Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lady_a
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Przecież to jest forum a tu podobno każdy może wyrazić swoje zdanie. To też uczyniłam. Takie mam poglądy i mam do tego pełne prawo.
Aha, a w życiu niejedno widziałam i przeżyłam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 4:08 pm Temat postu: |
|
|
oczywiście że masz prawo wyrażać swoje poglądy, tak jak każdy. Tylko zauważ że zwracasz mi uwagę że się ciebie czekam, a sama obraziłaś inne forumowiczki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady_a
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
obraziłam?? czym niby? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sprezyna
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 9:01 pm Temat postu: |
|
|
Napisałaś:
"Co Ty w ogóle wypisujesz?? Wybawić się mając dziecko?? A gdzie jakaś odpowiedzialność!! Ale tak to właśnie jest jak małolaty zamiast o nauce myśleć mają zupełnie inne zainteresowania.
Piszesz, że każdy wybiera sobie odpowiedni czas na dziecko, Ty to zrobiłaś, czyżby?? Taki zupełnie świadomy wybór to był?? Tak to się teraz nazywa........."
Jak bys to zinterpretowała?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 9:54 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczyny nie kłocic sie forum jest od wyrazania swego zdania byle by nie uraziło to uczuc innych
SPREZYNA zmniejsz swoj avatar bo cała stronka sie rozjeżdża... to uwaga do moderatora
|
|
|
Lady_a
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 2:12 pm Temat postu: |
|
|
Trzeba nazywać rzeczy po imieniu, a jeśli się ktoś obraził, cóż, ludzie podobno się za prawdę obrażają. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 3:10 pm Temat postu: |
|
|
Wpadka moze zdarzyć się każdemu i to nie tylko w młodym wieku ale i starszym. I nie warzne w jakim wieku sie wpadło tylko warzne jak się z tego wybrnie. Zrobić a potem usunąć dziecko każdy głupi potrafi ale wychowac nie każdy. Wychowac małego człowieczka na dobrego człowieka to sztuka. Każda młoda mamusia na początku jest zdruzgotana i napewno nie jest zachwycona ale z czasem kiedzi budzi sie w niej instynkt macierzyński i przeżywa cud narodzin jest bardzo szczęśliwa i kocha malca ponad życie. Może i nie jest w najlepszym wieku na macierzyństwo ale jeśli coś się wydarzy to powinno się ponieść konsekwencje a nie na łatwizne iść. Może i młode dziewczyny miej skorzystają z życia ale mogą to później nadrobić, są osoby które imprezują wiecznie a są takie które tego nie lubią. To że ty Lady_a lubisz nie znaczy że każda młoda matka bedzie ubolewać bo ominą ją imprezki sorry ale ona bedzie miała większy skarb. A i jeszcze jdno skoro rzeczy należy nazywac po imieniu jeśli kiedyś wpadniesz to powiedz swojemu dziecku że jest zwykłą wpadką, zobaczymy czy wtedy nazwiesz to po imieniu. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady_a
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 6:43 pm Temat postu: |
|
|
A jednak, jak się okazuje nie można na forum napisać swojego poglądu bo zaraz jest się atakowanym.
"Zrobić a potem usunąć dziecko każdy głupi potrafi ale wychowac nie każdy" jesteś pewna, że tak łatwo podjąc taką decyzję??
"To że ty Lady_a lubisz nie znaczy że każda młoda matka bedzie ubolewać bo ominą ją imprezki sorry ale ona bedzie miała większy skarb." a skąd ty wiesz co ja lubię, co??
"A i jeszcze jdno skoro rzeczy należy nazywac po imieniu jeśli kiedyś wpadniesz to powiedz swojemu dziecku że jest zwykłą wpadką, zobaczymy czy wtedy nazwiesz to po imieniu."Kochana, ja nie wpadnę bo myślę jak widać skutecznie. Zastanów się tylko co ty powiesz jeśli czasem tobie się przytrafi.
I proszę mnie więcej nie atakować. Tylko skoro forum jak się okazuje nie jest miejscem gdzie można się wypowiedzieć, to przepraszam bardzo gdzie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 7:26 pm Temat postu: |
|
|
No to skoro zadałaś tyle pytań to ci odpowiem.
1. Nie napisałam że to łatwa decyzja tylko że każdy głupi może to zrobić. A to jednak jest różnica.
2 Skoro napisałaś z takim oburzeniem że nie można się wybawić to wywnioskowałam że lubisz imprezować jeśli nie to sory.
3. Nie bądz taka hop do przodu że nie wpadniesz hehehe bo nie ma 100% zabezpieczenia no chyba że szklanka wody zamiast. A i ja jak narazie tez skutecznie myśle już od kilku lat:) A jak wpadne to i tak nie z jakimś wielkim ubolewaniem bo jeśli miała bym mieć dziecko to napewno nie była by to kara. Ja ci nie życze wpadki ale nie twierdz że wszystkie dziewczyny młode które wpadną zaraz nie myślą itd, są różne przyczyny wpadki. Pozdrawiam moje zdanie wyraziłam odnośnie do twojego a nie do tematu skoro ty uważasz młode mamy za bezmózgie puszczalskie to twoja sprawa. Świadczy to tylko o tobie. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lady_a
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 7:57 pm Temat postu: |
|
|
"skoro ty uważasz młode mamy za bezmózgie puszczalskie to twoja sprawa. Świadczy to tylko o tobie." no i jak ja mam to niby rozumieć?? poza tym nie ja je tak okresliłam - to wyłącznie twoje słowa więc co niby i o kim świadczy............
A apropos szklaneczki to chyba sama stosujesz bo ja pierwsze słyszę o takim sposobie, ale ok, rispect.
Poza tym wpadka wpadce nie równa. Czym innym jest wpadka w wieku powiedzmy 16 lat, a czym innym "wpadka małżeńska" (paradoks) gdy ma się powiedzmy te 30 lat. Niby jedno pojęcie a takie różne...........
I kończę tę dyskusję do niczego nie prowadzącą. Skoro nie można mieć własnego zdania............ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|