Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
stevemajster
Wysłał podziekowań: 15 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 3:26 pm Temat postu: |
|
|
dzięki wind_of_hope.
Ostatnio zmieniony przez stevemajster dnia Pon Kwi 11, 2011 8:58 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lewa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 6:04 pm Temat postu: |
|
|
mam keszcze jedno pytanie. nie mogłam znalesc na forum tutaj takiego tematu. mianowicie martwi mnie to że mój partner ma przeżroczystą i płynną sperme ( wygląda jak prejakulat ale to jest na pewno sperma) chce z nim pogadac żeby poszedł na badania bo być może ma jakąś infekcje a to może też wpływać na mnie? powiedzcie mi czy to normalne żeby sperma tak wyglądała? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 6:45 pm Temat postu: |
|
|
lewa, jeśli zdardzyło się to raz to nie ma powodu do obaw, czasem zdarza się tak, że ma ona inny kolor i konsystencję, może świadczyć to o tym, że jakoś spermy jest osłabiona po licznych stosunkah i może być w niej mało plemników .. jeśli natomiast zdarza się to notorycznie to radzę, aby Twój chłopak udał się do urologa albo zróbcie kilkudniową abstynencję seksualną i zaobserwujcie czy przy następnym stosunku jest ona nadal taka . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lewa
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 6:47 pm Temat postu: |
|
|
z tego co ja zauważyłam jest taka zawsze.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 6:53 pm Temat postu: |
|
|
lewa, to powinnaś się razem z chłopakiem udać no urologa, bo my nic tutaj więcej nie pomożemy _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lewa
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 6:55 pm Temat postu: |
|
|
ok dzięki.. a tak przy okazji czy takie plemniki z drugiego wytrysku są słabsze od tych z pierwszego?? tzn mniej wytrzymaja "w środku" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 7:00 pm Temat postu: |
|
|
lewa, jest tak, że jeśli jest kilka wytrysków np. kilka razy dziennie to sperma jest osłabiona i zawiera coraz mniejsze ilości plemników, czasem może się zdarzyć, że w ogóle ich nie ma już .. dlatego zalecane jest przy staraniach o dziecko nie kochać się kilka razy dziennie _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lewa
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 7:03 pm Temat postu: |
|
|
ok zawiera mniej ale czy jest słabsza? chodzi mi o to czy wytrzymają krócej czekając na owulacje niż te z pierwszego? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 7:10 pm Temat postu: |
|
|
lewa, wydaje mi się, że nie, tak samo moga doczekać owulacji jak te z poprzedniego, tylko po prostu mogą ich być mniejsze ilości.
Dodano po 3 minutach:
zdarza się też tak, że mężczyzna może mieć tzw. "słabe plemniki", przez które ciężko jest zajść w ciążę, ale zdarza się tak, że mimo tego do zapłodnienia może dojść . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
stevemajster
Wysłał podziekowań: 15 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:58 pm Temat postu: |
|
|
do wind_of_hope: czyli przez te kilka godzin plemniki na penisie w ewentualnej spermie zaschły i zginęły? Czytałem, że czasem mają długą żywotność w dobrych warunkach.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|