Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Żywot plemnika - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 10:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak przez palce mozna zajsc w ciaze!?
ludzie mamy 21 wiek a nie sredniowieczee Neutral
jedyna opcja to :
- pech
- dni płodne i owulacja
- ogromna ilosc spermy na palcach

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
ewka444

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 11:19 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co do pecha to nie wiem jak z nim jest ale dni plodne to raczej nie byly bo okres powinien sie u mnie pojawic kolo 07.10 a bawilismy sie z tydzien temu... rece byly czyste, tak mowil moj chlopak...
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ewka444 - nie ma możliwości zajścia w ciążę, musielibyście miec ogromnego pecha, aby podczas takich zabaw doszło do zapłodnienia, nie myśl o tym, bo zwariujesz.
ewka444

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 1:27 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki Wink
A jeśli podczas stosunku pęknie prezerwatywka, ale partner jeszcze nie doszedł to też nie ma się czego obawiać co nie? Ta wydzielina pojawiająca sie przy większym podnieceniu też chyba sie nie pojawiła...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Paź 02, 2010 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszedł i był daleko od wytrysku to nie ma sie czym martwic. poza tym mialas dni niepłodne wiec nie ma szans na ciaze. jendak gdyby w przyszlosci sytuacja sie powtorzyla i były dni płodne to jak najszybciej do gin po escapelle i nie ma co czekac na cud Wink bo moze sie pojawic ale za 40 tyg Wink

Powrót do góry
ewka444

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 9:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To znaczy nie wiem czy wtedy miałam akurat dni plodne, bo taka sytucja zaszła jakieś 2 tygodnie temu, ale pewne jest ze nie doszedł we mnie i był daleko od wytrysku... mam sie obawiać? tylko nie krzyczcie na mnie, ze zadaję tyle pytan... Wink
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może zamiast zadawać w kółko te same pytania po prostu poczytaj...Jest tu już na prawdę wszystko napisane...Nie ty pierwsza takie pytania zadajesz...

Dowiedz się kiedy masz dni płodne i wtedy zacznij zadawać pytania. Jeśli ty sama nie wiesz podstawowych informacji to co my możemy powiedzieć nie mając żadnej tak na prawdę podstawy?
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 10:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszedł to nie ma mowy o ciazy... a dni płodne to nie zabawa.. wiesz chyba czym to grozi? jesli facet na czas nie "wyjdzie" ? czy to tez mam tlumaczyc?

Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WindWszystko trzeba wytłumaczyć bo przecież czytanie boli...Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Paź 03, 2010 11:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no chyba tak Razz ciezko poprzerzucac pare stron... lepiej wałkowac 100x to samo.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 19 z 37