Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 29, 2006 6:37 pm Temat postu: |
|
|
sorki ze tak pisze ale ja ci szczerze wspolczuje wiem ze dziecko jest czyms wspanialym ale w tym wieku... ja mam 22 lata i jeszcze sie nie wybawilam.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pauli86
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 7:19 pm Temat postu: |
|
|
Drogi Gosciu, zobacz na to z innej strony, ona teraz urodzi, podchowa troszke maluszka i jak bedzie w Twoim wieku to bedzie mogla sie wybawic, a Ty bedziesz w domu siedziala w pieluchach. Zreszta kazdy wybiera sobie czas odpowiedni na dziecko. niektorzy wczesniej niektorzy pozniej, a jeszcze inni w ogole.
Pozdrawiam wszystkie nastoletnie mamusie i nie tylko. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Paź 01, 2006 9:19 pm Temat postu: |
|
|
No nie wiem czy tak sie wybawi jak bedzie w moim wieku, no chyba ze bedzie miec rodzicow pod ręką i nie beda pracowac zeby przypilnowac wnuczka, wiec ja bym tak tego nie widziala w rozowych barwach, mowie tak na przykladzie mojej kolezanki, rodzice nie chca pilnowac jej dziecka bo pracuja i sa zmeczeni i twierdza ze jak chciala dziecko to niech sobie je teraz pilnuje.A wiec Zycze wam mlode mamy wyrozumialych rodzicow.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 10:10 pm Temat postu: |
|
|
a ja gratuluje odwagi w decyzji podjęcia ciężaru wychowania oraz podziwiam - sama ma córeczkę - urodziłam w wieku 21 lat.
Jestem jak najbardziej za stwierdzeniem ze te mamuśki zdążą siejeszcze nabawić - dzieci rosna
a fak posiadania dziecka powoduje ze dziewczyna staje sie odpowiedzialna,zaradna i dązy d polepszenia własnego życia. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 10:16 am Temat postu: |
|
|
zgadzam sie w 100% ja rowniez jestem mloda mama i nie uwazam zebym cos w zyciu stracila cos mi umknelo.A co do stwierdzenia dziadkow ze jak chciala dziecko to niech sie teraz sama nim zajmuje to nie rozumiem.Moja mama pracuje 6 dni w tygodniu po 12 godzin czasmai nawet 14(na umowie oczywscie 8 )ale zawsze w niedziele melduje sie u nas w domu i zajmuje sie mala.Przeciez dzidkowie kochaja wnuki calym sercem i kazda wolna chwile chce spedzac z maluchem pomimo zmeczenia i zabiegania |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Paź 27, 2006 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Mamusią nie jestem i póki co nie będę, ale o mało nie byłam! Miałam znajomą w Twoim wieku, radzi sobie, więc nie widze powodu, dlaczego Tobie miałoby sie nie udać! Z nią są jej rodzice i chłopak, Tobie też się powiedze! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Gru 07, 2006 11:10 pm Temat postu: |
|
|
anettka jak sie czujesz?wspołczuje ze tak wczesnie dane jest ci bycie mama,ale potem beda same radosci jak malenstwo podrosnie ,zacznie mowic ze cie kocha itp:)napewno jest ciezko,strach ze sie nie podoła obowiazkom a najgorsze to chyba porod ja sama sie obawiam porodu,cos najstraszniejszego co moze byc ale tak ten swiat urzadzony..3m sie mocno i pzdr. ciepło _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agusia39
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 1:32 pm Temat postu: |
|
|
porodu nie ma sie co bać - szczeze mówiąć nawet nie ma na to czasu a przy dzisjejszych środkach przeciwbólowych poród staje sie wspaniałym przeżyciem
a o ewentualnych powikłaniach szybko sie zapomina obserwując jak szkrabek rośnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Gru 08, 2006 2:42 pm Temat postu: |
|
|
Agusia 39 czytajac twoje odpowiedzi nie czuje wogole strachu,potrafisz podniesc czlowieka na duchu:) skoro mowisz ze jest super przezycie to napewno tak jest,a jak sa jeszcze srodki p.bolowe to jzu wogole nie mam sie czego bac ,oby tylko dzidzia zdrowa była mmmmmmm _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nikosia
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 10:10 pm Temat postu: witam |
|
|
hej czy są tu jeszcze jakieś młodziudkie mamy ja mam 2 synów kamilka lat 4 we wrzwsniu i nikodemka 1,5 roku i nie narzekam
------
zapomniałam dodać że mam 21 lat
-----edited by emilka-----
ale jak chcesz coś dodać, to korzystaj ze "zmień" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|