwszy,po pewnym czasie zauważyliśmy,że zsunięta była prezerwatywa.Opóźnia mi sie okres,czy może to prowadzić od razu do ciąży???

-----edited by emilka-----
przyłączyłam do tematu podobnego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lut 27, 2008 11:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Patii...jesli mialas dni płodne,mało tego owulacje to jest szansa na ciaze,ALE---> gumka zsuneła sie ale nie pekła tak? wytrysk w srodku był czy na zewnatrz? byc moze niepotrzebnie panikujesz Cool Laughing

aha i chce obalic mit ze dziewice nie moga zajsc w ciaze. jasne ze moga ! ! !

Ostatnio zmieniony przez wind_of_hope dnia Sro Lut 27, 2008 11:43 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
patiiiii

PostWysłany: Sro Lut 27, 2008 11:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie doszlo do wytrysku,to sa dni przed okresem
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Lut 27, 2008 11:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przed okresem sa dni niepłodne.zalezy jeszcze jak długie masz cykle.. ?. jesli wytrysku nie było to w ciazy nie jestes. spokojnie czekaj na ciotke Laughing Wink

Powrót do góry
patiiiii

PostWysłany: Sro Lut 27, 2008 11:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i co sadzisz wind_of_hope

jezu,jak sie boje poprostu szok....cykl mam tak co 22 do 25.mamy taka srake,kurde mam dopiero 16 lat

a przez pozniejsze pieszczity bez prezerwatywy moglo do czegos tez dojsc i to bliskie pochwy??

-----edited by emilka----
dziewczyno nie rób takiego syfu na forum! nie pisz tylu postów pod sobą. jak chcesz coś dodać, to istnieje opcja "zmień"

to ciesz sie,ze jest taka opcja,a ja jak bd chciala tak bd pisala luzik,nie twoja sprawa

Ostatnio zmieniony przez patiiiii dnia Czw Lut 28, 2008 3:56 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lut 28, 2008 11:02 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

patiii mysle ze powinno byc ok. przed okresem sa dni niepłodne. powinnas uwazac nast. razem. chcesz byc młoda mama? chyba nie Smile Razz. do ciazy jest potrzebny wytrysk w srodku, owulacja i dni płodne. Smile

Powrót do góry
patiiiii

PostWysłany: Czw Lut 28, 2008 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope dzieki wielkie za pocieszenie,naprawde:*ale moze zrobie test jeszcze dla pewnosci kurde;///
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Lut 28, 2008 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Patiii jak uwazasz. ja sadze ze nie ma powodu do obaw. ale jak chcesz zrobic tesciora to minimum 12 dni od stosunku Smile wtedy wynik bedzie prawidłowy. pzdr Wink Wink

Powrót do góry
nana0804

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 4:37 pm    Temat postu: zsunięta prezerwatywa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich!!!! Mam jak widac mały problem albo i nei mały wczoraj z moim chłopakiem uprawialiśmy sex i gdy juz konczylismy a on wyciagal ze mnie swojego penisa zauwazylam ze prezerwatywa sie zsunela i od razu ja wyciaglam czy mozliwe jest ze jestem w ciazy? z tego co mowi moj chlopak to nie mial wytrysku ale mogl mie wydzieline a w niej tez sa plemniki pomozcie!!!! Sad

-----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Mar 10, 2008 4:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie bylo wytrysku w Tobie to ciazy nie ma Smile a w preejakulacie nie ma plemnikow wiec skad zaplodnienie? pojawiaja sie dopiero przed samym wytryskiem.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja mechaniczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 22, 23, 24  Następny
Strona 6 z 24