Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 3:53 pm Temat postu: |
|
|
anulka nie bralam zadnych lekow zadnych ziolek i badan tez nie robilam bo zdaniem lekarzy 8 miesiacy to wcale nie tak duzo poprostu staralismy sie nie wychodzilo az wkoncu zaskoczylo i faktem jest to ze tez o tym myslalam caly czas ale chyba mniej. 3 miesiace to malutko jeszcze wrzuc na luzzz a zobaczysz ze bedzie ok, i wazne jest to zebys poprostu nie wyliczala dni plodnych nie plodnych bo nie zawsze sie to sprawdza tylko kochala sie z mezem co drugi dzien np wtedy trafisz napewno na owulke powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anulka_gr
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 10:14 pm Temat postu: |
|
|
KoffanaAgoosiu a czy mogę tak wprost zapytać ile masz lat?? Ja się boję, że zbyt długo czekałam z tą decyzją i dlatego teraz nic z tego nie wychodzi od razu... Pewnie przesadzam, ale niestety już tak mam.... Ehhhhhh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Lip 28, 2009 12:34 pm Temat postu: |
|
|
my też się staramy z mężem o dzidzię już 4-ty m-c, ale jak na razie nic z tego nie wychodzi... lekarz zaproponował, że jeśli w tym m-cu się nie uda, to żeby mąż zrobił badanie i zapewne tak zrobimy, ale na razie kupiłam mu wit dla facetów i wstrzymujemy się z przytulaniem do kolejnych dni płodnych. Ale teraz chodzą mi po głowie pytania o których zapomniałam na wizycie... temp mierzę od roku i w każdym cyklu mam wzrost temp., kłucie w jajniku ostatniego dnia niskich temp. i śluz wskazujący na zmianę z dni płodnych na niepłodne... czy te wszystkie objawy mogą występować, jeśli miałabym np. niedrożne jajowody, albo gdyby komórka jajowa nie pękała? _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamii
|
Wysłany: Sob Sie 01, 2009 9:44 pm Temat postu: |
|
|
hej kobietki ja nie mogłam zajsć 4-msc. . . dostałam awans mniej było mnie w domu i nie miałam czasu kochać sie z narzeczonym ..poprostu byłam zmęczona (wcześniej co drugi dzień)
myślałam że w tym miesącu nic sie nie stanie ..aż tu nagle brak miesiaczki i dzis raniutko dwie kreseczki
najleprza rada to jej brak..
zobaczycie ze ciaża przyjdzie w naj mniej spodziewanym momęcie
trzymam kciuki . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kornik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 1:36 pm Temat postu: |
|
|
Kamii gratuluję z całego serca _________________ Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamii
|
Wysłany: Sro Sie 05, 2009 7:40 am Temat postu: |
|
|
juz nie ma czego gratulowac..poroniłam..już mam dosć .. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamii
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 5:47 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie jak liczy sie cykl po poronieniu??
miałam co 30 dni ..czyli co 30 dostawałam @ teraz poroniłam krwawienie wystąpiło 5 ..
czy cykl sie zwiększy o ten niecały tydzień?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Sie 07, 2009 7:44 pm Temat postu: |
|
|
U mnie tak było. Poczekaj spokojnie na najbliższy okres, i od następnego cyklu licz. Będzie po prostu łatwiej... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mmmadzia
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 8:47 am Temat postu: |
|
|
Słuchajcie chciałam zapytac o testy owulacyjne.
Co myślicie o nich i o ich działaniu??
I czy same byście je używały?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Paź 05, 2009 10:45 am Temat postu: |
|
|
No cóż to wszystko zależy od danej kobiety. Ja stosowałam testy owulacyjne ale niestety zawsze wychodziły pozytywnie mimo stwierdzonego braku owulacji. Czyli odczyt był błędny. To spowodowane było zbyt dużym poziomem hormonu LH. Jednak znam bardzo dużo kobiet które z powodzeniem stosowały testy i zachodziły w ciąże. Jesli nie masz problemów z hormonami zawsze warto spróbować. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|