Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

17-letnie mamy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Pią Wrz 29, 2006 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sorki ze tak pisze ale ja ci szczerze wspolczuje wiem ze dziecko jest czyms wspanialym ale w tym wieku... ja mam 22 lata i jeszcze sie nie wybawilam..
Powrót do góry
Pauli86

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Paź 01, 2006 7:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Drogi Gosciu, zobacz na to z innej strony, ona teraz urodzi, podchowa troszke maluszka i jak bedzie w Twoim wieku to bedzie mogla sie wybawic, a Ty bedziesz w domu siedziala w pieluchach. Zreszta kazdy wybiera sobie czas odpowiedni na dziecko. niektorzy wczesniej niektorzy pozniej, a jeszcze inni w ogole.
Pozdrawiam wszystkie nastoletnie mamusie i nie tylko.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gość

PostWysłany: Nie Paź 01, 2006 9:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie wiem czy tak sie wybawi jak bedzie w moim wieku, no chyba ze bedzie miec rodzicow pod ręką i nie beda pracowac zeby przypilnowac wnuczka, wiec ja bym tak tego nie widziala w rozowych barwach, mowie tak na przykladzie mojej kolezanki, rodzice nie chca pilnowac jej dziecka bo pracuja i sa zmeczeni i twierdza ze jak chciala dziecko to niech sobie je teraz pilnuje.A wiec Zycze wam mlode mamy wyrozumialych rodzicow.pozdrawiam
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Paź 03, 2006 10:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja gratuluje odwagi w decyzji podjęcia ciężaru wychowania oraz podziwiam - sama ma córeczkę - urodziłam w wieku 21 lat.

Jestem jak najbardziej za stwierdzeniem ze te mamuśki zdążą siejeszcze nabawić - dzieci rosna Smile

a fak posiadania dziecka powoduje ze dziewczyna staje sie odpowiedzialna,zaradna i dązy d polepszenia własnego życia.
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie w 100% ja rowniez jestem mloda mama i nie uwazam zebym cos w zyciu stracila cos mi umknelo.A co do stwierdzenia dziadkow ze jak chciala dziecko to niech sie teraz sama nim zajmuje to nie rozumiem.Moja mama pracuje 6 dni w tygodniu po 12 godzin czasmai nawet 14(na umowie oczywscie 8 Confused )ale zawsze w niedziele melduje sie u nas w domu i zajmuje sie mala.Przeciez dzidkowie kochaja wnuki calym sercem i kazda wolna chwile chce spedzac z maluchem pomimo zmeczenia i zabiegania
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pią Paź 27, 2006 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mamusią nie jestem i póki co nie będę, ale o mało nie byłam! Smile Miałam znajomą w Twoim wieku, radzi sobie, więc nie widze powodu, dlaczego Tobie miałoby sie nie udać! Z nią są jej rodzice i chłopak, Tobie też się powiedze! Smile
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Gru 07, 2006 11:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anettka jak sie czujesz?wspołczuje ze tak wczesnie dane jest ci bycie mama,ale potem beda same radosci jak malenstwo podrosnie ,zacznie mowic ze cie kocha itp:)napewno jest ciezko,strach ze sie nie podoła obowiazkom a najgorsze to chyba porod Crying or Very sad ja sama sie obawiam porodu,cos najstraszniejszego co moze byc ale tak ten swiat urzadzony..3m sie mocno i pzdr. ciepło Smile

Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Gru 08, 2006 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

porodu nie ma sie co bać - szczeze mówiąć nawet nie ma na to czasu a przy dzisjejszych środkach przeciwbólowych poród staje sie wspaniałym przeżyciem Smile

a o ewentualnych powikłaniach szybko sie zapomina obserwując jak szkrabek rośnie Very Happy
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 08, 2006 2:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Agusia 39 czytajac twoje odpowiedzi nie czuje wogole strachu,potrafisz podniesc czlowieka na duchu:) skoro mowisz ze jest super przezycie to napewno tak jest,a jak sa jeszcze srodki p.bolowe to jzu wogole nie mam sie czego bac ,oby tylko dzidzia zdrowa była mmmmmmm Very Happy Very Happy

Powrót do góry
nikosia

PostWysłany: Pon Lip 21, 2008 10:10 pm    Temat postu: witam Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej czy są tu jeszcze jakieś młodziudkie mamy ja mam 2 synów kamilka lat 4 we wrzwsniu i nikodemka 1,5 roku i nie narzekam Smile Smile

------

zapomniałam dodać że mam 21 lat

-----edited by emilka-----
ale jak chcesz coś dodać, to korzystaj ze "zmień"Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dziecko Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 2 z 5