Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Żywot plemnika - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 35, 36, 37  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lewa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 10, 2011 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czyli rozumiem masz na myśli to,że zagrożenie jest ale dość teoretyczne? tymbardziej gdyby to sie stalo po uoływie minut ? (ja rozumiem,że takie zabawy nie są wskazane i że po co sprawdzać na własnym przypadku Razz ) ale widzisz tutaj na forum waszym można przeczytać że wystarczy aby sperma połączyła się ze śluzem (oczywiście dni płodne) i ryzyko istnieje.. ale na dłoni przecież jest tego mała ilość a jak sama napisałaś musi być siła więc chodzi mi o to że w chwili zapomnienie jeśli zdarzy się taki przypadek to czy warto zamartwiać się i stresować.. ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie nie Smile

Dodano po 16 sekundach:

no chyba ze miałabys mega pecha ... Confused

Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ja dodatkowo po obserwacji śluzu stwierdzam,że owulacja nastąpiła 4 a nawet 5 dni po tym zdarzeniu więc myśle, że tak osłabione plemniki nie orzeżyły by takiego czasu... ?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 8:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie przezyłyby- spokojnie Smile

Powrót do góry
lewa

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak dostanę okres na pewno sie pochwale Razz dzięki za wsparcie Smile
Powrót do góry
Sonic

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 11:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam jedno pytanie. Jeśli kobieta przed stosunkiem zrobiła mi loda (bardzo prawdopodobne, że jakieś śladowe ilości spermy zostały na członku), a dwie minuty po tym założyła mi gumkę i kochaliśmy się, to czy jest szansa, że z plemniki z członka dostały się na kondoma a następnie do pochwy, co skutkowałoby zapłodnieniem?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 11:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sonic - nie, pod warunkiem ze gumka była cała i nie pekła.
inaczej sie sprawa by miała gdyby tej gumki nie załozyła bo wiekszosc plemnikow by pozostała w cewce moczowej i tylko oddanie moczu i umycie członka przed stosunkiem w pełni je usunie Smile
ale Wy mieliscie zabezp. wiec nie ma mowy o ciazy Smile

lewa w takim razie czekam na wiesci Wink

Powrót do góry
Sonic

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziękuję za szybką odpowiedź Smile
Powrót do góry
stevemajster

Wysłał podziekowań: 15

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 2:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Kolejny post od znerwicowanego chłopaka:
Gdzieś ok. godz 16 masturbowałem się, od tamtej pory oddawałem mocz minimum 2 razy ale podczas wytrysku trochę spermy spłynęło mi w dół - wzdłuż trzona penisa. Od tego czasu cały czas chodziłem w ubraniu. O 21 uprawialiśmy z dziewczyną grę wstępną i siadła mi na nim tak że jej wargi sromowe ocierały się o trzon penisa. Po chwili ja wkładałem jej palce do pochwy a potem swojego penisa (w przerwatywie). Jest możliwość, że zostały jeszce plemniki na penisie od czasu tej masturbacji a ona "zebrała je na swoje wargi" a ja potem wprowadziłem je przy wkładaniu palcy lub członka?Czy mogło dojść jakimś cudem do zapłodnienia? Czy to już całkowicie wyschło i plemniki zginęły...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 11, 2011 2:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

steve nie ma takiej opcji.
po oddaniu moczu mogłbys sie umyc Razz
tak dla higieny-oczywiscie jesli zamierzasz pozniej uprawiac sex Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 35, 36, 37  Następny
Strona 24 z 37