Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Żywot plemnika - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tuska15

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chodziło mi o widzielinę z pochwy zaraz po pettingu
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 11:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli to sluz to sa w stanie przezyc. jesli podniecenie.. padna Smile jak muchy

Powrót do góry
tuska15

PostWysłany: Wto Sie 03, 2010 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wielkie dzięki za odpowiedzi Smile
Powrót do góry
Adek91

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam pytanie. Jaka jest szansa zajścia w ciążę jeśli podczas zakładania prezerwatywy pomyliłem strony a następnie założyłem prezerwatywę prawidłowo i czubek który dotykał mojego penisa znalazł się potem w mojej partnerce? Był to drugi z kolei stosunek, od poprzedniego minęło jakieś 20-30 minut, po poprzednim stosunku wytarłem penisa i oddałem mocz. Dodatkowo tego dnia moja dziewczyna robiła test owulacyjny i wynik wyszedł negatywny.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adek91 - mi się wydaje, że nie ma raczej szans na ciążę, ale, ale .. jeśli źle założyłeś prezerwatywę to z tego co mi wiadomo to może ona byc już nie zdolna to "działania" .. może się mylę ..chyba robiła "test ciążowy" a nie "test owulacyjny" ? ale i tak po takim czasie wynik nic nie pokaże, to musi byc minimum 14 dni od stosunku, a nie w tym samym dniu ..

Ostatnio zmieniony przez Plus123 dnia Sob Wrz 25, 2010 6:12 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Adek91

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 2:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie nie nie, dosłownie ledwo nałożyłem prezerwatywę, można powiedziec że tylko dotknąłem nią członka i zorientowałem się, że próbuję ją nakladac złą stroną, nie rozwinąłem jej w ogóle. I mówię o teście owulacyjnym, nie ciążowym. Wykrywa on stężenie jakiegoś tam hormonu(nie pamietam), który jest w organiźmie na krótko przed owulacją i partnerka wykonała go tego dnia przed tym jak się kochaliśmy, by sprawdzic czy nie jest podczas/przed owulacją. Takie małe, dodatkowe zabezpieczenie Wink Ja o ciążę jestem spokojny bo wydaje mi się, że nie ma szans ale prosiłbym by napisał to ktoś, kto się zna na rzeczy ponieważ moja dziewczyna się troszkę stresuje i chciałbym żeby poczuła się całkowicie spokojna. Pozdrawiam.
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Wrz 25, 2010 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adek91 - aaa, myślałam, że wykonywała po stosunku czy jest w ciąży czy nie, a to test owulacyjny, przepraszam, mój błąd .. no to w takim razie szanse na ciąże są żadne, dla uspokojenia waszych nerwów kupcie test ciążowy i zobaczycie, że wynik będzie negatywny, ale moim zdaniem jest okej i powinniście spac spokojnie, uspokój dziewczynę Wink
ewka444

PostWysłany: Nie Wrz 26, 2010 4:38 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hejka Wink
Jeśli mój chłopak zrobił sobie dobrze łapcią i za jakieś 3 minutki włożył mi paluszki to czy mogło dojść do tego, że mogłam zajść w ciążę? Pytałam go i on powiedział, że miał czyste łapcie, tzn., że nie miał na nich spermy i tak jak mówiłam, po jakichś 3 minutkach znów się zabawialiśmy...
Proszę jedynie o szczerą odpowiedź oki ?
Z góry thx Wink
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Nie Wrz 26, 2010 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewka444 - jeśli nie dotknął nasienia i nie wprowadził Ci go do pochwy podczas, gdy miałaś akurat dni płodne to nie ma żadnych szans .. jeśli miał czyste ręce i nie dotykał nasienia to nie masz się czego obawiac, ale na przyszłośc uważajcie.
ewka444

PostWysłany: Pią Paź 01, 2010 6:23 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Thx Wink
Ja na ogół jestem przewrażliwiona na tym punkcie i się po prostu boję, że coś się mogło stać... Neutral
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 18 z 37