Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 8

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Wrz 05, 2011 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lizelotko powodzenia!!!
widzisz...jacy lekarze sa beznadziejni. powinni od razu powiedziec zeby zrobic dodatkowo na obciazenie bo to ze zwykła wyjdzie ok to wcale nie znaczy ze jest super..
wRRR
w takim razie pedz do laba i oby było jak najlepiej! Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Wrz 07, 2011 11:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz Wind, nie zrobię w tym cyklu prolaktyny, bo nie mam jak wyjść z pracy w tym tygodniu Evil or Very Mad
W następnym cyklu będziemy akurat w Egipcie, więc też nie.
No trudno, muszę założyć, że jest ok.

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 07, 2011 3:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ooo w Egipcie Smile ?
fajnie.
a w jakim kurorcie?
ja byłam 2 lata temu w Hurghadzie Smile
i nigdy wiecej bez R nie polece Neutral
spojrzenia Arabow sa okropne i do dzisiaj mam przed oczami...
wygladali tak jakby 100lat nie widzieli kobiety i najchetniej by porwali...
brrrrr....
ale Ty bedziesz z mezem wiec jest Ok Smile
moze zafasolkujesz w gorąąąąąąąąąącym klimacie Smile

Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Wrz 07, 2011 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
spojrzenia Arabow sa okropne i do dzisiaj mam przed oczami...

a ja myślę, że nie na wszystkie kobiety tak patrzą Wink pewnie jesteś bardzo ładna, dlatego tak reagowali Very Happy

Lizelotko - prl wzrasta, gdy mamy dużo stresów, gdy ciąglle gdzies pędzimy... dlatego jakby nie było - w Egipcie na pewno będzie niska i tego się trzymajmy Wink
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Wrz 07, 2011 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kornik wiesz wydaje mi sie ze gapili sie na wszystko co sie rusza i ma odsłoniete ciało...
a jak jest mini to wogole zachowuja sie jakby byli w rui Razz buehehe.
dlatego pamietajcie! nigdy nie lećcie bez swoich meżusiow Smile
tak czy siak sfinks jest warty obejrzenia ale temp 55+ juz nie Razz

Powrót do góry
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 08, 2011 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie dziewczynki...

Przylazlam sie wyzalic Sad
Jestem dzis w 11 dc jutro mialam jechac do Poznania, a w sobote mialam miec iui - no wlasnie MIALAM. Dzis bylam na podgladanku i niestety z iui w tym cyklu nici, poniewaz zobila mi sie duza torbiel na jajniku lewym, na prawym zas masakra. Powiedzial, ze w tym cyklu moj prawy jajnik wyglada tragicznie, ze zmniejszyl sie i w ogole Sad
Wrocilam od niego strasznie zalamana, bo juz nie wiem co sie ze mna dzieje. Dlaczego to mnie ciagle spotyka. Mam dos dziewczyny. Nie wiem czy nie odpuszcze na jakis dluzszy czas, bo juz nie mam sily i kasy. Kupuje drogie leki, za wizyty place majatek, usg tez platne, podroze do Poznania. Mam dosc Sad
MASAKRA !!!

Lizoletko: cudne fotki, zazdroszcze Ci tych podróży Smile

Nadziejko co u Ciebie ?
lizelotka

PostWysłany: Pią Wrz 09, 2011 11:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pychotko, ja Ci bardzo, bardzo współczuję, bo naprawdę masz cały czas pod górkę Sad
Źle Ci jest na pewno teraz i naprawdę wcale się nie dziwię, że masz dosyć. Każdy by miał.
Ale… jest jedno ale… Pamiętaj, że nie wolno się poddawać! Jeżeli potrzebujesz odpoczynku od staranek, odpocznij sobie cykl czy dwa, ale potem działaj znowu. Nie może być przecież ciągle źle. Zobaczysz, że w końcu się uda!

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
dzaga341

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Wrz 11, 2011 11:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam małe pytanko jeśli sie ma mniejszy jeden jajnik czy moze byc przez to problem z zajsciem w ciaze?
Powrót do góry
lizelotka

PostWysłany: Nie Wrz 11, 2011 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzaga341, nie to nie jest problem, ja tak mam i żaden lekarz nie stwierdził, że to może być problem.

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Nie Wrz 11, 2011 10:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najwazniejsze chyba aby były drożne Smile
nawet gdybys miała tylko 1 jajnik to zajscie w ciaze jest mozliwe Smile

Dodano po 2 minutach:

ej dziewczyny pogubiłam sie juz..
kiedy testujecie?

kornik Ty to chyba masz cykle takie jak ja,wiec chyba za pare dni @ powinna byc...
nadzieja? cos nas opusciła..

lizelotka chyba narazie czeka na @...

pychotka ma nieznosnego lokatora wiec narazie tez nici.. hmm

kiedy wkoncu pojawia sie 2 kreski!! na tym dziale! Rolling Eyes

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Następny
Strona 36 z 40