Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pytajaca
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 9:27 am Temat postu: |
|
|
Hehe ja slyszalam ze najlepsza metoda jest "na pieska"...oczywiscie na zajscie w ciaze...i chyba tak zrobie bo normalnie szlak mnie trafi jak kobieta ktora pragnie dziecka nie moze zajsc w ciaze....a ta ktora nie chce rodzi jak maszyna i wywala albo cos...to jest nazwya "brak sprawiedliwosci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 9:54 am Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
heheh dziekuje:):* wam za odpisanie:) hmmm juz tak wlasnie jest chcemy dzieci nie mamy niechcemy i je mamy:) ale mam nadzieje ze zajde jesli nnie to bede musiala isc do lekarza z noim partnerem:) wielkie dla was:):*:*: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 10:51 am Temat postu: |
|
|
No wlasnie...ja juz pol roku i nic...ale moze problem tkwi w naszej glowie....kladziemy sie do lozka juz z jedna mysla...ze moze tym razem sie uda i na koniec miesiaca sie okaze ze jestesmy w ciazy.Moja znajoma doradzila mi zeby sie wyluzowac,przestac o tym myslec i napewno nie klasc sie z ta mysla do lozka ze pragniemy dziecka...ale czy to sie uda?nie myslec skoro sie pragnie... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 23, 2006 2:10 pm Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
racje tez mi tak radzili ale jakos ja nie potrafie:( ehhh zobaczymy czy dostane okres!!ehh mam nadzieje ze nie i bede mogla dac zycie malemu bezbronnemu dziecku!!,ale to sie zobaczy a najgorsze jest zawsze te rozczarowanie jak sie okazuje ze jednak nie jestm w ciazy i to boli\: ale jest nas duzo i nie jestem sama ktora nie potrafi zajsc w ciaze:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 10:29 am Temat postu: |
|
|
Masz racje to boli...ja jak juz mysle ze moze sie udalo i robie naprzyklad test i wynik wychodzi negatywny siadam i placze...zastanawiam sie wtedy dlaczego znowu nie wyszlo...przeciez to byly dni plodne,kochalismy sie do konca bez zabezpieczenia a mimo to nie udalo sie. Teraz tez czekam,co prawda kochalismy sie dzien po jajeczkowaniu i po 2 dniach zaczely bolec mnie tak lekko piersi...ale czy to jest to czy cos innego dowiem sie za tydzien w dzien spodziewanej miesiaczki.mam nadzieje ze jej nie dostane i ze bede miec piekny prezent od Boga akurat na urodziny-bobaska |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 11:01 am Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
heheh ja tez teraz czekam i mam nadzieje ze okresu nie bedzie:) a jesli bedzie to nic innego jak bedziemy sie kochac codziennie.ehhh szkoda slow na to wszystko::(mam dostac 30wiec zobacze:)trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje ze ci sie uda:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 11:44 am Temat postu: |
|
|
30?? Heh zupelnie jak ja ...znaczy ja powinnam 30 badz 31....taaa codziennie we wszystkie dni plodne...najlepiej to wogole nie wychodzic w takie dni z wyrka....hehe tylko czy tak sie da?? Trzeba bedzie brac urlop na takie dni...tlumaczac sie..."przepraszam ide robic dziecko...mam tylko 6 mozliwych dni w miesiacu"
Tez zycze powodzenia w tym miesiacu....jakby co to odrazu napisze...obym mogla napisac....Bobasek w drodze Buzka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 2:49 pm Temat postu: pragne zajsc w ciaze |
|
|
witam Patrycje i nie tylko hehe sama nie wiem co mam myslec mam bole jajnikow czasem i zatwardzenie ale to moze byc przed okresem ale mam nadzieje ze go nie bede miala:) patrycjo chcialm sie zapytac od jak dawna sie starcie o dziecko??moze napislas w czesniej ale zapomnialam:i ile masz lat jesli moge wiedziec: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 2:50 pm Temat postu: |
|
|
wybacz pomylislam sie nie patrycja tylko Pytajaca: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pytajaca
|
Wysłany: Sob Sie 26, 2006 10:07 am Temat postu: |
|
|
Hehe No my staramy sie od pol roku...nawet w w ten 100% dzien sie kochalismy do konca i nic...cos ciezko jest....a mam dopiero 21 lat...i sadze ze to odpowiedni wiek by juz starac sie o dziecko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|