Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kruszynka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 2:27 pm Temat postu: Pragnę zajść w ciążę |
|
|
witam jestem tu pierwszy raz staram sie zajsc w ciaze ale to nie jest takie proste:( nie mam okresu regularnego wiec nie wiem czy powinnam sie sugerowac na kalendzau dni plodnych i nie plodnych ostatni okres mialam30lipca2006 ale sie zasugerowalam i kochalam sie w dni plodne oczywiscie z wytryskiem mojego partnera lecz czuje ze nie jestem w ciazy wiem ze to za krutki czas ale bez sensu jest latac za kazym razem po test i do lekarza czy jest ktos kto jest w stanie nam udzielic ospowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 4:00 pm Temat postu: |
|
|
Zaobserwuj swój śluz. Płodny śluz jest przezroczysty, przejrzysty, jasny, szklisty i rozciągliwy. Jajeczkowanie rozpoczyna się po ostatnim dniu w którym można zaobserwować taki śluz.
Wtedy spróbujcie, może się uda. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 9:02 pm Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
dzieki za odpowiedz tylko ze ja mam duzo sluzu i gdy wyschnie jest bialy i moge go zdrapac palcem:( nie wiem czy to dobrze czy nie!!! a czasem ale zadko jest przezroczysty groby i moge go rozciagac:) ehhh czemu inni ludzie niechce dzieci a zachodza w ciaze a ci co chca maja z tym problem:( nie wiem sama co mam myslec i robic a czy mozesz mi napisac czy jak oblicze dni plodne i ich jest np,6dni to czy ja mam sie kochac codzienni w dni plodne czy tylko starczy ra lub 2 z wytryskiem oczywiscie:) dziekuje z gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kruszynka
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 9:07 pm Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
heh jeszcze mam pytanie czy po zaplodnieniu zakladamy ze jestem w ciazy to czy moga pojawic sie bole jajnikow czy jakie kolwiek bole w okolicy jajnikow???bo niby gdzies tam wyczytalam ze tak sa bole jajnikow ale czy to prawda:):* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 21, 2006 11:07 pm Temat postu: |
|
|
Podczas ciąży, mogą boleć jajniki, śluz może być galaretowaty, zwiększone wyczuwanie zapachów, brak apetytu lub zwiększony apetyt...
Nie mogę Ci obliczyć dni płodnych, bo nie wiem jakiej długości masz cykl.
Jeśli chcesz zajść w ciążę, najlepiej uprawiaj seks we wszystkie dni płodne. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 9:32 am Temat postu: |
|
|
dziekuje za wszystko:) hmmm mam nadzieje ze sie uda :)pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 11:05 pm Temat postu: |
|
|
mam jeszcze jedno pytanie jesli dojdzie do orgazmu to czy ta sperma yleci cala?? bo mi za kazdym razem wylatuje:(i nie wiem czy to zle czy nie. slyszalm ze niektore kobiety staja na glowie z nogami w gorze zeby zajsc w ciaze czy to prawda?? z gory znowu dziekuje)::* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 11:07 pm Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
mam jeszcze jedno pytanie jesli dojdzie do orgazmu to czy ta sperma yleci cala?? bo mi za kazdym razem wylatuje:(i nie wiem czy to zle czy nie. slyszalm ze niektore kobiety staja na glowie z nogami w gorze zeby zajsc w ciaze czy to prawda?? z gory znowu dziekuje)::* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 11:08 pm Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 11:27 pm Temat postu: |
|
|
To sie nazywa wyciek postkoitalny i jest zupelnie normalne. A z ta pozycja to mity. W ciaze mozna zajsc nawet stojac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|