Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CHCĘ BYĆ MAMĄ-fasolkowe trudności 9

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lizelotka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Gru 09, 2011 5:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko, mówisz, że ja wiem, a tu wychodzi, że nic nie wiem!! Evil or Very Mad
Bo ostatnie nasze rozmowy nie wskazywały, że wracasz do staranek, więc...
Tak czy siak, cieszę się, że jesteś znów z nami Smile))

Nie wiem czy Pychotka bywa tutaj jeszcze. Jeśli tak, to się nie udziela, chyba nie jest jej łatwo.

Nadziejko, nawet nie wiesz jak ja się cieszę, że jesteś!

Dziewczyny, a co wy macie do kraju arabów?? Bo że do Arabów to rozumiem, ale morze Czewone jest cudowne! Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 09, 2011 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Araby sa okropne Razz
morze idealne Wink

jakbym miała leciec do Egiptu to tylko z mezem.
byłam bez niego i myslałam ze mnie porwą Neutral
ten wzrok, napaleni jak nie wiem co Neutral
bRRRR

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Gru 09, 2011 9:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadziejko witaj kochana znowu. Już myślałam,ze nie wrócisz....NIe zadręczałam Cię wiadomościami bo wiem ,że chciałaś odpocząć Wink

Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Nie Gru 11, 2011 2:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tosiu mówiąc szczerze ja tez myslałam, że juz nie wróce... sama się dziwię jak to się stało, że napisałam Laughing Shocked ...

Lizelotko może i i morze czerwone jest piekne ale na Ziemi jest na szczęscie tyle innych pieknych miejsc które warto zobaczyć (a i tak zycia na wszystko nie starczy...) że ziemię arabska ominę jednak wielkim łukiem...
ja wiem, że moje podejscie jest może krzywdzące bo generalizowanie jest samo w sobie krzywdzące przecież ale po prostu nie trawię tego narodu i nic chyba już na to nie poradze Sad

Dodano po 1 minutach:

kurcze a ciekawa jestem bardzo co tam u Pychotki... ale nie bede jej na gadu zamęczac bo wiem co to znaczy chciec odpocząć od tematu. no nic mam nadzieję że i ona w pewnym momencie się tu pojawi :*
Łobuz

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Gru 11, 2011 5:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nadziejko, ciągle trzymam kciuki!
Wierzę w Twoje szczęście. Pewnie odwiedzi Cię w najmniej spodziewanym momencie. Wink

Co do Arabów, to tylko słyszałam, że mają rubaszny wzrok i kaprawe spojrzenie. Wink

Powrót do góry
Kornik

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 8:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nadzieja, chlebem i solą witamy Twisted Evil
dupek się znalazł? Laughing gdzie był? a ktoś tu Wind zarzuca, że panikuje Razz
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 11:41 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kornik napisał:
a ktoś tu Wind zarzuca, że panikuje

no nie Smile
ja chyba wiecznie bede panikowac.
wystarczy byle zakłucie,bol w podbrzuszu a ja juz mam czarne mysli...
niedlugo zwariuje jak bede sie tak martwiła..

a Wy postarajcie sie zeby strony skonczyły sie na 40 nr a nie 11 Smile

trzeba sciagnac pychotke myslami Very Happy

Powrót do góry
lizelotka

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 1:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, Pychotka nie odpoczywa od tematu staranek Smile Ale ma bardzo trudną sytuację teraz Sad
Może chce odpocząć od forum? Wiecie jak to bywa... Smile Ja też byłam tutaj, potem parę miesięcy mnie nie było mimo że staranki trwały, a potem znów wróciłam, tak po prostu Smile

Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie
Powrót do góry
nadzieja83

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 8:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wind j jednak byłabym za tym aby dział nie skończyły sie na 40 stronie tylo juz za pare kartek co by każda z nas wkleiła tu swoje dwie kreski i zeby ten dział jednak sie już zamknął...

z reszta pamiętam Korniczku jak pisałas, że 9 to Twoja szczęśliwa cyferka i, że w tej części działu zakończysz swoje staranka jako mamusia fasolinki więc wiesz.... możesz rozpocząc te dobra passę w dziale po Wind i Lizelotce Smile Mr. Green

No ja wiem, że zniknęłam nagle i na długo ale żeby zaraz chlebem i solą Wink Razz

a co do Pychotki to ja wiem, że się pokaże w najlepszym dla siebie czasie Smile

Łobuz to miłe co piszesz :* jednak ja sobie mysle, że jeśli dzieci mi nie sa pisane to to nie są a to oznacza, że moje szczescie w tym temacie nie nawiedzi mnie nigdy. no a jesli jednak są to mam nadzieję, że dziecko przyjdzie wcześniej niż wtedy jak będe już na emeryturze jako babcia z laską... (lubimy z Kornikiem tak sobie żartować, że będziemy się odwiedzać z wózkami i jedną ręka będziemy pchały wózek a druga wspierały się na lasce...) Twisted Evil Laughing

Dodano po 5 minutach:

a co do dupka to znalazł się pod łóżkiem Twisted Evil Shocked Cool
Pychotka28

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 12, 2011 10:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to i mnie ściągnęłyście Laseczki Smile

Witam Cie Nadziejko, kopę lat Wink

A co do mnie, to Lizoletka ma rację jest mi ciężko, ale staranka trwają nadal
Twisted Evil
23 listopada mialam zaczeta laparoskopie, niestety w czasie zabiegu wynikły pewne komplikacje i musieli przerwac zabieg, gdyz bylo zbyt duze ryzyko powiklan. Zrobili mi tylko HYSTEROSCOPYE. Wycieli mi jakiegos polipa itd. A ciezko mi jest dlatego, ze jak zwykle poszlo cos nie tak, jak zwykle mam pod gorke. Chodzi mi o ta laparoskopie ze w koncu nie doszla do skutku, a wiazalam z nia takie nadzieje... No ale coz, widocznie tak mialo byc Sad
Teraz dostalam nowy lek PABI-DEXAMETHASON plus CLO i to 2 razy po 1 przez 10 dni. Wiec czekam na @ i bede lykac te tablety no i zaraz na poczatku stycznia jak uda sie mnie w koncu porzadnie wystymulowac bede miala iui.
Chwilami wydaje mi sie ze nie mam juz sily na dalsze staranka, no ale chec posiadania dzieciatka dodaje mi sil i walcze dalej... Smile

Ciesze się, że znow sie tutaj spotykamy Smile
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 11 z 22