Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lizelotka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem co tu się dzieje, ale ostatnio, już chyba ze 3 dni nie mogę dostać się na forum, po prostu się nie otwiera...
Czy tylko ja mam ten problem, bo nie wiem gdzie szukać przyczyny... _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Gru 19, 2011 8:32 pm Temat postu: |
|
|
lizelotko nie wiem, ja normalnie właze po pare razy.
moze akurat wchodzisz jak cos jest na serwerach.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 1:01 am Temat postu: |
|
|
Lizelotko ale co masz na mysli, że nie możesz wejśc na forum??? nie możesz napisac? czy nie widzisz co my w między czasie naskrobałyśmy?
u mnie wredne @łpisko idzie wielkimi krokami _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 12:38 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja83 napisał: | Lizelotko ale co masz na mysli, że nie możesz wejśc na forum??? nie możesz napisac? czy nie widzisz co my w między czasie naskrobałyśmy? |
Po prostu jak wchodziłam na stronę biomedical, a potem klikałam na forum, to mi się pojawiała biała strona i tylko pasek na górze strony był widoczny
Ale od wczoraj już jest normalnie. Może Wind ma rację, że wchodziłam w jakichś kiepskich momentach...
Nadziejko, widziałam, że @ już przyszła, bardzo, bardzo mi przykro
Ale teraz kochana, zrób sobie parę dni wolnego od stresu, bo za te parę dni, znów będziesz z napięciem wpatrywać się w termometr, warto nabrać sił, zwłaszcz, że Święta idą
Może po Świętach, dostaniesz swoją wymarzoną, noworoczną niespodziankę?
Dziewczynki, jakoś nie mogę się z Wami tutaj rozstać i wpadam właściwie codziennie _________________
Przyjdzie taki czas, gdy wyda Ci się, że świat jest Twój... Poczujesz wiatr... powiesz...leć wietrzyku, a on Cię poniesie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nadzieja83
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 12:47 pm Temat postu: |
|
|
odpowiadając na poroblemy bio tylko tak szybciutko (bo potem odpowiem na resztę) - ja taki problem mam od bardzo dawna juz ale na to jest bardzo proste rozwiązanie wystraczy kliknąc "odswiersz" i przy ponownym wczytywaniu strony juz pokazuje forum _________________ Pozwól mi Boże nie tęsknic do tego, co być nie może... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lizelotka
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 12:49 pm Temat postu: |
|
|
nadzieja83 napisał: | wystraczy kliknąc "odswiersz" i przy ponownym wczytywaniu strony juz pokazuje forum |
właśnie chodzi o to, że u mnie to nie działało _________________
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Gru 20, 2011 1:15 pm Temat postu: |
|
|
ja stawiam na problemy z serwerem.
wiem o czym piszesz.
ja tak mam i nie moge zmienic profilu
cały czas mam biała strone wiec to olałam.
wieczorami jest ok.
jak widac - teraz tez
zalezy od tego czy cos grzebią czy nie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Łobuz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Sro Gru 21, 2011 2:32 pm Temat postu: |
|
|
nadziejko, jestem teraz u mojej mamy i nie mam przy sobie ciążowego wykresu. Po świętach napisz do mnie pw z przypomnieniem, jak tylko go jeszcze mam, to Ci wyślę.
A co do reakcji na dzieciaki - miałam to samo przed ciążą!! Nie martw się wiec, że jesteś zołza. Na mnie też dzieci działały rozdrażniająco i wkurzało mnie to rozczulanie się nad nimi - a tiu tiu tiu, a hau hau hau - masakra...
To się zmieni.
WPADAM, ZEBY ZYCZYC ZDROWYCH, RODZINNYCH I BIAŁYCH SWIAT I SPELNIENIA MARZEN W NOWYM ROKU 2012. ZWŁASZCZA TEGO NAJWAZNIEJSZEGO MARZENIA... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Gru 28, 2011 7:40 pm Temat postu: |
|
|
Łobuz, dobrze, że jest nadzieja i że na "a tiu tiu a hau hau" też przyjdzie pora
buziaczki poświateczne zostawiam :* _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pychotka28
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Gru 31, 2011 5:42 pm Temat postu: |
|
|
Dziewczynki wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU
Przede wszystkim SPEŁNIENIA MARZEŃ !!! _________________ Nadzieja to dobra rzecz. Może nawet najlepsza ze wszystkich, a to co dobre nie umiera nigdy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|