Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tuska15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 12:05 am Temat postu: |
|
|
chodziło mi o widzielinę z pochwy zaraz po pettingu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 11:07 pm Temat postu: |
|
|
jesli to sluz to sa w stanie przezyc. jesli podniecenie.. padna jak muchy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tuska15
|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 11:05 pm Temat postu: |
|
|
wielkie dzięki za odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Adek91
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 11:09 am Temat postu: |
|
|
Witam. Mam pytanie. Jaka jest szansa zajścia w ciążę jeśli podczas zakładania prezerwatywy pomyliłem strony a następnie założyłem prezerwatywę prawidłowo i czubek który dotykał mojego penisa znalazł się potem w mojej partnerce? Był to drugi z kolei stosunek, od poprzedniego minęło jakieś 20-30 minut, po poprzednim stosunku wytarłem penisa i oddałem mocz. Dodatkowo tego dnia moja dziewczyna robiła test owulacyjny i wynik wyszedł negatywny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Adek91 - mi się wydaje, że nie ma raczej szans na ciążę, ale, ale .. jeśli źle założyłeś prezerwatywę to z tego co mi wiadomo to może ona byc już nie zdolna to "działania" .. może się mylę ..chyba robiła "test ciążowy" a nie "test owulacyjny" ? ale i tak po takim czasie wynik nic nie pokaże, to musi byc minimum 14 dni od stosunku, a nie w tym samym dniu .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz..
Ostatnio zmieniony przez Plus123 dnia Sob Wrz 25, 2010 6:12 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Adek91
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 2:15 pm Temat postu: |
|
|
Nie nie nie, dosłownie ledwo nałożyłem prezerwatywę, można powiedziec że tylko dotknąłem nią członka i zorientowałem się, że próbuję ją nakladac złą stroną, nie rozwinąłem jej w ogóle. I mówię o teście owulacyjnym, nie ciążowym. Wykrywa on stężenie jakiegoś tam hormonu(nie pamietam), który jest w organiźmie na krótko przed owulacją i partnerka wykonała go tego dnia przed tym jak się kochaliśmy, by sprawdzic czy nie jest podczas/przed owulacją. Takie małe, dodatkowe zabezpieczenie Ja o ciążę jestem spokojny bo wydaje mi się, że nie ma szans ale prosiłbym by napisał to ktoś, kto się zna na rzeczy ponieważ moja dziewczyna się troszkę stresuje i chciałbym żeby poczuła się całkowicie spokojna. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 6:10 pm Temat postu: |
|
|
Adek91 - aaa, myślałam, że wykonywała po stosunku czy jest w ciąży czy nie, a to test owulacyjny, przepraszam, mój błąd .. no to w takim razie szanse na ciąże są żadne, dla uspokojenia waszych nerwów kupcie test ciążowy i zobaczycie, że wynik będzie negatywny, ale moim zdaniem jest okej i powinniście spac spokojnie, uspokój dziewczynę _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewka444
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 4:38 pm Temat postu: ... |
|
|
Hejka
Jeśli mój chłopak zrobił sobie dobrze łapcią i za jakieś 3 minutki włożył mi paluszki to czy mogło dojść do tego, że mogłam zajść w ciążę? Pytałam go i on powiedział, że miał czyste łapcie, tzn., że nie miał na nich spermy i tak jak mówiłam, po jakichś 3 minutkach znów się zabawialiśmy...
Proszę jedynie o szczerą odpowiedź oki ?
Z góry thx |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Nie Wrz 26, 2010 5:53 pm Temat postu: |
|
|
ewka444 - jeśli nie dotknął nasienia i nie wprowadził Ci go do pochwy podczas, gdy miałaś akurat dni płodne to nie ma żadnych szans .. jeśli miał czyste ręce i nie dotykał nasienia to nie masz się czego obawiac, ale na przyszłośc uważajcie. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewka444
|
Wysłany: Pią Paź 01, 2010 6:23 pm Temat postu: ... |
|
|
Thx
Ja na ogół jestem przewrażliwiona na tym punkcie i się po prostu boję, że coś się mogło stać... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|