Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
magic78
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 4:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam. Mam problem. Czy przez dotykanie palcem okolic wejścia do pochwy można zajść w ciąze? Palec nie wylądował w samym wejściu, tylko partner "smyrał" mnie nim obok wejścia. To trwało zaledwie pare sekund. Nie doszło do wytrysku, ale na jego penisie był preelakujat. Chłopak czasem go dotykał, ale za każdym razem gdy mnie dotykał wycierał rękę w kołdrę i odczekiwał pare minut (np. 5). Wcześniej dotykał mnie nieco wyżej, na wzgórku łonowym, wyżej warg sromowych. Ale ten jeden raz przez chwilke dotknął mnie niżej. On twierdzi, że tą ręką którą mnie wtedy dotknął, nie dotykał siebie w ciągu ostatnich 30 minut od dotknięcia mnie niżej.
I teraz pytam, gdyby nawet dotknął mnie ręką którą wcześniej dotykał swojego penisa, wytarł ją i odczekał np. 5 minut to czy jest możliwość, że zaszłam w ciąze? Czy wytarty preelakujat jest groźny? Nie było możliwości umycia rąk.
Nie martwiłabym się, gdybym w ten dzień nie miała dni płodnych, a może i nawet samej owulacji, bo mogła wtedy wystapić, ale nie jestem pewna, bo za późno rano następnego dnia zmierzyłam temperature.
Chłopak twierdzi że to niemożliwe, ale ja wole się upewnić, bo niedawno była bardziej groźna sytuacja po której martwiłam się bardzo długo czy nie jestem w ciąży, i nawet nie wierzyłam testom i miesiączce. Po tej sytuacji naczytałam się bardzo dużo w internecie i wszystko mi się namieszało w głowie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 10:26 pm Temat postu: |
|
|
chłopak ma racje.
nie ma mowy o ciazy przez palec
musiałby miec na nim tone spermy i mega predkosc z ktora by Ci ja zaaplikował.
nie masz powodu do obaw.
od takich rzeczy w ciaze sie nie zachodzi
spokojna głowa jednak z sexem w dni płodne uwazajcie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
stevemajster
Wysłał podziekowań: 15 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 04, 2011 2:29 pm Temat postu: |
|
|
hej. po stosunku nie wyczyściłem mojego penisa i po tym uprawialiśmy jeszcze seks oralny. głupie i sprośne trochę pytanie. czy po fellatio coś spermy, plemników mogło być jeszcze na członku? Czy się "wyczyściło". Bo mogłem potem dotknąc mojego penisa a następnie wkładać palce do pochwy partnerki.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Nie Cze 05, 2011 10:00 pm Temat postu: |
|
|
mogło zostac chyba ze oddałes mocz..
z reszta nie wiem do konca jak to u Was było..
ja moge tylko gdybac...
wiesz nie wystarczy wytrzec chusteczka. czasem nasienie zostaje pod napletkiem a o cewce moczowej to nie wspomne.
na przyszlosc uwazaj w trakcie dni płodnych bo ani sie obejrzysz a bedzie ktos 3ci _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anula33
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 6:01 pm Temat postu: |
|
|
Witam, bardzo proszę o odpowiedź i uspokojenie mnie. Sytuacja wyglądała tak, że nie odbyliśmy stosunku, stymulowałam go ręką a ściślej, dwoma palcami. I w ten sposób dotknęłam spermy. Po godzinie od sytuacji wróciliśmy do domu, tam umyłam ręce i dotykałam się tylko w okolicach łechtaczki. Dodam, że był to mój ostatni dzień miesiączki, które występują u mnie nieregularnie, cykle trwają od 24-30 dni. Chciałabym uzyskać odpowiedź czy jest możliwość ciąży, bo chociaż wiem, że to praktycznie niewykonalne to okropnie się boję i myślę o tym cały czas. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 9:36 pm Temat postu: |
|
|
anula palec i ciaza?? skad wogole przychodza Ci do glowy takie pomysly??
umyłas rece a woda zabija plemniki wiec nie masz powodu do niepokoju.
gdyby w taki sposob mozna bylo zajsc w ciaze to szpitale nie nadazałyby z porodami...
relaXXx. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
StudentPWR
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 5:14 pm Temat postu: pytanie |
|
|
witam. Mam takie ogolnie pytanie do Was specjalistki. Moja Ukochana ma cykle do 26-27 dni. Moje pytanie brzmi kiedy wypadaja dni niepłodne?
Wyczytalem Na tej stronie ze dla cyklu:
cykl 26 dniowy - od 6 do 15 dnia cyklu sa dni plodne
Okres sie Jej skonczyl dzisiaj, czyli od dnia jutrzejszego [czwartek] do poniedziałku ma Ona dni nieplodne? I moge spokojnie zakonczyc w Niej bez duzego prawdopodobienstwa ze zajdzie w ciaze?
I jeszcze jedno: czyli od wtorku poltora tygodnia ma dni plodne[do 15dnia]. a potem za 2tygodnie znow ma nieplodne i moge konczyc w Niej bez ryzyka? Przeczytalem wszystkie strony i tak sobie to rozkminiam czy dobrze mysle. Ale chce Was poprosic o sprawdzenie mojego toku myslenia, czy jest On dobry i prawidlowy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 11:59 pm Temat postu: |
|
|
wysłałam Ci juz wiadomosc na pw _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Panterek
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 10:03 am Temat postu: |
|
|
Przeczytałem ten cały wątek wydaje mi się, że dość dokładnie. Raz się pocieszam, a innym razem bardziej martwię. Moja sytuacja wygląda tak, że kilka dni temu po oralnym itp. doszedłem na zewnątrz. Ale, że chcieliśmy się jeszcze pobawić to poszedłem do łazienki, umyłem mydłem ręce i członka (mam nadzieję dość dokładnie)nie oddawałem moczu. Wróciliśmy do pieszczot, jednym elementem z nich było jak to się określa "smyranie" członkiem okolic łechtaczki. Jednak samą końcówką członka wydaje mi się, że "tych miejsc" nie dotykałem (mogę się mylić), nie wiem też czy zaczął się wtedy wydzielać już preejakulat (w nim jak rozumiem mogłyby być plemniki jako, że moczu nie oddawałem). Dodam, że to były z pewnością dni płodne, a dokładniej to tego samego dnia wystąpiła owulacja (ból jajnika).
Pomożecie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 10:53 am Temat postu: |
|
|
Panterek powinieneś oddać mocz, wtedy ryzyko zerowe, ale i tak wg mnie nie ma się czym martwić, gdyby była potem pełna penetracja, to mogłoby być ryzykownie, ale w tej sytuacji możesz być spokojny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|